Ervaring met.tui is altijd goed snel en altijd makelijk met.de.app raad het iedereen aan

Uitstekende en overzichtelijke boeking site.

Het is zeer overzichtelijk en makkelijk om je reis met TUI te boeken. De site geeft direct alle informatie die nodig is om de reis naar jouw zin samen te stellen en vast te zetten.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Prima website met veel overzichtelijke informatie die op veel verschillende manieren is te filteren.

Heel goed

Makkelijke website en als je vragen hebt wordt je goed geholpen

Even puzzelen

Als je de reis selecteert geeft hij aan heen met TUIFly en terug met Transavia. Gezien de vele gecancelde vluchten van Transavia hebben we echt getwijfeld. Later in de boeking blijkt dat je voor heen en terug kunt kiezen. Erg onduidelijk. In rood hoekje was aangegeven kassakorting, maar bij de boeking was geen korting te zien. Dus begin oktober toch geboekt. Zie ik dat je een week later € 100 korting krijgt. Leuke vroegboekkorting. Maar ik was een nog vroegere boeker en loop € 100 mis. Dat is niet leuk. Maar misschien kunt u mij die korting alsnog geven. Boeking 2693211408

Minder duidelijk als vroeger

Na een tiental jaren vliegen met tui,bij mijn booking kreeg ik steeds een email met de gegevens binnen nu echter niet en ik kan ze ook niet afprinten mvg Rene en

Genoeg keus, redelijk duidelijk met de prijs. Nadeel dat de prijzen van hetzelfde hotel veel fluctueren.

Duidelijke website

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken

Via een mail kregen we een melding dat er voordelige "last minute" zonvakantie aanbiedingen waren. We zijn via de link naar de site gegaan, en hebben snel en eenvoudig een vakantie kunnen boeken

Positieve ervaring.

De manier van online reserveren was prima te doen.

Met tui op reis gaan altijd een succes

Boek meestal via tui en tot nu toe altijd tevreden Makkelijk boeken online en goede service

Zeer positief

Online boeken is zeer gebruikers vriendelijk.

Overzichtelijke site

Overzichtelijk en makkelijk te boeken

Altijd makkelijk boeken

Altijd lekker makkelijk

Fijne organisatie met duidelijke communicatie en mooie bestemmingen

Prima, goed geregeld.

Duidelijk en snel

Ik kan alles vinden op de site.

Duidelijke site

Goede service!

De dame die me heeft geholpen is een echte topper ,

Gaat makkelijk

Het is simpel om een reis te plannen

Nooit teleurgesteld in de service.

Altijd goede service

Wij boeken al jaren bij Tui voor allerlei soorten reizen. Goede service en mooie accommodaties. Wel moet ik even aan de nieuwe site wennen, maar het werkt goed!

Super makkelijk online te boeken

Altijd goed in orde met TUI!

Super goede service van TUI

Snelle hulp goede oplossingen

****my airline with crappy quality

****med us for additional options. Gave no support after booking. No food or drinks on 4 hour flights, only paid options. Bad check in process at the airport. All announcements are made exclusively in Dutch.

• Would you recommend us? No

Boeken zonder zorgen

Het boekingsproces was simpel. De prijzen die je van tevoren te zien kreeg klopten ook bij het uiteindelijk boeken van de vakantie. Al meerdere malen via Tui een vakantie geboekt en tot nu toe zonder problemen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk