Fijne communicatie en goede service

De medewerkers van TUI zijn erg klantvriendelijk en helpen je graag om op zoek te gaan naar een vakantie die bij je past!

Eenvoudig en snel geboekt

Aanbieding gekregen via e-mail en daarna boeking gedaan. Duidelijke beschrijving van de kosten, reis en accommodatie.

geweldig

goede services mooie accomodatie

Uitstekende site, goed overzichtelijk!

Makkelijk te boeken via deze site, duidelijk en overzichtelijk!

het boeken ging heel makkelijk

prima site, makkelijk en duidelijk

Duidelijkheid

Makkelijk zoeken en boeken !!

Verwarrend welk eigenschappen de kamer die ik boek nou werkelijk heeft.

Ik probeerde een luxere kamer te boeken om te voorkomen dat ik in dit hotel weggestopt word in een kamer in het souterrain (onder de grond, zonder uitzicht). De informatie op de website geeft geen enkele duiding over de plek van de kamer die ik nu echt geboekt heb. Sterker nog de informatie lijkt tegenstrijdig (geen uitzicht, wel balkon). Dit terwijl de prijs écht wel een kamer met fatsoenlijk uitzicht rechtvaardigt, leert onze ervaring met dit hotel uit twee voorgaande jaren. Kortom: als ik straks op Tenerife aankom kunnen ze me (weer) ergens wegstoppen in een incourante kamer omdat ik niet kan aantonen wat ik geboekt en betaald heb, dus waar ik de kamer op mag beoordelen. Nogmaals, gezien de prijs vind ik dit erg onbevredigend en eigenlijk TUI onwaardig.

Tui en Riu een super combinatie

Elke reis nu met Tui is meer als geweldig en prachtig geweest. Betrouwbaar en zeer goed service Goede prijs en kwaliteit verhouding. Top

Altijd alles goed geregeld

Makkelijk en duidelijk

De website is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk

Tot nu toe heb ik hele fijne ervaringen gehad met jullie

Goed maar graag zou in toch een bevestigingsmail hebben gekregen als het voorschot betaald was.

Goed maar graag zou ik toch een bevestigingsmail hebben gekregen als het voorschot betaald was. En met de berekening. Heb dit nooit gekregen

Ik vind helemaal oké

Helaas de vlieg je niet meer met Tui of boek je reis bij Tui. Net als vorige jaar is het allemaal Transavia geworden. Bij doet het de naam Tui geen eer meer. Ik heb nu voor dit jaar via tui.nl geboekt maar dit is voor mij het laatste keer dat ik via Tui doet. Volgende jaar gewoon rechtstreeks gelijk via Transavia boeken.

Prima, makkelijk te doen.

Makkelijk te boeken, alleen kloppen ws de vertrektijden van de trein schijnen niet hetzelfde te zijn als in de NS internationaal. Jammer dat de treinreizen niet te koppelen zijn aan de app, dus ook geen digitale Louisa beschikbaar ben ik bang. Krijg je altijd leuke tips van.

Altijd bij tui

Makkelijk om te boeken

Geboekt, maar kostte wat moeite

Reis is geboekt, maar zowel website en app deden af en toe raar. Dan kon je opeens niet op alles filteren en kon je maar een paar keuzes maken. Ook ga jij af en toe opeens maar 3 hotels ofzo terwijl er een heleboel waren. Denk een beetje in de war. Gelukkig is uiteindelijk alles gelukt

Geweldige service

Duidelijke uitleg, handige app en ook begrijpbaar voor ouderen.

Steeds weer makkelijk…

Waarom je het moeilijk maken als je alles vindt wat je zoekt … steeds leuk om je vakantie te vinden waar je op zoek naar bent :-)

Fijne Tui ervaring

Reis online geboekt, ging prima en ben ervaren reiziger/boeker. Moest toch de winkel bezoeken omdat ik online geen ander hotel kon kiezen. Site gaf ook aan dat in de winkel te regelen. Uiteindelijk moest ik in de winkel "moeite" doen om het andere hotel te kunnen boeken. Juist nu alles online prima te boeken is verwacht je in de winkel net dat stukje extra service wat je online niet kan krijgen. Zonde en niet nodig.

Prima.

Het was niet zo moeilijk een reis te boeken. Het was erg duidelijk.

goede service, makkelijk boeken .

boek al jaren bij tui, kan altijd slagen ruime keus.

Duidelijke app waar snelle keuzes gemaakt kunnen worden.

Snel zoeken naar bestemming en verblijf, duidelijke aanduiding qua vlucht en hotel. Vooraf kunnen zien hoe de berekening van de reis is gemaakt.

Duidelijke website , met goede prijs kwaliteit.

Makkelijk simpel top !!!

Zo vlug en gemakkelijk heb ik nog nooit geboekt

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk