Onduidelijke actie

Het boeken ging prima. Ik kon niet zien wanneer de 10% actie verliep. op 8 april 23:00 was het nog actief. ik heb op 9 april geboekt en toen was de actie niet meer geldig. ik heb nergens kunnen zien wanneer de actie verliep. Dit is voor mij veel geld en ik wil eigenlijk alleen mijn 10% korting. meer wil ik niet. Hierna wil ik weer een goede review schrijven.

Gemakkelijk reserveren

Reserveren is erg duidelijk en gemakkelijk. Veel info over je bestemming. Waar we nog wel tegenaan lopen is dat je overal moet zoeken welke afmeting en gewicht je koffer mag hebben. Je tickets openen in de TUI app lukt niet, je krijgt alleen maar apps te zien waarmee je de tickets niet kunt openen

Eenvoudig boeken

Duidelijke site en alle verschillende mogelijkheden qua kamers, verzekeringen, periodes etc zijn eenvoudig te kiezen

Goed aanbod van citytrips

Gekozen voor Barcelona Ziet er goed uit. Wij gaan het beleven van de zomer ☺️

Snel en makkelijk

Al jaren boek ik vakantie op Tui. Altijd overzichtelijk, makkelijk en snel. Geen bijkomende kosten, geen negatieve verrassingen.

Website zit goed in elkaar, duidelijk

Alles duidelijk en je bent er zo doorheen, ook met bellen wordt je goed en vriendelijk geholpen

Geniaal

Makkelijk, snel en duidelijk

Onjuist en verwarrend

Ondanks het toepassen van de filters werden niet de juiste resultaten weergegeven, binnen zwembad ontbreekt in de selectie, prijzen veranderen op moment van het overgaan naar het boeken. Geen optie om nationaliteit per passagier uit te kiezen. Eigenlijk niet de beste ervaring jammer

Ik heb voor de eerste keer een vakantie in TUI gekocht alles ging snel en vlot

Makkelijk en overzichtelijk

Duidelijke informatie. Boeken was snel gedaan. Overige vragen snel beantwoord via contact in één van de locaties van TUI.

Geen problemen

Boeken gaat makkelijk.

Duidelijk

Overzichtelijk en duidelijk!

Gemakkelijk

Het was makkelijk te selecteren van de reizen

Goed en duidelijk

Zelfs voor mij gemakkelijk om te boeken

uitstekend en duidelijk

de site is makkelijk te volgen en er zijn geen onverwachte valkuilen.

Makkelijk en snel geregeld

Het boeken van de vakantie ging snel en de procedure helder. Ook het wijzigen van de vakantie ging snel en makkelijk.

Tot nu toe goede ervaring , enige is dat ik nu weer geboekt heb met Tui alleen dacht ik te vliegen met Tui alleen wordt dat Transavia. Waar ik niet helemaal blij mee ben. Nu maar hopen dat mijn vakantie. Niet verstoord wordt omdat Transavia op dit moment negatief in het nieuws staat ivm wijzigingen vluchten en het schrappen ervan . Maar ga er vanuit dat Tui dit goed oppakt zoals we gewent zijn.

Slechte interne communicatie

Kreeg enkele malen bericht dat de reissom niet zou zijn betaald was meer dan drie weken tevoren gebeurd. Stond ook in “mijn TUI”. Heb betaling uiteindelijk met printsceen moeten bevestigen.

Het reserveren ging gemakkelijk. alles duidelijk te volgen

Ik vond het prettig online te boeken bij TUI

Makkelijk, duidelijk, snel

Heel makkelijk om prijzen en beschikbaarheid na te kijken. Makkelijk ook per datum te zien wat t goedkoopste is als je op zoek bent naar 1 week in een periode van 3 weken. Duidelijk aangegeven wat de vluchttijden zijn en alternatieve vluchttijden met toeslagen. Zou alleen fijn zijn als hij in de app je zoekopdracht onthoudt en niet dat je steeds opnieuw moet beginnen. Ik blijf bij TUI boeken en ga niet met een ander.

Misleidende advertentie

Slechte ervaring. Aan de voorkant wordt er gedaan alsof er airport transfer bij in zit, waar het ergens onduidelijk verteld wordt dat dit niet zo is.. En dan na het boeken wordt het duidelijk aangegeven dat dit dus niet het geval is. Zelfs eigen personeel ziet het niet.

Snel geboekt en overzichtelijk site

Altijd tevreden over Tui. Makkelijk en overzichtelijke site. Koffers en reserveren stoel is nog redelijk betaalbaar. Dit keer klein minpuntje … op het moment van boeken werd mijn ticket €20 duurder ….

Het ging vlot en ook dat we al 2 uitstapjes hebben kunnen boeken.

Duidelijk snel gewoon tevreden

Makkelijk te volgen, alleen bij het reserveren van je comfort stoel moet je naar boven scrollen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk