Makkelijk zoeken, makkelijk boeken

Zochten fly-drive naar Ierland, bestemming ingegeven, periode en de resultaten waren er. Makkelijk een keuze te maken en eenvoudig te boeken. Prima zo.

Snel en goed afgehandeld tot dus ver

Boeken ging simpel

Zoals gezegd boeken ging simpel, maar man wat duur.

Verrassend

Zeer professionele advies

Moeilijk

Ik vind het onduidelijk geprobeerd te bellen lukte ook niet

Geen bevestiging van cancellen vakantie ontvangen.

In het verleden had ik een goede ervaring met TUI. Ik heb op 6 mei telefonisch mijn vakantie geannuleerd maar daar geen bevestiging van gekregen. Ik heb al het mogelijke die avond gedaan om nogmaals duidelijk te maken dat de reis niet doorgaat. Maar op geen enkele manier kon ik u bereiken. Mails worden gebounced, of kunnen niet verstuurd worden omdat de datum ingevuld moet worden maar niet door het formulier geaccepteerd. Ik ga ervan uit dat ik na deze enquete dan nogmaals de bevestiging krijg. Hier antwoord op de mail die ik wel naar de naar de excursieafdeling kon sturen: Good Afternoon Thank you for contacting Cruise excursions Apologies you have emailed a team in relation to Cruise excursions. The reference provided has too many digits, if you have a land based package holiday, please call our dedicated team on 0203 451 2688 where an agent can advise and assist you further. We apologise for any inconvenience caused Yours sincerely Cheryl Customer Support Team TUI GROUP TUI UK & Ireland Alexandra House | Swansea | SA1 5ED | UK www.tuigroup.com | www.tui.co.uk| www.tuiholidays.ie| www.firstchoice.co.uk | www.crystalski.co.uk 2693101583

Mooie vakanties

Altijd mooie vakanties en heel makkelijk te boeken, als je iets wilt toevoegen of als er problemen zijn denken ze met je mee en proberen altijd een passende oplossing te vinden! Heel tevreden met Tui!

Prima, teveel mails nadien

Prijs is prima, boekingsproces ook. Na het boeken heb ik bijna elke dag een mail gekregen met: u gaat bijna op reis, slaat nergens op…. Dat weet ik zelf ook wel en er komt bij dat er geen extra info bij staat enkel wat er extra geboekt kan worden.

Heel slecht

Reis geboekt , geen bevestiging of iets binnen gehad . Na 6 dagen alsnog de bevestiging binnen terwijl ik inmiddels al wat anders geboekt . 2 keer moeten bellen om alles recht te zetten.

Duidelijk

Duidelijke website Makelijk boeken en voldoende keus

Geen respons op mijn kritiek

Hallo, Ik boek al jaren bij Tui. Na terugkomst vragen jullie altijd hoe het was. Meestal was het geweldig, maar wat ik mij nog herinner heb ik sowieso 2 x kritiek geuit. Ierland en Cuba. Maar daar is nooit op gereageerd. Jammer!!! Als jullie niet willen reageren, vraag me dan ook niet hoe de vakantie was!!!!

Bad user experience

I needed to book a flight via TUI from Antalya to Amsterdam (via Skyscanner). There were no possibility to switch language to English, had to translate everything from paragraph to paragraph, which is ridiculous. Since then I am getting all the e-mails also in Dutch, and the booking confirmation e-mail don't even contain all the basic information (like when my flight starts?), so I have to log in just to get that info. Altogather, it feels utterly amatourish and I hope other areas of the service won't be this bad.

• Would you recommend us? No

Duidelijke website

Website is duidelijk en overzichtelijk. De boeking ging daardoor heel makkelijk en snel.

Mooie overzichtelijke site, makkelijk boeken en mooie prijzen en aanbiedingen

Makkelijk een mooie trip gevonden, mooie aanbieding en makkelijk geboekt

(Te)veel details, beetje rommelig

Veel te lezen om te boeken. Dag/tijden wijzigen is lastig. Soms een datum benoemd om te zoeken, zie je een andere datum staan als optie. Vervelend, moet je weer terug wijzigen.

Niet overzichtelijk

Ik vond het erg zoeken en nier overzichtelijk

Lastig boeken van een reis

Waardeloos als je zoekt Vul je in 2 pers All incl datum januari 2025 gebied Tenerife Elke keer bij opnieuw ff reug Weer zoeken Is alles verdwenen en opnieuw alles invoeren Best omslachtig Ook bij Tui neemt medereizigers over Waren er fouten Dus Tui gebeld Duurde half uur wachten En nog verkerrd Volgende dag weer bellen weer half uur wachten Storing bij Tui Waarom kan ik dit zelf niet veranderen ???? Boekte Curacao bij corendon ging prima

Overzichtelijk.

Prime site.

Snel en gemakkelijk geboekt

Ik had in mijn reservering mij een dag vergist maar dat is de volgende dag netjes aangepast.

oke

Ik heb lang gezocht naar de juiste touroperators en uiteindelijk voor TUI gekozen, omdat de prijzen alleen maar bleven stijgen en zij een laagste prijsgarantie bieden. Helaas geldt deze garantie alleen op het moment van boeken en niet tot aan het begin van de reis, wat ik jammer vind. Verder lijkt alles goed te gaan. Er is echter nog iets onduidelijk: op de website staat "alleen bij TUI," maar wat ze daar precies mee bedoelen, weet ik niet.

Gemakkelijk in het boeken

Het uitzoeken en boeken ging erg gemakkelijk

Alles snel en gemakkelijk geboekt

Alles duidelijk te vinden op de omschrijving van de het geboekte appartement en bestemming.

Snel en makkelijk boeken

Boeken was gemakkelijk en snel !!

standaard antwoorden prima, rest niet te vinden

heenweg bagage kwijt, geen contact mogelijk terugweg boeking stoel weg , geen oplossing site , service center kan er niets aan veranderen

Enthousiastmerend reisprogramma trok ons over de streep!

De omschreven reisroute, reismiddelen en hotel keuze waren voor ons overtuigend om aan de reis deel te nemen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk