Tui maakt je vakantie compleet

Ruim aanbod van vakantie mogelijkheden.

Makkelijk boeken en ik weet dat reizen bij tui super is, daarom boeken wij alleen nog maar bij tui

waardeloos

de ene medewerker zoekt een oplossing en is alles mogelijk, bel ik later terug voor mijn uitgezochte reis, kan ik opeens de reis niet ombouwen!

Makkelijk

Wij liepen dit keer niet tegen vraagtekens aan, dus oke.

Duidelijk

Goede informatie

Met een paar klikken een reis boeken, extra opties er bij kiezen. Eenvoudig contact met medewerkers.

Als je weet wat waar je heen wilt kun je in 5 minuten de vakantie boeken

Tui maakt het je makkelijk

Door de snelle, makkelijker site met nuttige filters, kon ik snel de vakantie zoeken zoals ik het wil. Ook het boeken gaat snel en goed.

Eenoudig

Maakt reisbureau overbodig zo eenvoudig en duidelijk is alles gemaakten aangegeven. Ook kwa prijs is Tui prima

Niet correct werkende app en website

Over het algemeen ben ik wel tevreden over de dienstverlening van TUI, maar zowel de app als de website zitten vol met fouten en "doodlopende verwijzingen/wegen". Zeer frustrerend als je snel iets online wilt regelen.

Makkelijk boeken

De vakantie gevonden die ik wilde en het was zo geboekt

Onbezorgd op vakantie gaan

Mijn vrouw, zoon en ik vertrekken over 70 dagen naar Turkije voor 8 dagen. We weten nu al dat het een fantastische vakanrie wordt, want alles is goed georganiseerd. Met TUI gaan we onbezorgd op vakantie en kunnen we optimaal genieten.

Duidelijk en overzichtelijk

Eerste keer dat we bij TUI een vakantie boeken. Duidelijk en overzichtelijk Gelijk een goede respons wat de doen. App gedownload, ziet er prima uit. Zeer goede ervaring bij TUI.

Overzichtelijk en makkelijk te boeken.

In eerste instantie werkte de app niet, volgende dag weer geprobeerd en toen was het in orde.

prima ervaring met het online boeken

prima ervaring met online boeken , maar we gaan toch weer via persoonlijk contact, dat vinden we fijner

Boeking als vanouds

Nu voor de zoveelste keer via de TUI-website de zomervakantie geboekt, het ging allemaal zoals vanouds en zonder enige problemen.

Prima en snel kunnen boeken

Boeking ging snel, alles was duidelijk. Echter de app werkt niet met mijn reis. Als ik mijn boekingsnummer invul krijg ik elke x een melding: helaas wordt je boeking nog niet ondersteund door de digitale app Dat is wel vervelend. Kunnen jullie dit oplossen?

Duidelijk overzicht

met zoeken komen er verschillende opties voorbij, maar je krijgt direct een duidelijk beeld van de aanbiedingen en wat je krijgt voor je geld.

Via de app, website frustrerend

Ik was eerst aan het zoeken naar een vakantie via de website. Dat is ontzettend irritant en levert frustratie op. Sowieso is het voor 1 persoon al lastiger omdat dat niet overal kan. Soms zag ik een vakantie en klikte ik deze aan, zodra ik naar prijzen ging krijg je een melding dat deze periode niet beschikbaar is. Het is echter niet mogelijk om een periode aan te passen. Dacht eerst dat het aan de cookies lag maar ook bij incognito lukt dit niet. In de app is dit probleem niet maar ik wil niet voor elke scheet een app hoeven downloaden

fantastisch

duidelijke website, makkelijk zoekfuncties aan te geven, snel de juiste vakantie voor ons gevonden, reserveren en boeken,,, klaar!

wordt onze 5e vakantie naar zelfde hotel.

snel en vlot kunnen regelen top

Trage slecht werkende site en app.

Tijdens het boeken ondervonden wij veel vertragingen en moeilijkheden op de website en in de app. Er kon geen data geladen worden of de datums en prijzen konden niet geladen worden.

Zo gepiept...

Boeking gaat snel en eenvoudig!

In Tui heb ik vertrouwen.

Een boeking via de website is toch een beetje lastig als je al iets ouder bent is mijn ervaring. Er sluipen dingen in die zomaar fout kunnen gaan.

Altijd goed en correct

Ben ik al sinds arke klant altijd goed geholpen

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk