Boeken van een vliegticket gemakkelijk

Het boeken van een vliegticket gaat eenvoudig via de app en website.

Boeken ging eenvoudig

Boeken ging eenvoudig. Betalen via My Tui gaf wat meer problemen. Maar toch gelukt na ern telefoontje.

Eenvoudig een geweldige vakantie boeken

Aan te raden. Eenvoudig stap voor stap kun je je vakantie boeken.

Veel achteraf bijbetalen

Vind het niet heel duidelijk dat er nog zoveel achteraf bij betaald moet worden voor het vliegen, ruim 350,- euro extra aan bagage ruimte en zitplekken nu moeten betalen. Met alleen handbagage kun je toch niet een week met gezin weg. Dit is leuk met een city trip/ weekend zonder kids. Best een flink bedrag nu wat de totaal som fors maakt. Jullie mogen dit best meer uitleggen en benoemen tijdens het boeken. Ik vond het niet duidelijk genoeg. We hopen natuurlijk op een mooie week Nu nog hopen dat er niet nog meer van deze toch wel verrassing zijn. straks. Mvg stef

Vervelend dat de prijs gedurende de reservering niet te zien is

Als je reserveert zou het fijn zijn dat je de prijs blijft zien. Dit zodat je weet dat je je niet ergens vergist en een duurdere reis boekt.

geweldig

boeken is simpel en snel online

Vakantie boeken bij Tui

Een vakantie uitzoeken en boeken in de Tui-app is al een voorproefje op de echte vakantie die tot nu toe altijd al boven verwachting meeviel. Enige minpuntje bij gebruik van de app is dat app weleens vastloopt of bv dat de gereserveerde datum ineens veranderd is, altijd wel opletten dus.

Nooit meer een pakket reis door starre houding TUI

Ondanks dat we al jaren geen pakket reis meer hebben geboekt besloten dit nu wel te doen. Leek ons gemakkelijk en overzichtelijk. Bij het boeken van de reis verscheen de opmerking dat de vlucht definitief was is en niet meer geannuleerd zou kunnen worden. Daar ons niet duidelijk was hoe we dit moesten interpreteren voor het maken van de boeking eerst contact opgenomen met het service center. Er is ons verteld dat als we de reis zouden willen wijzigen we alleen het eventuele prijsverschil zouden moeten betalen. Dit zou ook van toepassing zijn op de vlucht. Op basis van deze info besloten de reis te boeken. Enkele dagen later waren wij door onverwachte omstandigheden genoodzaakt de reis enkele dagen naar voren te halen. Hierover telefonisch contact opgenomen met TUI. Toen bleek dat dit wel kon, maar we zouden de totale kosten voor de reeds geboekte vlucht kwijt zijn. Toen we vertelden dat we over dit onderwerp voor het maken van de boeking contact hadden gehad met het service center en dat ons verteld is dat we in dit geval alleen de eventuele wijziging kosten zouden moeten betalen kregen we nul op rekest. Daar er op het moment van het contact nog geen boeking was is er geen aantekening gemaakt van het gesprek. Gewoon jammer dan. We waren niet blij. Toen besloten een eerdere terugvlucht te boeken waardoor we extra kosten moesten maken. Daarna contact gezocht met TUI of de transfer naar het vliegveld op onze dag van vertrek 2 dagen naar voren gehaald kon worden. Weer nul op rekest. We moesten maar proberen het na aankomst met de TUI hostess te regelen. Wederom konden ze niets voor ons betekenen. Onze conclusie is nooit meer een pakket reis en TUI denkt op geen enkele manier mee om tot een oplossing te komen cq de klant tevreden te stellen. De positieve indruk die wij hadden in deze reisorganisatie is totaal teniet gedaan.

Veel keuze

Goede overzichtelijke website

Makkelijk om reis te vinden en te boeken

Op zich ging alles goed. Wat ik wel jammer vind is dat hij de voorkeuren niet opslaat. Omdat ik nog twijfelde moest steeds opnieuw juiste reisdatum invoeren en hoeveel dagen ik ging

Gewoon goede hulp via Klooster Reizen

Duidelijke boekingssite

Het is eenvoudig te boeken. De prijs is duidelijk en is niet gewijzigd tijdens het boeken. Betrouwbare site dus!

Ontzorgt? Ja dus.

Boeken, de informatie op de website, de emails met vervolgstappen en de snelheid waarmee alles gebeurt is bijna te mooi om waar te zijn. Zo zou het eigenlijk horen, dit is normaal. Maar TUI is helaas een uitzondering. Zeer tevreden tot nu toe en dus nog meer zin in vakantie.

Duidelijk, goede informatie en keuze mogelijkheden.

Een duidelijke site met goede structuur. Je kunt snel je weg vinden naar de vakantie van je wensen. Er is een zeer grote keuze. Het boeken gaat makkelijk en de alle bijkomende kosten worden goed in beeld gebracht. Betalingen van alle kosten kunnen eenvoudig geregeld worden via o.a. iDeal. De afspraken over tijd en plaats worden goed nagekomen. In 2023 een zeer goede ervaring gehad met een host in Lesbos. Bij bijna alle reizen is de transfer van vliegveld naar je verblijf in-begrepen.

Goed te doen!

We hadden eerst meerdere mogelijkheden bekeken. Tenslotte kun je op allerlei manieren op vakantie tegenwoordig. Maar uiteindelijk kozen we toch voor het gemak van een pakketreis en vonden bij TUI een reis die ons aanstond.

Vele aanbiedingen op de website.

Boeken een beetje omslachtig, zeker wanneer er extra’s geboekt worden op een andere luchtvaartmaatschappij.

Mooi aanbod met heldere informatie.

Op zoek naar een reis naar Gran Canaria heeft TUI een ruimaanbod van mogelijkheden, dus een ruime keus, met heldere informatie daarover.

Gebruiksgemak

Prijsdaling 2 dagen later

Prijsdaling 2 dagen later

Goede en gemakkelijke site

De site is gemakkelijk en duidelijk. De app is daarintegen soms niet geheel duidelijk. Sommige dingen werken nog niet heel goed in de app. Ook zijn stedentrips niet te zien in de app.

Een vakantie via Tui geeft vertrouwen.

Alles van A t/m Z is goed geregeld met Tui.

Super gemakkelijk

Ik heb online geboekt en ik heb telefonisch wat wijzigingen doorgegdven

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk