Opzich goed, maar heb altijd een medewerker nodig

2e keer dat ik boek, mijn partner en ik hebben een verschillende nationaliteit. Bij het boeken moet je de nationaliteit vd hoofdboeker doorgeven,niet van de andere. Hierdoor krijgen alle medereizigers dezelfde nationaliteit als de hoofdboeker. Dit kun je online niet aanpassen. Dus moet je bellen. En dat wil ik niet. Vorig jaar heb ik dit ook al gemeld, maar het is nog niet verholpen.

Niet alles was duidelijk.

Het was omslagtig om bagage bij te gaan boeken op de side van Transavia . Ook een heel gedoe om medische bagage bij te boeken . Uiteindelijk wel keurig geholpen op de app van Transavia. Maar ging wel even wat tijd in zitten. We denken erover de volgende keer naar Tui reisbureau te gaan

Hele goed

Alles is prima gegaan!

Altijd fijne vakanties met Tui

Altijd fijne vakanties met Tui

dit keer een kleine tegenvaller

in de reisomschrijving van TUI stond dat handbagage en 20 kg bagage voor ruim inclusief was. Bij het doorklikken naar Transavia was alleen de handbagage en moest alsnog de ruimbagage geboekt worden Hoe kan dat de eerste keer bij de reissamenstelling van TUI wel bagage inclusief staat en dit niet terugkomt bij Transavia

Tot nu toe goede service

De site is duidelijk en makkelijk te boeken. De reis naar Gran Canaria was wel ruim 100 euro goedkoper dan bij Transavia

prima, maar lastig dat bagage apart moet bij Transavia

Alles ging goed, maar bijboeken ruimbagage is wel een dingetje en zeker niet gemakkelijk. Waarom is dit apart?

eenvoudig boeken

Het boeken was vrij eenvoudig omdat ik al een account had, het enig wat ontbrak was de mogelijkheid om een voorkeur in het hotel aan te geven, wij wilden graag een balkon aan zwembadzijde, maar helaas.

Duidelijke info over de locatie

Goed te boeken, geen problemen. Als ik iets moet vermelden is dat de info over het wel of niet hebben van ruimbagage verwarrend over kwam.

Elke keer is het fijn om via tui te boeken

TUI HOUDT ZICH NIET AAN DE REISVOORWAARDEN VAN DE ANVR.

TUI HOUDT ZICH NIET AAN DE REISVOORWAARDEN VAN DE ANVR. Reis in augustus 2023 geboekt en met vertrek op 7 maart 2024. Op 4 maart 2024 geeft Tui aan dat het hotel verbouwd wordt, 2 dagen voor vertrek. Wij willen niet verblijven in een hotel wat verbouwd wordt. Tui zegt dat wij één keer gratis om mogen boeken, MAAR WEL BIJ BETALEN ALS DE REIS DUURDER IS, AL IS DE REIS GELIJKWAARDIG Wij hebben vroeg geboekt en er was geen reis voorhanden voor hetzelfde geld als wij betaald hadden, Tui heeft ons sowieso niets anders aangeboden, de reis is uiteindelijk geannuleerd. Tui geeft niet thuis als wij vragen de regels van de ANVR toe te passen. Kortom, hecht bij Tui geen waarde aan de voorwaarden van de ANVR, TUI doet daar niets mee!!!

Misleidend

Ik heb een boeking gedaan waarbij stond ( op het einde ) dat ik tot 11 maart bedenk tijd had. Er stond wil je het opslaan in mijn tui toen heb ik op ok gedrukt. De volgende ochtend heb ik dezelfde reis geboekt nu 1 dag langer omdat de avond ervoor er een bug in jullie systeem zat . Ook bij deze stond dat ik bedenktijd had tot 12 mrt. Ik heb dezelfde ochtend binnen 12 uur na de boekjng gebeld om1 reis eruit te annuleren en toen werd er gezegd dat ik dan wel de tickets moest betalen ??? Heel raar want er stond dat ik bedenktijd had. Ik ging er dan ook van uit dat de speciale voorwaarden dan ook pas na 11 maart ingingen. Nu hang ik eraan voor extra vliegticket kosten terwijl ik dezelfde reis heb geboekt dezelfde periode alleen 1 dag langer. Belachelijk dat ik nu de vliegtickets moet betalen . Ik ga pas in augustus alsof jullie dan de tickets niet meer kunnen verkopen . Ik heb altijd bij Tui geboekt maar nu nooit meer.

Heel makkelijk

Het zoeken naar beschikbare vluchten was makkelijk en ook het boeken. Heel efficiënte website.

Niet goed

We hadden verkeerd geboekt en konden niet eens annuleren terwijl het nog niet eens 24 uur geleden geboekt was

Het gaat

Vervelend dat bagage en stoelen weer apart moeten

Makkelijk en duidelijk boeken

Zoals altijd weer makkelijk boeken

Het boeken ging heel makkelijk en snel.

Ik had al een paar keer gekeken op de website en wist wat ik wilde. Dan kun je daarna heel snel boeken. Het enige wat lastig was, was dat ik graag aparte bedden wilde boeken voor mijn vriendin en mij en dat kan niet via de boekingssite. Telefonisch lukte ook niet; mijn vraag paste niet in het ‘menu’. Toen ben ik alsnog naar een TUI reiswinkel gegaan om dit te laten toevoegen. Het zou fijn zijn als je dit zelf tijdens de boeking kunt doen.

Ben goed geholpen in Oldenzaal

Overzichtelijk en snel

De informatie die wij zochten was helder & overzichtelijk. De reactie na bevestiging was super snel, zodat je niet lang hoefde op antwoord of de vakantie wel of niet door zou gaan.

Verkeerde informatie op website

Door verkeerde info op site, huisdier toegestaan bij accommodatie, geboekt, telefonisch nog gecheckt maar na week kwam bericht toch geen klein hondje welkom. Zeer vervelend.

Vlot en duidelijk proces bij boeken.

Na gekozen te hebben welke vakantie je wilt boeken, gaat het daadwerkelijke boeken vlot. Wat je precies boekt en welke kosten daarvoor staan zijn direct inzichtelijk. Dat is erg fijn!

Prettige site.

Prettige site. Alles overzichtelijk. Gebruiksvriendelijke app.

Eenvoudig reserveren, goede opvolging

Het reserveren ging erg gemakkelijk. Ik kreeg snel bevestiging, en toen het hotel plots besloot niet te openen dit jaar kreeg ik een goed alternatief aangeboden, en had daarbij nog keuze. Top geregeld!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk