Zoals steeds dik in orde

Ik heb al meerdere keren online geboekt via de website en altijd alles in orde. Natuurlijk is er altijd wel iets wat beter Kan maar tor op heden altijd in orde geweest. Ook voor vragen Kan men steeds even naar kantoor Bellen.

Overzichtelijke, duidelijke en goed vormgegeven website.

Het is, buiten je eigen keuzestress een overzichtelijke website. Ook makkelijk te gebruiken en er wordt een helder beeld gegeven van het aanbod. De site is goed vormgegeven. Mooie foto’s, een kleurrijk geheel. En tijdens het boeking proces komen weinig extra kosten omhoog ploppen.

Makkelijk

Heel eenvoudig om vakantie te zoeken en prijzen te zien.

Betrouwbaar en goede service

Onhandige website

De website heeft heel veel bugs. De app is altijd een drama want die loopt vast, laat verkeerde vakanties zien en heeft te weinig opties om te selecteren. Zo’n groot bedrijf zou moeten investeren in hun app en website. Ik heb zelf voor jullie gewerkt en heb het altijd naar mijn zin gehad, maar die app en website blijft een drama. Verder alles wat jullie aanbieden is top, daarom blijf ik boeken met TUI.

Makkelijk boeken

Duidelijke overzichtelijke website Makkelijk boeken. Excursies gelijk bij te boeken. Erg gebruikersvriendelijk.

Mijn boekingen lopen altijd soepel

İk boek altijd mijn vere reizen via tui wat ik zo vervelend vind ik krijg nooit korting. En bij lastminute vakantie heb je helaas geen omruil garantie dat vind ik ook erg vervelend.

Duidelijke site en gemakkelijk te boeken

Duidelijk en heel overzichtelijk

Door een aantal makkelijke stappen in te vullen kwam ik al snel bij een te gekke aanbieding tegen! Door alle kortingen was het ook nog een leuke aanbieding!

goed verzorgd en zeer duidelijk

alles is duidelijk en snel te regelen

Misleidende informatie

Ik zag een potentieel mooie reis maar ik twijfelde omdat een andere reis flydrive, me interessanter leek echter die bleek niet te boeken (weet niet waarom). Voor de reis die ik zag waren nog slechts 2 vliegtickets beschikbaar. Toen ik door klikte om te boeken werd er heel duidelijk gemeld: je kan deze reis nog 3 dagen kosteloos annuleren. Dat nam mijn stress weg echter een dag later toen ik probeerde te annuleren bleek dat niet mogelijk. Ook klantenservice hielp niet, annulering kosteloos zou alleen vanaf luchthaven Düsseldorf mogelijk zijn. Dat was niet een optie die ik had aangekruist. Al met al vond ik die info tijdens boeking dus misleidend en verwarrend.

Top !

Overzichtelijke website... boeken van de reis gaat voortreffelijk!

Zoveel keuze, maar het boeken gaat heel erg gemakkelijk

Het was voor ons lastig kiezen waar wij heen zouden willen. Uiteindelijk hebben wij een keuze uit het ruime aanbod kunnen maken en was de boeking snel geregeld. Had zelf al via google gekeken voor een huurauto ter plaatse maar toch via de link vanuit de TUI app naar Sunny cars daar een auto gehuurd.

Alle was prima te vinden en duidelijk

Eenvoudig te boeken maar je moet wel in Nederland wonen

Niet de eerste keer dat ik via TUI boek, echter men verwacht een Nederlands adres en telefoonnummer.

Was makkelijk en overzichtelijk.

Was makkelijk en overzichtelijk te boeken. Alleen jammer dat de prijs elke keer veranderd bij TUI zelf op dezelfde datum en zelfde verblijfsduur en locatie. Als je dan de goedkoopste prijsgarantie te geven moet je dat ook op je eigen prijzen doen. Kan niet zo zijn dat er zulke verschillen in zijn voor dezelfde reis.

Website werkt makkelijk.

Website is duidelijk, wel jammer dat we er regelmatig uitgegooid werden en dan de gegevens weer moesten invullen. Ook was de prijs van de accommodatie ineens verhoogd.

Waardeloos

Er is zoveel onduidelijk en als je dan naar een vestiging van TUI gaat met vragen, beweert de medewerker dat ze deze reis helemaal niet hebben.

Het is altijd goed en duidelijk

Probleemloos zonder verrassingen.

Makkelijk boeken

Na het boeken duidelijke communicatie over de boeking.

makkelijk om een reis te boeken

overzichtelijke site

Bijna perfekt

De boeking ging heel vlot maar achteraf een verzekering bij boeken lukt niet

Geen problemen prima service toen mijn voornaam aangepast moest worden

Contact krijgen bijna niet te doen

Vorige week vakantie Kroatië geboekt. Na het boeken geprobeerd online contact te krijgen over enkele adviezen, maar dat is onmogelijk. Bellen vrij lastig in mijn geval. Nu spijt van onze vakantie.

Makkelijke site

Goede site met prima informatie, makkelijk om te boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk