Snelle boeking.

Ik kon snel boeken, alles was duidelijk op één ding na en dat was de stoelen en wat mogelijk is en de baggage bijboeken. Dat vond ik minder duidelijk.

Kan veel beter

Het boeken ging makkelijk. Maar uit vorige ervaring was bediening en service aan boord super slecht. Dus ben nu benieuwd.

Vertrouwd goed

Prima toegankelijk, je wordt aan de hand meegenomen door het boekingstraject

moeilijk

datum uitzoeken etc. was makkelijk maar om een boeking te maken en te kunnen betalen was best wel moeilijk.

Gemakkelijk om intevullen

Ik ervaar dit als makkelijk

Makkelijk om te zoeken naar je bestemming en hotel

Het enige minpuntje vind ik dat je niet bij het prijzen overzicht gelijk de prijs voor 8 en 15 en 22 dagen kunt zien. Je moet dan iedere keer het aantal dagen wijzigen

Super handig om via de app te boeken!

Voor de 3e keer geboekt via TUI naar Sal Kaapverdië. Overzichtelijk en makkelijk te boeken. Formulieren zijn duidelijk.

Plezierig, duidelijke site

Tui geeft een goed beeld van de werkelijkheid is mijn ervaring.

Duidelijke informatie, app werkt prima, goede prijs voor deze reis.

Je kan sorteren op prijs van aflopend naar oplopend. De foto's laten duidelijk zien hoe het hotel/appartement en kamers eruit zien. Tevens kan je veel informatie verkrijgen via de recensies.

Waardeloos

Alles is misgegaan onder mijn account, alle gegevens waren weg en kon niet onder mijn account boeken. Heb alles zelf in orde moeten maken. Ben onzeker of het wel allemaal goed gaat de dagen naar en tijdens de vakantie.

Ik heb gevonden wat ik zocht

Joepie! ik ga naar Malta! Dat is wat ik graag wilde en bij mijn zoektocht vond ik bij TUI ongeveer wat ik bedoelde. Nog even afwachten natuurlijk hoe het zal gaan, maar ik verheug me er wel op!! Ik ben eerder op vakantie geweest in Malta en eigenlijk wilde ik terug naar waar ik geweest was, maar dat was niet beschikbaar. Toch lijkt dit hotel me ook erg aantrekkelijk. En wie weet is het voor herhaling vatbaar!

Heel makkelijk.

boeken is heel makkelijk.

Prima.

Duidelijk. Vlot. Goede informatie

Keurig

Makkelijk met boeken. Easy als wat

Een fijne website en alles is makkelijk te boeken

Erg fijn! Het enige wat niet werkt is je account verifiëren. Wacht al 10 dagen op diverse e-mail bevestiging mails voor My tui

Overzichtelijke website en makkelijk te boeken

De website is heel overzichtelijk en goed bereikbaar. Het boekingsproces verloopt soepel

Enige aanbieder met alles in 1 prijzen

De website in zoeken is niet helemaal altijd handig naar mijn mening, maar service is altijd top en de prijs is inclusief alles. Dus reis, hotel en vooral transfer erbij. Wij hebben meerdere reizen geboekt en zijn altijd dik tevreden.

Redelijk

Bij het boeken voor Zakynthos vond ik het aanbod niet zo groot

Had de boeking afgerond maar bij de laatste stap was er een storing op de site waardoor ik weer opnieuw kon beginnen. Best wel ff vervelend maar verder alles prima verlopen.

Ideaal!

Het boeken op de site vind ik erg prettig en makkelijk. Alles spreekt voor zich. Mochten er alsnog vragen zijn, kun je altijd bellen met de klantenservice. We hebben al meerdere keren naar volle tevredenheid met Tui geboekt. Bij ‘problemen’ is altijd prettig en snel opgelost.

Vind het echt geen fijne Organisatie

Begin bij de site, die is zo slecht bereikbaar en filters toepassen is een RAMP. Slecht vliegvelden toe te passen want vanuit NL kan Düsseldorf, Keulen ook prima! Alles blijft hangen en zeer weinig vliegtijden. De .de versie is eigenlijk beter. Wanneer je informatie wilt inwinnen wat er rondom het hotel zit kunnen ze niet te weten komen en moet ik als klant zelf even contact opnemen met het hotel om te weten te komen of er winkels, restaurants aanwezig zijn, WAT EEN GILLER! Dit keer nog geboekt via Tui maar denk volgende keer toch los ga boeken want als ik toch alles zelf moet informeren ben ik al reisbureau aan het spelen + los brengt geen gerommel met de website met zich mee. Hopelijk verbeteren ze zich want in mijn omgeving spreekt iedereen het er al paar maanden over.

i booked one flight you booked me to another one

I booked a direct flight and you have added me and my family including a baby on another flight with a layover. This is completely unacceptable and fact you asked me to pay 360e to be transfered to the direct flight which i booked in the first place is a disgrace, unethical and probably ilegal. I reporeted this via 3 different channels to TUI and nobody has taken action, so i have reported you also to consuwijzer and started a case with the degeschillencommissie. Good luck defending your actions

Prima om te boeken. Dingen zijn duidelijk!

Heldere communicatie. Dingen staan duidelijk aangegeven. Enige verbeterpunt is dat je veel mails krijgt, dat mag wat mij betreft ietsie minder.

Snel en duidelijk

Ik ben blij dat je nu tickets kan boeken met De Luxe stoelen! Onbegrijpelijk dat je niet direct je stoelen kan reserveren. Jammer dat je niet de lounge kan gebruiken op,Hato airport. We vliegen graag met Tui!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk