Erg fijn en makkelijk!

Het boeken ging erg makkelijk. Ook waren de kosten per persoon duidelijk aangegeven en waren de stappen erg duidelijk.

overzichtelijk

selectie is makkelijk te maken naar eigen behoefte en wensen

Simpel enables klopte

Tot nu toe alles juist

Er is niet beter dan Tui

Onze ervaring bij Tui, is erg goed. Al onze reizen en verre reizen hebben we bij Tui gedaan en altijd erg goed bevallen. Eén keer bij een andere reisorganisatie gedaan naar Thailand toe, omdat die datum beter uitkwam, maar is toen niet goed bevallen. Wat ik ook belangrijk vindt is dat er gewoon een Tui winkel bij ons in de stad is, waar je makkelijk even naar binnen kan lopen voor vragen of een reis te boeken.

Ik had graag eerder willen zien dat deze vlucht/reis met tussenlanding is.

Het boeken ging heel gemakkelijk en was duidelijk, totdat ik erachter kwam dat ondanks dat er staat Amsterdam —- Mauritius (wat een rechtstreekse vlucht impliceert) er later te lezen valt dat er een tussenlanding van toepassing is. Ik vind dat dit duidelijker aangegeven had moeten worden aan het begin van de boeking.

Prima!

Gemakkelijk met je account te boeken...

Slecht

Van familie in Aruba gehoord dat er een code was voor korting op een vliegticket. Bij navraag telefoniste zei ze dat dat er niet was. Ik werd verbonden met België. Ook daar wisten ze van niets. Toen voor mijn moeder 85 jaar en mij een ticket geboekt naar mijn broer in Aruba. ‘s Nachts kijk ik in de Tui app en daar staat 10% korting op de vlucht. Volgende ochtend gebeld met Tui. Die mw zegt een dag te vroeg geboekt. Kunnen wij Tui niets mee. Bij vraag of Tui dan niet iets kon doen in stoelreservering zei die mw dat het geen brood was???

Goed, alleen betaalknop op website functioneerde niet op Safari.

Teveel spammail

Na boeking krijg ik allerlei onzin mails Had liever dat huurauto goed geregeld was

top, probleemloos

zie boven

Super!

Ook na een foutieve boeking keurig geholpen !!

Prima.

Onze zonvakantie was makelijk te boeken online via de website. Alleen de app werkt heel slecht.

Makkelijk

Snel en makkelijk

Reizen waren gemakkelijk te boeken.

De reizen, die wij in het verleden geboekt hebben bij Tui zijn steeds goed bevallen. Ze hebben vaak net iets meer te bieden, dan reizen die we in het verleden geboekt hebben bij andere reis organisaties. Tui heeft een duidelijke website en de prijs kwaliteit is in orde! Het boeken van onze volgende reisjes was eenvoudig. We blijven natuurlijk vergelijken, maar komen toch regelmatig bij Tui uit!

duidelijk en eenvoudig te boeken

Makkelijk een boeking te maken.

Makkelijk

Is gemakkelijk verlopen zonder verwarring of problemen.

Heel makkelijk te boeken

tot nu toe een paar keer via TUI geboekt en op vakantie geweest. Altijd een goede service.

Trage website en een app die niet werkt

Prachtige vakanties met goede recensies, maar het boeken is echt verschrikkelijk. De app werkt zo goed als niet en de website is onzettend traag. En als je wil bellen krijg je eerst 20 minuten een wachtmuziekje. Dit drukt de pret!

eenvoudig en overzichtelijk

makkelijk sorteren , zoeken naar verschillende opties. eenvoudig te boeken.

eenvoudig en snel

eenvoudig en snel

Goede communicatie en vlotte afhandeling.

De informatie is helder, klantvriendelijk en vlot!

Helemaal prima

Helemaal goed.

Het werkt allemaal uitstekend!

Boekingsproces verliep erg vlotjes

Volmerlaan 3