Alles wat ik wil vind ik vaak bij TUI

Makkelijk te boeken !!

Geweldig!

Bij andere reisorganisatie geprobeerd, maar toch weer bij Tui terecht gekomen. Denk nu mijn 6de reis bij Tui.

App van Tui werkt niet voor Lapland

De site werkt goed, maar iedere keer mail met de tip de app te gebruiken voor zowel info als bijboeken of boardingpas is heel vervelend. Dit is al jaren zo. Doe er eens iets aan of stop mails sturen voor boekingen naar Lapland met de wintersport.

Gemakkelijk om te boeken

Niet veel poespas. Je weet wat je wilt.

Vervelend

Heel irritant dat, wanneer je een vakantie voor een x aantal dagen zoekt, er steeds een schuifbalk verschijnt met aantal dagen, waarom je niet gevraagd hebt. (Kennelijk is jouw aantal dan niet beschikbaar). Maar je gaat toch niet van 14 naar 5 dagen. Het kan echt veel beter! Kijk eens naar de website van Sunweb, veel overzichtelijker!

Veel reismogelijkheden

Voor elk wat wils, leuke reizen, enorme keuze.

Makkelijk zoeken en vinden wat je wilt

D.m.v. de zoekopties is het makkelijk een vakantie op maat te vinden.

Uitstekend service

Een goede reís gehad. Goed service. Het eten was erg goed. IK heb een goede ervarig met Tui gehad.

Slecht

Vooral (op mijn iPhone): Als je twee kids aangeeft dan moet je 3 leeftijden invullen en verspringt t aantal naar 3 terwijl ik maar twee kids wil opgeven. Als ik kids invul dan krijg ik hotels te zien die voor adults only zijn. Als ik bepaalde datum zoek dan krijg ik andere data te zien waarop je vertrekt.

Easy to go

Eenvoudig en duidelijk website

gemakkelijk boekings process

het was gemakkelijk de reis en de extra's te boeken. De extra kosten voor ruimbagage zijn altijd weer een verrassing. Kijk er nu al naar uit om van deze vakantie te gaan genieten

Boeken is eenvoudig

Boeken is eenvoudig, maar de app vindt ik niet overzichtelijk./ ingewikkeld. Vooral na de boeking.

zonder problemen direct gelukt

Direct contact en kon gelijk beginnen met boeken

Goed en duidelijke website

Goede site

Alles duidelijk te vinden kwa dagen , prijzen en vluchten.

Boeken gaat goed en supersnel

Het boeken van mijn vakantie ging supersnel. Alles is heel duidelijk aangegeven en het kosten mij geen moeite om te boeken. Je krijgt ook direct een overzicht van wat je geboekt hebt.

Klantenservice laat te wensen over

Afgelopen oktober hebben wij een vakantie geboekt naar Bonaire boekingsnummer 2692881311 Na terugkomst hebben we een klacht ingediend over de slechte kwaliteit van het ressort. Maar tot op heden hebben wij geen enkele reactie te gehad van Tui.

Makkelijk

Makkelijk boekingsproces én veruit de goedkoopste in vergelijking met andere websites!

Boeken ging heel soepel

Ik heb een boeking gedaan voor een hotel in Zwitserland: de informatie op de site was heel duidelijk en boeken ging makkelijk

Duidelijk en overzichtelijk een stedentrip boeken

Vrij snel een leuk hotel met goede recensies gevonden in Athene.

slecht begin

Tijdens betaling ging er iets mis met de overschrijving, het bedrag ging twee maal van mijn rekening, tot op heden heb ik het teveel betaalde saldo bedrag nog niet mogen ontvangen . Na twee telefoons en de belofte, dat de personen in kwestie werk gingen maken voor het terug storten, en het saldo spoedig op mijn rekening terug gestort ging worden wacht ik nog steeds.

Goed Echt goed maar de app herkent mijn keuzes niet

Niet helemaal tevreden

Voor een correctie van de nationaliteit die automatisch door het systeem ingevuld wordt moest ik eerst bellen vanuit het buitenland.het kan niet online

Teleurstellend

Ik heb online geboekt. Tijdens het boeken kreeg ik continue de mededeling dat ik bepaalde gegevens kon wijzigen bij de volgende stap. Denk aan bagage bijboeken en een autostoeltje. Alleen kwam de volgende stap niet. De volgende dag naar het reisbureau gegaan. Er was niemand binnen en de telefoon ging niet. Maar ik moest 20 minuten samen met m'n 2 jarige dochter wachten. Toen ik aangaf de boeking te willen betalen, een autostoeltje en bagage wilde bijboeken, kreeg ik de mededeling dat ik naar transavia en sunnycars moest bellen. Als mevrouw tijd had, zou ze morgen kunnen bellen en mij terugbellen. Ik wacht nog steeds. Dit was een week geleden. Kortom mevrouw was erg onbehulpzaam en onwillend.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk