Prettige website

Prettige website, gemakkelijke keuzes

Problemen bij het boekingsproces hebben me €300 en veel tijd gekost..

Op 8 april hebben we geboekt. Die dag waren er kennelijk problemen met het boekingssysteem. Dit bleek uit contact met het lokale Tui reisbureau. Toen ik in de ochtend wilde boeken was de reis €300 goedkoper. Ook de Tui medewerker kon de vakantie niet boeken toen ik belde, aangezien de prijs begin van de middag al aan het oplopen was. Pas eind van de dag kon ik boeken, toen had ik de gegevens gedurende de dag al meerdere keren ingevuld. Oftewel veel tijd en geld kwijt omdat Tui problemen had met het systeem. Ik heb via de mail contact gezocht aangezien ik dit niet rechtvaardig vind. Het lokale Tui reisbureau verwijst naar de klantenservice en die zijn niet via de mail te bereiken, alleen telefonisch. Pas na afloop van de vakantie kan ik een klachtenformulier invullen. Ik vind dit echt geen service.. maar heb wel zin in de vakantie!

Gebruiksvriendelijke site en app en ook veel keuze

Wij boeken al jaren een vakantie via Tui en zijn daar erg tevreden over. Zowel vanaf het boeken als de informatie voor vertrek en op de plaats van bestemming.

Snel en voor een mooie prijs

Makkelijk en duidelijk boekingsproces, jammer dat de app niet werkt voor mijn reis.

duidelijk en simpel

Goed zoekprogramma met de juiste filters. Snel tot een goed resultaat komen.

makkelijk

alle opties om een vlucht te boeken zijn makkelijk aan of uit te zetten

Inchecken

Kan maar tot 12.00 uur ? Volgens jullie dat wordt vroeg opstaan…

Helemaal goed

Makkelijk,en je wordt goed geinformeerd

Reis omboeken was een fluitje van een cent nadat ik contact had.

Nadat ik contact had gekregen met TUI was het omboeken van onze eerdere reis heel makkelijk. Personeel was uiterst vriendelijk en hielp ons geweldig. Binnen notime was de omboeking klaar.

vakantie gecanceld ondanks gegarandeerd vertrek

Mijn vakantie is geannuleerd ondanks gegarandeerd vertrek, dit stelt dus niets voor! Ik word niet eens persoonlijk gebeld ik krijg alleen een suf mailtje. Echt ongelooflijk slecht.

Geweldig eenvoudig betrouwbaar!

klantvriendelijk eenvoudig betrouwbaar boeken

Heel goed.

Alles prima verlopen ik ben heel tevreden.

Uitstekend in het oplossen

Ik ben blij met de service in de filiaal Nijmegen Dukenburg. We zijn heel eerlijk en vriendelijk geholpen

Super vakantie aanbieder!

Fijne site waar je makkelijk vakanties kunt vinden en vergelijken. Makkelijk om met diverse filters te kunnen werken en zonde juiste vakanties tevoorschijn kunt krijgen.

Prima te doen!

Je kan makkelijk een overzicht krijgen van de prijs in totaal na kiezen van een datum enz. Daarmee is de volgende stap heel makkelijk en kun je (Als je al een account) hebt binnen 4 minuten een boeking rond hebben.

Lekker duidelijk

Duidelijke site en goede beschrijvingen.

Prettige ervaring

Snel geregeld met een redelijke prijs

Overzichtelijke site

Prima ervaring

Goede website en prima zoekfunctie. Verblijf met halfpension geboekt. Boeken ging prima, voldoende info op website. Niet alle info klopte, zoals tennisbaan die binnen zou zijn, bleek buiten. Dat was jammer, want buiten was het te koud. Verder was het hotel zoals omschreven, fijn hotel, goed eten en mooie omgeving.

Week na mijn boeking was prijs verlaagd. Gebeld en meteen werd erin orde gemaakt dat ik verschil terugkreeg. Dat is goede service

Misleidende aanbiedingen

Helaas werkt het niet om aanbiedingen of aanpassingen op jullie site op een goede manier af te handelen. Jullie algoritmes zorgen ervoor dat er aanpassingen gemaakt worden Hierdoor veranderen de filters of aanbiedingen zonder dat de klant daar voldoende en duidelijk van op de hoogte is gesteld Terug draaien of aanpassen is dan niet meer mogelijk Het callcenter mag dan het probleem oplossen maar natuurlijk kan ook die het niet. Kortom frustratie!! Inmiddels heb ik al weinig vertrouwen dat dit berichtje op de juiste manier wordt behandeld. Enige oplossing is dus NIET boeken via TUI

Goed en overzichtelijk

Makkelijk te boeken. App is overzichtelijk. Telefonisch goed bereikbaar.

Heel goed

Het was duidelijk te vinden en goed beschreven

Prima,

Boeking was gemakkelijk uit te voeren

Boeking was gemakkelijk uit te voeren, soms bij een stap terug gaan bleef niet alles ingevuld. Maar al met al weinig problemen en vlotte reactie

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk