Geen handige website

De website is traag, het filtermenu springt telkens naar boven bij het invullen van een optie. Je moet erg opletten omdat de voorkeuren soms verspringen. Site werkt niet met vpn?

Ik heb nog steeds een probleem en niemand antwoordt

Ik probeerde te communiceren, maar het werkte niet. Niemand reageert via Facebook of telefoon. Het geslacht van de passagier Susana Pérez klopte niet, zij is een man, wat niet klopt. Ik verzoek om een ​​correctie om eventuele ongemakken te voorkomen. het geslacht van de passagier is vrouwelijk

Makkelijk een reis boeken

Niet veel moeite om een reis te boeken.

Plus en min

Het boeken ging goed. Wat ik een behoorlijk nadeel vind is dat als ik een paar x dezelfde vakantie aanklik in dezelfde periode deze steeds duurder wordt. Ik heb een ander ip adres moeten gebruiken om.weer goedkoper uit te zijn

vertrouwen

De boeking ging volgens plan

Al een paar maal via Tui vakantie geboekt. Bevalt goed.

duidelijke beschrijving van het aanbod

makkelijk kiezen en goede prijs

Boeken ging goed

De filter is zeer duidelijk en kom via ingegeven wensen bij de hotels wat jij belangrijk vint bij een zonvakantie

Goede duidelijke site. snelle stappen alles duidelijk.

had nog 1 extra vraag. Telefoon werd snel opgenomen. Vriendelijk geholpen.

Eenvoudig te boeken

Wel bijzonder wanneer ik een reis heb uitgezocht en er wat lang over doe om alles in te vullen, dat de reis niet meetbare boeken is op de dag die ik wilde, voor de prijs die ik wilde met de vliegtijden die ik had uitgezocht…. En later m’n vrouw met een andere computer wel diezelfde reis etc kon kiezen

Moeilijk

Voor oudere is het erg moeilijk om online te boeken. Ook alles extra bij boeken koffer stoel in vliegtuig ffff

Duidelijke site

De vakantie is erg makkelijk te zoeken. Alleen jammer dat de site vaak vastloopt.

bij volledige prijsberekening automatisch geboekt

Ik heb een volledige prijsberekening gedaan en dacht aan het einde van de berekening de bagage te kunnen toevoegen maar dit bleek niet mogelijk en mijn reis werd geboekt zonder dat ik 100 % zeker was dat ik deze reis zou nemen. Annuleren blijkt niet meer mogelijk te zijn. Voor hetzelfde geld had ik meerdere reizen uitgerekend en werden deze automatisch geboekt. Prijzen uitrekenen bij Tui.NL doe ik NOOIT meer.

Weer een vakantie geboekt, overzichtelijke en duidelijke website

Met plezier naar vakantiebestemmingen gezocht en ook gevonden ;)

Duidelijk overzicht van de kosten en makkelijk betalen via ideal

Het boeken center Parcs ging snel en makkelijk

Makkelijke site - en het boeken was appeltje eitje

toen ik door had dat bedragen in het rood ook te boeken waren ging het makkelijk

Heb eerst meerdere keren de site geopend en afgesloten omdat het leek of alles was volgeboekt omdat de bedragen in het rood stonden en er maar een paar in het groen stonden. Toen ik dat eindelijk doorhad ging alles in 1x goed.

Makkelijk, overzichtelijk en aangenaam

Fijne manier van boeken. Overzichtelijk en direct de meest actuele informatie beschikbaar.

Snel vinden van een mooie vakantie

Mooie adults only all inclusive vakantie.

Goede duidelijke service

Duidelijke website en boeking ging snel en veilig.

Altijd goed

Ga al jaren met TUI op vakantie... lekker vanaf eelde ... lekker makkelijk en wat ik boek het is altijd goed...

OK zie opmerking

Opvallend was dat ik geen ruimbagage kon boeken. Deze optie was niet voorzien. Er kan 10 kg meegenomen worden op het vliegtuig?

Snel en eenvoudig

Ik kon snel en eenvoudig boeken ook het betalen met iDeal ging zonder problemen. Kort om een goede ervaringen. Nu alleen nog kijken of het op het vliegveld ook goed gaat met de aangevraagde assistentie..

iPhone app needs to be improved

So far as I see there is an app and it needs to be really improved. Because it doesn’t works as you expect . I expect such big company have to make much better iOS apps .

Makkelijk boeken

Duidelijke website en heel makkelijk zoeken en boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk