Snel en prijs kwaliteit

blij

Ik ben blij dat ik weer naar Madeira mag en kan daar ik lang in het ziekenhuis heb gelegen en ik bang was dat ik niet meer zou kunnen gaan. Ik heb dit mooie eiland met zijn fijne bewoners meer dan 100 keer bezocht. IK heb van de hier voor en mooie oorkonde ontvangen van de president voor toerisme . Ik was ook blij dat Tui een mooie prijs had voor Madeira, Ook had Tui een van voor mijn een hotel nog waar ik meer dan 50 keer te gast was. Een hotel met zeer fijn personeel. Ik ben blij om weer met Tui op reis te gaan ,daar ik nog nooit met Tui problemen heb gehad. Dus Tui maak me blij.

Verliep vlot !!

Prima geregeld!

Alles vlot verlopen! Duidelijk, snel de documenten in huis!

Goede site eenvoudig boeken

Ik vind dat het relatief eenvoudig is om te boeken, er zijn grote obstakels te overwinnen. Jammer is wel dat je niet direct de stoelen kunt reserveren.

De gegevens veranderen

Ik weet niet of je de gegevens kan veranderen na de eerste poging van inschrijven, spellings mistakes etc.

Tegenvaller

Heb vorige wel geboekt krijg daarna een kortingsbon 50 euro maar kan die niet gebruiken voor deze boeking maar misschien bij de volgende boeking. Ik ben in Mei ook al met tui weg geweest erg teleurstellend. Iemand blij maken met een dood vogeltje. Of voor iemand die 5 keer per jaar op vakantie kan maar die heeft die 50 euro niet nodig. Erg klantvriendelijk

Mooie aanbiedingen en overzichtelijk

Mooie reizen, duidelijk en overzichtelijk weergegeven op de site. Ook na het boeken is de informatie goed en praktisch te gebruiken.

Zeer goede ervaring met boeken van mijn vakantie

zie hierboven

Nu boeken en prijs omhoog tijdens invullen

Ik heb vakantie gevonden en drukte bij 3830 euro op nu boeken. Uiteindelijk betaalde ik 151 euro meer! Ik voel me in de maling genomen !

Goede ervaring met boeken maar vervolgens lastig in te zien

Boeking verloopt gemakkelijk, vervolgens wordt geadviseerd om de app te downloaden zodat je gemakkelijk alles bij de hand hebt en kunt inzien. App loopt echter iedere keer vast waardoor je niets kunt inzien.

Goed maar ik mis info

Proces was best ok maar ik mis info over de bagage die toegestaan is met mijn boeking.

Makkelijk boeken

Het boeken van een vakantie op de web site van tui is makkelijk alles is helder en duidelijk en overzichtelijk

Mooie duidelijke site

Goeie aanbiedingen en duidelijke omschrijving

Overzichtelijk en snel boeken!

Alles was duidelijk aangegeven en de nodige informatie staat omschreven.

Makkelijk

De stappen zijn goed te volgen

Zeer handig

Super makkelijk en gebruiksvriendelijk

Makkelijk om de reis zo te boeken dat je kunt schuiven met de data en zo de voordeligste optie te boeken

Makkelijk en eenvoudig te boeken

X

Boeken ging super makkelijk

Eerste keer vliegen, snel geregeld

Makkelijk en snel

Prima te doen :)

Prima zelf te regelen

Op zoek naar een 12,5 jarig huwelijksreis met het gezin uitgekomen bij TUI voor een reis naar Curaçao. Overzichtelijke site, alleen aangegeven en dat de leeftijden van de kinderen ingevuld waren en later stonden er andere leeftijden bij het boeken? Dus moest weer aangepast worden. Dat was het enige wat een minpuntje was

Makkelijk en snel.

Duidelijke omschrijvingen van hotel ,omgeving,faciliteiten en prijzen.

Meestal goed, soms minder.

Meestal goed, soms minder.

Overzichtelijk, aangenaam en persoonlijk

Uitstekende prijzen, overzichtelijke interface, binnen de relevantie opties worden mooie aanbiedingen gedaan. Precies waar ik naar zocht!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk