Vreselijke app, maar fijn reizen

De tui app is verschrikkelijk. Loopt continu vast, hapert, error. Vaak sluiten om opnieuw te openen. Gelukkig reizen wij graag met tui omdat het altijd klopt.

Makkelijk te boeken

Goeie reis organisatie Met veel aanbiedingen

Tevreden en vertrouwen

TUI maakt het je gemakkelijk

Het boeken was gemakkelijk, alleen op het moment waar ik op het boekte warren de vluchtgegevens nog niet aanwezig. ik heb toen de ochtendvlucht geboekt i.p.v. de middagvlucht. Na telefonisch overleg werd mij gezegd dat ik de vlucht nog kan omboeken tot 28 dagen voor vertrek en dat de de vluchttijden nog kunnen veranderen en nog even te wachten om de vlucht te wijzigen.

Matig

Ik kreeg een ander hotel. Er was steeds storing tijdens het boeken.

Gemakkelijk

Heb de tijd dus kan gemakkelijk iets kiezen.

Voelt vertrouwt om hier te boeken

Altijd goede aanbiedingen, duidelijkheid over extra kosten, betrouwbaar om hier te boeken.

Makkelijk

Super makkelijk. WEL onpersoonlijk.

Zeer goed te doen

Makkelijk de vluchten te vinden en te boeken. Allemaal zeer overzichtelijk.

Fijne reisorganisatie

Altijd prima ervaring met TUI. Ik boek altijd bij TUI.

Op de koffers na goed

Voor onze reis naar Nerja, Spanje in januari moeten voor de 20 kg kofferinhoud bijgeboekt worden via Transavia. Echter het blijft dan heel onduidelijk wat dat gaat kosten. Dan moet je eerst geboekt hebben!? Ook na een telefoontje met de servicedesk , werden we niet veel wijzer en werden we doorverwezen naar Transavia. Wat ons betreft Tui onwaardig, sluit een deal met Transavia, zodat je weet als je bij Tui boekt , wat koffers bijboeken kost.

Altijd Tui voor ons!

Al vele malen met Tui naar Griekse eilanden in hotel geweest. Geweldig !

Gemakkelijk zoeken

Gemakkelijk zoeken

Het boeken verloopt heel soepel

Het boeken van de vakantie verloopt soepel door het volgen van de stappen. Het is overzichtelijk.

ik voel me misleid.

De door mij geboekte reis werd aangeboden met een korting. Tijdens het boeken bleek, dat zowel de heen- als terugvlucht aangeboden werden zonder ruimbagage. Deze moet alsnog later via Transavia bijgeboekt worden. Uit ervaring weet ik dat de kosten daarvoor het kortingsbedrag ruim zullen overschrijden. Pure misleiding.

Overzichtelijk

Goed en overzichtelijk

Werkt gewoon

Boeking werkte prima

Uitstekende ervaring met duidelijke website

Als je weet welke plaats je naar toe wilt, eenvoudig te vonden en snel te boeken

Goed systeem

Ging van een leien dakje.

Heel goed

Zoals altijd internet en dat bevalt mij prima

Lekker ontzorgd op vakantie met TUI

Simpel boeken, snel klaar. Goede service en daarom voor het derde jaar op rij met TUI naar Egypte.

Tui, prima organisatie

Duidelijk en betrouwbaar

Boekingsproces duidelijk en eenvoudig.

We zijn in september naar Turkije gevlogen met tui. Vooraf stoelen gereserveerd . Heenreis bij de nooduitgang 25 euro per stoel. Terugreis op rij 1 30 euro per stoel Dit omdat mijn man een nieuwe knie heeft en extra beenruimte nodig heeft. Nooduitgang was perfect . Rij 1 was waardeloos je hebt nog minder beenruimte als op een gewone stoel Stoel 1A zit je met opgetrokken knieën en daar betaal je dan 30 euro extra voor. Graag zou ik hier wel iets van tui over willen horen. Mvg C van der Maat.

Altijd prima!

Goede service, nooit problemen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk