Duidelijk boekproces

Goed aanbod en fijne kortingen

Duidelijk proces

Boeking ging eenvoudig en vond ik overzichtelijk. Jammer alleen als je aantal dagen wil vergelijken met kosten, moet je steeds ander aantal dagen invullen. Makkelijker als je dit onder elkaar zou zien, zodat je in 1 veld dit kan doen.

Meestal goed

Helaas heb ik deze keer een iets mindere beoordeling. Deels door de foute info die bij de boeking vermeld stond (wel 50 euro als soort van pleister op de wond terug gekregen), maar daardoor dit hotel gekozen in de veronderstelling dat het slechts 50 km van het vliegveld zou zijn. Helaas bleek dat 120 km. Daar komt wel mijn eigen vergissing bij, geboekt zonder transfer! En dat voor die afstand.... een taxi is geen grapje qua kosten. Het woord "excl." had ik over het hoofd gezien. Er viel niets meer aan te veranderen, ook omdat het een 'ingekochte vlucht is'. De tegemoetkoming is aardig, maar het dekt niet de lading. Daar komt nog bij dat ik beperkt mobiel ben. Het wordt dus een dure, en zware onderneming deze keer, zonder veel extra hulp van Tui.

Het verliep soepel

Soepel, duidelijk en flexibel

Soepele afhandeling - helaas geen korting

Ik heb tickets geboek naar Rhodos. Pas na het boeken en betalen zag ik dat er een actie was voor 10% korting. Het zou mooi zijn als dit voor het afrekenen nog eens duidelijk gemaakt kan worden. Nu heb ik deze helaas gemist. Voor de rest gaat het boeken erg soepel.

Voor de reis is de service dikke prima

Ze zijn makkelijk te bereiken voor eventuele vragen. Ik weet niet hoe het zal gaan als je eenmaal op locatie bent, maar voor de tijd is het dikke prima!

Duidelijk en overzichtelijk

Dit is voor de twee keer dat we bij TuUI hebben geboekt.

Gemakkelijk te boeken

Mooie reizen voor goede prijzen. Veel keuze en makkelijk te boeken

Boeken kan beter; de reis moet ik nog maken, dus nog geen oordeel over.

Ik vind dat je op my tui dingen slecht kunt vinden: zoals bijboeken extra excursies, de bij te boeken excursies staan wel erg summier beschreven, invullen paspoort gegevens. Gewijzigde gegevens staan later toch er toch weer fout in. Bij invullen paspoortgegevens zijn de hokjes niet groot genoeg dat je de ingevulde gegevens kunt bekijken (op I-pad). Wel weer te zien bij eerste keer “doorsturen”

Makkelijk te boeken reis enige nadeel dat we met Transavia moeten vliegen .

De aanbiedingen zijn goed.

Het zou fijn zijn als het aantal personen niet steeds terug gaat en ook de vakantieperiode niet verspringt. Dat kost steeds extra tijd en voordat je het weet heb je iets anders geboekt of te weinig personen of verkeerde periode.

Goed geregeld

Bij TUI weet je dat het goed geregeld is. Van begin van de vakantie tot thuiskomst. Ik doe elke keer mijn best om de vakantie die ik wil zelf samen te stellen om goedkoper uit te zijn maar dat is onmogelijk. TUI heeft een extreem goede prijs - kwaliteit verhouding. Dat, samen met de betrouwbaarheid en veiligheid maakt dat ik graag met Tui reis.

Geweldige bestemmingen

Voordelige bestemmingen, goede service en informatie

Tot nu toe verloopt alles prima

Snel en soepel geboekt, app is overzichtelijk

Zeer eenvoudig

Duidelijke aanwijzingen

Vlot en makkelijk

Site was overzichtelijk en boeken verliep zeer vlot

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken . Wel een ander hotel dan gewenst . Omdat de leeftijd van 1 van mijn kinderen met een jaar hoger was dan het mocht zijn om een kamer te boeken . Helaas . Maar het boeken is gemakkelijk en snel gebeurd

alles was duidelijk,,!

Tot op heden ging het invullen van gegevens prima! Het was niet moeilijk om de juiste informatie kwijt te kunnen! Ook de informatie van uit Tui was duidelijk!

gemakkelijk z(B)oeken

Zoek en boek al jaren bij Tui.

Goede prijs en service

Onze ervaring met Tui is uitstekend, altijd een fijne vakantie en goede locatie en fijne hotels.

Gemakkelijk & snel

Het boeken van een vakantie wijst zich vanzelf. Het is erg gemakkelijk en je bent binnen een mum van tijd klaar

Erg goed en met veel inzet geholpen

Erg goed en met veel inzet geholpen bij het boeken van een cruise naar Ijsland. Heel fijn, we kijken de volgende keer zeker weer bij Tui op de website

Eenvoudig, gemakkelijk en snel.

Bij eerdere boekingen deze ervaring al opgedaan. Dus wordt het steeds gemakkelijker om een nieuwe boeking te doen.

Prima ook snel aangepast na het verkeerd invullen van mijn oersoonsgegevens

Kan altijd beter

Het invullen van de papieren is gemakkelijk, wel dien je met je hoofd er bij te blijven. Een schrijffout kan verstrekkende gevolgen hebben. Wat mij het meeste stoort zijn de onduidelijke regels ten aanzien van handbagage, Wanneer gaan de vliegtuigmaatschappijen eens om de tafel zitten om voor de passagiers duidelijkheid te scheppen. Heen kan handbagage wel mee terug niet. Wat voor veel irritatie en ruzies zorgt

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk