Prettige site.

Prettige site. Alles overzichtelijk. Gebruiksvriendelijke app.

Eenvoudig reserveren, goede opvolging

Het reserveren ging erg gemakkelijk. Ik kreeg snel bevestiging, en toen het hotel plots besloot niet te openen dit jaar kreeg ik een goed alternatief aangeboden, en had daarbij nog keuze. Top geregeld!

Elke dag duurder!

Tijdens het oriënteren naar mijn reis, zag ik naar mijn grote verbazing dat de prijs dagelijks duurder werd.

Boek elk jaar mijn vakantie bij TUI. Ben zo gelukkig met de keuze en de app die de dagen aftelt naar de zon❤️

Altijd perfect geregeld

Al veel gereisd met tui, nog nooit problemen ondervonden

Lenguage bArrier

It should be available in other lenguages the translate for the page does not work very good due to images

perfect eenvoudig en snel

omboeking verliep snel en zonder problemen

Prima!

Prima! De vluchttijden zijn niet altijd rendabel voor een weekendje weg dat maakt de prijs niet aantrekkelijk.

online makkelijk te boeken

alleen later gebeld voor n vraag Erg lang gewacht totdat ik het er maar bij hebben laten zitten

Super gemakkelijk

Vlotte overgang bij het boeken. Goede prijs

Heel goed geregeld

Wordt heel goed op de hoogte voor en tijdens de vakantie Heel makkelijk te boeken

Makkelijk boeken en een goeie app

Oke

Boeken ging relatief makkelijk. Echter teveel mails daarna, waardoor het onoverzichtelijk wordt. Ik vind het ook storend dat er zo gepusht wordt om een account aan te maken en de app te gebruiken. Deze app herkent vervolgens mijn boeking niet en bovendien vind ik het niet prettig om van allerlei organisaties een app om mijn telefoon te moeten installeren

Heel duidelijk

Gewoon heel duidelijk

Rondreizen komen niet in de app

Waarom staan de rondreizen niet in de tui app . Kan dit niet toevoegen. Verlenging strand moest is voor bellen konden wij niet meer boeken omdat het vol was. Zet dit er san bij

Lekker makkelijk

Vrij snel en eenvoudig een reis geboekt.

Gemakkelijk

Goed overzicht en duidelijk.

Goed vooruitzicht

Veel keus. Niet alle opgeslagen vakanties waren terug te vinden. Eenmaal geboekt rn alle papieren in huis is het tijd voor de aanbetaling. Geennqr code om re betalen, wel makkelijk via mijn tui. Nu aftellen en op vakantie.

Boeken kan duidelijker en stop met irritante storm aan e-mail

Het boeken heb ik totaal 4x opnieuw gestart, omdst de data niet duidelijk te selecteren zijn. Op een mobieldevice werkt het helemaal niet. Je heb dus al een computer nodig. Eenmaal geboekt volgt er een stornm aan nutteloze en vooral irritante emails. Dagelijks en soms zelfs meerdere keren ontvang ik deze emails.. stop hier mee!!!

Heel prettig en gemakkelijk ervaren

De app is heel handig en de website ook, enig puntje iets duidelijker vermelden het verschil tussen boekingsnummer en reserveringsnummer.

Mooie reis geboekt

Nette prijs-kwaliteit

Vlotte boeking

Wat ik zo goed vind aan de Tui.nl website is de zeer makkelijke manier van prijzen verkrijgen en vergelijken wanneer je bijv. een andere datum of andere kamer ofzo kiest. Je krijgt steeds meteen de prijs te zien, wat op andere websites niet het geval is, ook niet bij Tui.be.

Makkelijk

Kon alles vinden waar ik naar op zoek was

redelijk

ik vind het heel slecht dat je tijdens het boeken niet gelijk een stoel kan kiezen mensen zoals ik reizen naar de beschikbaarheid van stoelen en niet van een datum

Redelijk positief

Klantnummer:19297592, Boekingsnummer 2693050400 De boeking ging vlot, echter na de reservering een bericht gekregen over werkzaamheden met geluidshinder in het door ons gekozen hotel. Wijziging van hotel ging ook vlot (+ 500 € extra!), een vriendelijke juffrouw /dame die goed haar best deed. Ik had wel een kleine compensatie verwacht omdat de werkzaamheden bij Tui wel gekend zijn, maar niet bij boeking naar ons. Negatief; geen mailadres, ook niet na boeking, enkel via Facebook of telefoon. De virtuele gespekt"partner" kon niet op mijn vraag antwoorden. Met vriendelijke groet Vangeneugden Eddy

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk