Goed geregeld

Inschrijvings Formulier. Het staat nog steeds niet goed omschreven wat de eerste voornaam moet zijn. Je roepnaam of de eerste naam in je paspoort. Of ben ik de enigste dit daar wel eens fout ga.?

Alles tot nu toe goed geregeld

Heel gemakkelijk

Heel makkelijk zelfs voor een digibeet als ik.

Ik vlieg al jaren met Tui, een ticket boeken is routine geworden. Ik ben zo bekend op jullie site! Ik kan het blindelings boeken!

Makkelijk te boeken maar verdere info moeilijk

Informatie over de geboekte kamer is moeilijk te krijgen na 30 minuten aan de telefoon geen goede informatie Reageren niet op de email berichten. Dus maar afwachten wat het wordt ter plaatse op Bonaire

Ook redelijk makkelijk

Snel en gemakkelijk

Zodra ik heb gevonden wat ik zoek, kan ik doorgaan met het verwerken van mijn online boeking. Tui voorziet u van zeer gedetailleerde informatie.

App werkt niet, ik zie mijn reis niet. Meerdere telefoons geprobeerd

Tot nu toe niet geweldig. Boeken ging goed maar die app werkt nu al 2 weken niet Elke mailtje van TUI geeft aan download de app. Check de app maar die werkt fldus niet en ervaar dit al s erg vervelend als je voor de eerste keer bijTUI boekt.

Eenvoud

Eenvoudig en overzichtelijk

Duidelijk om te boeken

Makkelijk om te boeken. Duurd niet lang en vriendelijke website. Het enige wat jammer is dat ik de Tui app niet kan downloaden op het moment, ik heb hem wel altijd gehad maar nu is het niet beschikbaar. Waarschijnlijk omdat ik in het buitenland woon.

Goed en voldoende informatie etc.

Voldoende informatie om goed verzorgd om vakantie te kunnen gaan.

Lastig keuzes maken als je verschillend aantal dagen met elkaar wil vergelijken

Als je prijzen voor een bestemming voor verschillend aantal dagen met elkaar wil vergelijken moet je steeds een nieuw aantal dagen opgeven. De prijzen voor het verblijf tegen verschillend aantal dagen in 1 overzicht is niet mogelijk. Vervelend...

Leuke vakantiebestemmingen met evt. leuke excursies als optie. En in de meeste gevallen is er een transfer van luchthaven naar het terug in de boekinhg opgenomen. Dat scheelt dan weer

Lekker overzicht

Je kan goed volgen hoe alles verloopt, en maakt je enthousiast

Supermakkelijk

Boeken ging eenvoudig en vlot. Reis moet nog beginnen, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Duidelijk en snelle boeking

Duidelijke site Overzichtelijk En gemakkelijk een vakantie te boeken

Heel gemakkelijk en duidelijk te boeken

Na enkele minuten gevonden wat we zochten, geboekt en online betaald. 's Anderendaags zat de voucher voor het hotel klaar. Gemakkelijk en snel geregeld, prima zo.

Ging snel en goed.

Duur helaas

TUI is beter dan Transavia, sterker nog, wij durven niet te boeken via Transavia omdat daar vanalles gebeurt wat niet ideaal is voor de klant/reiziger. Dat vliegen is wel erg duur geworden t.o.v vorig jaar .. vreselijk. Voor de crew nemen wij wél altijd een grote puntzak snoep mee. Vinden ze leuk …

Bijzondere ervaring

Mijn vrouw was naar de TUI-shop geweest in onze gemeente en kon daar deze reis niet boeken omdat er geen terugvlucht op die datum beschikbaar was. Toen ik een uur later via internet keek, kon ik onze reis gewoon boeken. Heel bijzonder.

Ruime keuze uit het aanbod We gaan al jaren met tui dus erg vertrouwd

Vakantie met TUI is vrij gemakkelijk te boeken

De keuze van hotel en kamers is eenvoudig, als je opties verandert wordt dit weergegeven in de totale prijs. Ik ben tevreden.

Goed overzicht, duidelijke foto's.

Het bijboeken van designated stoel en bagage verloopt moeizaam.

Lekker duidelijk, lekker makkelijk en niet te duur

Alles makkelijk en duidelijk tegen concurrerende prijzen

Betrouwbaar en duidelijk

Je krijgt wat je boekt, duidelijke info, snelle service ten aanzien van je boeking

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk