Klik klak klaar

Duidelijk overzicht van wat waar hoe rn wanneer met heldere prijsoverzicht

Correct

Verzorgd

Redelijk, maar niet overal heel duidelijk

Omdat niet alles €oor TUI wordt behandeld, was het moeilijk om @lles in een keer te regelen. M.n het splitsen van wat bij TUI en bij Transaviade wordt behandeld is zeer onduidelijk en kost veel tijd om alles te regelen

Gemakkelijk

Het boeken via de site van TUI gaar best gemakkelijk . Een kwestie van de juiste filters aanklikken . Ook de prijs opbouw is duidelijk en in principe zit de transfer er al bij in van vliegveld naar hotel .

Goed voorelkaar

Boeken ging goed. Alleen het aangeven van comfortstoelen ging wat lastiger.

prima vlucht

Vraagje. Waarom krijg je bij aanvang van de vlucht naar Curacao een flesje water en op de vlucht van Curacao naar Ams niet?

Geweldig geholpen

Wij waren in Turkije en hadden 'n privé taxi naar het hotel en terug naar de luchthaven. Bij terugreis geen taxi, gebeld naar Tui en meteen contact met 'n hele aardige mevrouw. Zij adviseerde ons om 'n taxi te nemen en de kosten daarvan te declareren bij Tui. ( hebben we overigens niet gedaan ). Alleen al omdat we zo netjes en snel geholpen waren en zij binnen 5 minuten ons terug belde. We gaan in december met Tui naar Bonaire en weet nu al dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Fijne reis organisatie!!!!

Site om te boeken duidelijk

Precies wat ik verwachte

Alles goed geregeld

Tevreden klant

Ik ben al een aantal jaar trouwe klant van TUI reizen. Dat heeft natuurlijk een reden. De site werkt goed om de vakanties uitzoeken. De boeking gaat heel makkelijk. Bevestiging van de boeking en alle andere administratieve rompslomp daarna werk prima via de e-mail en is gemakkelijk alles terug te op mijn TUI.

Makkelijk te zoeken en te vergelijken

Goed geregeld

Boeking en afwikkeling hiervan snel en goed geregeld. Na enkele dagen reisbescheiden ontvangen zonder fouten. Goede uitleg erbij.

Tevreden

Heel goede ervaring Maar dat ben ik altijd gewend bij tui

AARDIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De combinatie TUI met TRANSAVIA is niet gelukkig.De kosten na de boeking bij TUI moet je naar TRANSAVIA om alles nog te regelen.Dat gaat heel moeizaam,en de kosten vliegen de pan uit.Je hebt totaal geen overzicht van de totale kosten van de vlucht alleen,wat betaal ik bij TUI aan vluchtkosten.WHO KNOWS !!!!!!!!!!!!Advies:laat de hele boeking via TUI lopen dat geeft een veel prettige gevoel en weet je direct wat de hele reis kost. Groetjes Adrianus vandinten

Is heel vlot verlopen ,juist als al die andere keren .Boek altijd online 7

Boek altijd online .

Reis naar Curaçao7

Boeking verliep vlekkeloos.

Aan te raden

Heel vriendelijk staan altijd klaar voor je heel vriendelijk aan de telefoon als je hulp nodig hebt

Fijn te boeken met ruimte voor annuleren

Om nog voor een deel van mijn reisgezelschap de mogelijkheid te hebben om vrij te regelen door de 4 dagen annuleer mogrlijkheid heb ik toch nog gebruik kunnen maken van een grote korting. Dank

Het ging vlot

Twee. Hotelkamers geboekt, voor onszelf en een ander echtpaar. Het is dan even zoeken hoe je aan twee kamers komt, en uiteindelijk hadden alle vier de personen mijn achternaam. (Klopt dus niet) Ongetwijfeld mijn fout, maar kennelijk gaat dat makkelijk fout.

Website werkt totaal niet

Filters kloppen niet, resultaten verdwijnen ineens, wintersport wordt ineens zomervakantie, vergelijken haast niet mogelijk, zoekfilters moeten telkens opnieuw ingegeven worden, weergegeven mogelijkhedeb blijken ineens niet beschikbaar of duurder. Totaal waardeloos en dat hoor ik van meer mensen.

Gemakkelijk reserveren moeilijk annuleren

Ik probeerde de reis alsnog te annuleren maar dit was ondanks de vele pogingen onmogelijk

Supergoed

Hele goede praktische site Geen opmerkingen

Over het algemeen heel goed.

Laatste heenvlucht op 27/9 vanaf Brussel was heel slecht. Ingehuurd oud toestel met hele harde stoelen, heel weinig beenruimte. Retour vlogen we naar Antwerpen, door Tui geregeld ivm onderhoud aan toestellen. Wij moesten extra onkosten maken voor vervoer van Antwerpen naar Brussel, ivm het parkeren van onze auto op de luchthaven daar wij vanuit Almere komen.

Geweldig!

Wij hadden een top vakantie! Mooi hotel, fijne accomodatie, leuke bediening. Iedereen was vriendelijk en hulpvaardig. De workouts op het strand zijn een aanrader en ook het dansen zit in de top 3. Verder hadden wij een super lieve en leuke dame, Diomedy van de Beach bar die ons op het strand bediende! Wat betreft de excursies, goed geregeld met enthousiaste gidsen!

Goede website, duidelijke info

Goed vergelijken is belangrijk soms zeer grote prijsverschillen tussen België, Nederland en Duitsland

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk