Goede en duidelijke website

Ik heb meteen de reis kunnen boeken die ik wilde. Duidelijke informatie.

Beetje raar

Beetje raar dat je vanuit de app niet kunt betalen.

Goede service van TUI! Zou het zeker iedereen aanbevelen.

Fijne site, duidelijk

Bij alle tot nu toe geboekte vakanties, was alles zoals wij het geboekt hadden.

Wat je boekt en wat Tui belooft, hebben wij altijd gekregen. Vriendelijk en nooit problemen gehad.

Fijne site waar je alles in een keer kan boeken.

Je zoekt en boekt daarbij kan je gelijk koffers en parkeerplaats regelen . Zo makkelijk en nog een plus punt de transfer is ook geregeld.

Altijd duidelijk

Duidelijke omschrijvingen en makkelijk te boeken. Alleen bij nieuwe boeking steeds de mail over het downloaden van de app is irritant als je die al vier jaar hebt.

Informatie niet volledig duidelijk

Er gelukkig nu zelf achter komen dat je je kabinet bagage nu dus zelf moet bij boeken. Anders was onze vakantie niet heel prettig begonnen. Dit had ik graag terug gezien bij het boeken danwel op de site zelf. En ja, we hebben gezien waar het staat. Dat het in de kleine letters staat bij het vraagteken. Tip hierbij is: Noteer bij de zin: boek ruim bagage later bij. "ook kabine bagage erbij vermelden."

Super!

Tui geeft een vertrouwd en zeker gevoel.

Boeken ging heel simpel en een snelle afwikkeling .

Bijboeken bagage webpagina werkt niet

Misschien alleen voor TUIFly boekingen?

gemakkelijk

de reservering ging makkelijk. Niet alleen t hotel maar ook t bagage bijboeken was fluitje van n cent.

Snelle boeking

Boeken van de reis via internet ging supersnel en duidelijk. We hebben ook een mooie aanbieding zodat we in juni lekker naar Kaap Verdie gaan.

Het ging prima

Ik heb ervaring bij Tui en vind het een super goede reisorganisatie..

Super makkelijk en snel te boeken. Super

Eenvoudig op de site te bekijken en beoordelen.

Helemaal geweldig

Ik reis graag met TUI. Altijd mooie aanbiedingen, alles goed geregeld en eenvoudig te boeken. Goede service en bereikbaarheid.

Gemak

Eenvoudig snel en efficiënt proces

Mooie info

Fijn zoeken via website. Mooie info.

Easy

Ook te doen voor mensen met weinig ervaring met internet

Was wel goed

Was wel goed maar volgende keer ga ik toch weer naar reisbureau

gebrek aan interesse

Wanneer wij een reis moeten annuleren (medische redenen) krijgen wij een mail met de tekst: Wij hebben je wijziging ontvangen en de boeking voor je aangepast. Zo geniet je straks van een zorgeloze vakantie. Daarna wilde wij onze reis overboeken, daarvoor zijn wij naar het filiaal in Oldenzaal gegaan. Bij de vraag of wij een afspraak konden maken, we hadden al enige tijd zitten wachten maar moesten vanwege gezondheid redenen weer weg, kregen we als zeer kort/bot antwoord dat we dan maar om 10 uur op de stoep moesten staan, dan waren we de eerste.

Makkelijk te boeken

Het boeken was makkelijk. Ik vind het gebruikersvriendelijk. Na het boeken werd ik wel verwezen naar de app. Ik vind het nog steeds jammer dat voor groepsrondreizen de app nog steeds niet werkt. Dit is het 3e jaar dat ik dit als feedback geef.

Helemaal top!

Je kan goed uitfilteren in wat je wilt. Tui is de meest overzichtelijke reis aanbieder qua site. Ik boek als ik pakket reizen wil, uitsluitend en alleen bij TUI!

Fijne goeie vakantie

altijd perfect geregeld alleen niet altijd even gemakkelijk om op de site te komen,doet mijn zoon voor me via een omweggetje zodat het uiteindelijk wel altijd gemakkelijk lukt om te boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk