Vertrouwd,klantvriendelijk

Duidelijke website Prima klanondersteuning

Gaat moeizaam

Boeken gaat moeizaam. Vaak springt het scherm weer terug op andere data waardoor je de boeking-stappen steeds moet controleren

het was snel en duidelijk

er was een ruime keus, dus de mogelijkheden tegenover elkaar gezet en een keuze gemaakt in wat ik voor ogen had, dat lukte snel.

Snel boeken bij Tui

Het online boeken bij Tui gaat best makkelijk en is snel. Persoonlijk vind ik het bij het Tui reisbureau prettiger om te boeken omdat ze daar direct advies geven en meekijken wat voor jou de beste keus is om te boeken. En ik vind het een veiliger gevoel om daar met pin te betalen dan online.

Veel informatie op de site die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is.

Gewoon goed

Boeking is goed gegaan, echter.....

Tijdens het boeken van onze vakantie (fly-drive) naar Ierland op de site van TUI, kregen wij op een moment de totale prijs van € 2802,=. Toen wij deze wilden bevestigen en afsluiten, werd de prijs plotseling € 2848,=, ik heb toen daar nog over gebeld met de klantenservice. Maar kreeg hierover geen duidelijk antwoord hoe dit kwam en ook geen compensatie, daardoor blijf ik toch een naar gevoel hierover houden.

Zeer behulpzaam

Boeken via de website gaat heel gemakkelijk en lekker comfortabel vanaf de bank. Maar binnenlopen bij de TUI-winkel in Drachten zelf gaat met vriendelijke personeelsleden net zo prettig.

Vakantie voorpret

Op de site gezocht doormiddel van de filter. Goed ingesteld en mijn ideale vakantie gevonden.

Heel snel kunnen omboeken.

Na enige twijfel, heb ik besloten toch naar een rustiger hotel te gaan. Dit was heel snel geregeld. Enige minpuntje: geen mail kunnen schrijven naar Tui. Gelukkig viel het wachten aan de telefoon mee, en ben ik vriendelijk verder geholpen.

Fijne site maar kan verbeterd worden

Het zoeken naar vakanties is erg gemakkelijk maar de site loopt vaak vast. Ook gooit de site regelmatig je filters eruit waardoor je alsnog niet de vakantie te zien krijgt die je graag wil.

Geen kritiek

Weeks zoals t moet

Voldoende, maar boekingsproces verloopt grillg

Verschillende keren werd het boekingsproces onderbroken. Ik krijg een e-mail dat ik de app kan downloaden en mijn boeking en alle gegevens daar te vinden zijn. Als je de app dan download, krijg je het scherm dat de boeking niet door de app wordt ondersteund. Dat is jammer.

Mijn ervaring was heel goed kon alles doen wat ik wou doen

Altijd eenvoudig boeken bij TUI

Prima ervaring. Eenvoudig en met duidelijke prijzen

Prima boekingssysteem

Het duurde even voordat ik het systeem door had.

Makkelijk en snel

Ging allemaal erg soepel, na de boeking was ook alles gelijk overzichtelijk in my Tui

Vlieg al jaren met tui

Vlieg al jaren met tui en altijd uitstekend bevallen.

Super tevreden

Altijd duidelijk in de app, scherpe aantrekkelijke aanbiedingen. Betaalgemak en overzichtelijk.

Kan nog steeds mijn vlucht niet toevoegen

Heb hierover ook gebeld

Overzichtelijk en eenvoudig te boeken

Vaker geboekt bij TUI en altijd zonder problemen. Directe respons op de boeking en bijna directe respons op de betaling. Uitgebreide informatie en begeleiding tijdens de vakantie via de app.

Prima op de computer

Het is zeker niet de 1e keer dat ik bij TUI boek, maar mijn ervaring is dat het beter werkt op de computer, de app is niet altijd even overzichtelijk en soms ook niet te boeken.

Het boeken was een ramp!

Jullie vakanties zijn altijd prima. Wij gaan altijd met tui. Maar jullie app is ellende! En het boeken überhaupt was een regelrechte ramp!!! Zelfs met de gewone browser liep hij continue vast. Ik heb na 12 pogingen eindelijk kunnen boeken. Maar heel de voorpret was meteen weg, door de irritatie en frustratie die ontstond bij het proberen te boeken. Wij hopen dan ook dat dat de volgende vakantie beter geregeld is, anders moeten we helaas toch kijken naar een andere firma. Dus de vakanties raad ik aan, maar het boeken er van absoluut niet! Dat moet echt beter!

Frustrerend

Meerdere keren de boeking opnieuw op moeten starten in verband met een foutmelding op de website. Toen we eenmaal klaar waren, kregen we de melding dat we dertig minuten moesten wachten omdat het niet zeker was dat de boeking rond was. Geen mail ter bevestiging gekregen dus opnieuw de hele boeking moeten doorlopen. Dit is foutgevoelig en motiveert om elders te gaan boeken.

Vreselijke wanpraktijken

Bizar dat Tui hier zo goed scoort.. In augustus een reis geboekt naar Sal (incl. annulatieverzekering All Risk Platinum), met vertrek 18 september 2023. Op 12 september 2023 de reis moeten annuleren wegens ******diagnose en noodgedwongen operaties. Alle gevraagde documenten en medische verslagen correct ingediend. Pas in november mail gekregen dat de reis niet terugbetaald wordt omdat “we er vanuit gaan dat de ziekte reeds bestond bij boeking waardoor wij dit onder niet- stabiele ziekte klasseren”. Het is een echte schande! Toen ik telefonisch contact opnam en fijntjes meedeelde dat alle attesten dit tegenspreken dan kreeg ik als antwoord: “onze ervaring leert dat artsen schrijven wat de klant wil”. Ik hoef niet te zeggen dat ik van mijn stoel viel. Op die manier worden alle annulaties wegens latere ******diagnose uitgesloten van betaling. Dit strookt niet eens met hun eigen voorwaarden. Wat een wanpraktijken. We zijn maart en heb nog geen verdere reactie noch betaling gezien. Mijn raadsman is ingelicht. Nooit meer Tui! Trouwens, op www.Trustpilot.com krijgt Tui een score van amper 1.5 op 5 en worden ze heel slecht beoordeeld

Niet fijn

Systeem geeft beschikbaarheid op, je vult al je gegevens in rond het af en dan is het niet beschikbaar. Word niet aangegeven welk deel niet beschikbaar is zodat je zelf moet puzzle welk onderdeel verandert moet worden. In deze tijd als veel boeker (meer dan 20 boekingen per jaar hotel/vlucht of pakket) is dit de slechtste site/systeem. Ik raad dit dus ook gewoon niet aan zou hier ook nooit snel iets opzoeken. Voor nu Thailand, zuid Afrika geboekt en bij jullie New York en dit alleen om het feit dat ik in termijnen kan betalen anders had ik dit nooit via jullie geboekt

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk