snel de juiste keuze kunnen maken

Ik kreeg een boeking van iemand anders!

In mijn mail kreeg ik een boeking van iemand die ik niet ken! Ik heb niks geboekt. Jullie zijn onbereikbaar dus kon ik het niet doorgeven. Hopelijk kan de mevrouw voor wie de boeking bedoeld is toch op reis!! Heel slecht dus en de computer chat snapt niks. Dus ook slecht!!

Een reis boeken.

Reis boeken gaat goed. Alleen account aanmaken gaat niet helemaal goed.

genoeg keuze

het boeken van de vakantie ging zonder problemen. Wat wij wel erg lastig vonden om koffer ruimte te boeken. Was erg ingewikkeld.

Vrij gemakkelijk, snel geboekt overzichtelijk

Ruimbagage

Om te beginnen is Tui een prima reisorganisatie echter nu bij mijn boeking van een pakketreis voor 2025 kon ik opeens geen ruimbagage boeken. Daar werd ik pas opgewezen toen ik had geboekt. Wat blijkt de vlucht wordt verzorgd door Transavia en niet door Tui fly. Nu dien ik de ruimbagage via Transavia te boeken. Blijkt dit dubbel zo duur te zijn als bij Tui fly. Voor 20 kg betaal je bij Transavia €53 pp per enkele vlucht. Dat is bij Tui fly €27, nogal een verschilletje. Nu vind ik dat ruimbagage onderdeel is van een pakketreis, waarom zou je het anders pakketreis. Had ik het eerder geweten dan had ik een datum uitgezocht die door Tui fly wordt verzorgd.

Boeken gaat gemakkelijk

Boeken is vrij eenvoudig en vlot

Snel geregeld

Goed te vinden wat we zochten en snel klaar. Goede informatie . Prima dus

Overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk

Gewoon goed

Prima ervaring

Makkelijk te boeken

Goede keuzen can totaal pakket reis reis

Goed geregeld

Goede ervaring met TUI

Beter kan niet!

We vliegen al 4 jaar met Tui en bevalt ons uitstekend.

Duidelijk

Het is allemaal heel duidelijk.

Snel je vakantie geboekt

Je vakantie is snel en gemakkelijk online geboekt via Tui. Je krijgt steeds een duidelijk overzicht en bij andere opties zie je direct hoeveel duurder/goedkoper het is.

Duidelijk en makkelijke site

Duidelijk en makkelijk kunnen boeken

Duidelijk.

Prima te doen.

Ik ben tevreden met tui fly

A holiday to remember

One of the beautiful holidays we had. Starting from the support we got during the reservation from the Tui call centre, the very comfortable flight, the amazing hotel. We are very happy! Looking forward to the next holiday.

• Would you recommend us? Yes

Boek regelmatig met tui

Mooie duidelijke website Boek regelmatig met tui Redelijke prijzen, maar niet altijd de goedkoopste, surf regelmatig online voor last minute soms bij andere aanbieders goedkoper dan bij tui, maar ook andersom. Maar altijd goed berijkbaar, en een tui reisbureau bij mijn in de buurt.

Altijd goed

Elke keer is alles goed geregeld

Altijd leuk om een reis te boeken

Voorpret

Prima!

Duidelijk en snel vlucht te boeken.

Vlieg graag met tui

Het is heel gemakkelijk om te boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk