Het boeken van de reis ging makkelijk en was snel geregeld.

Het boeken van de reis ging makkelijk en was snel geregeld.

Makkelijk te boeken

Een leuke reis geboekt naar lanzeroth Wel heel erg balen dat dezelfde reis en hotel paar dagen later 200 euro goedkoper is.

Alles goed geregeld

Goed geholpen

Prima boeking app

Prima boeking app

Vlucht met transavia

Jammer dat we met transavia vliegen. duur om extra bagage te boeken. en gedoe om dat via transavia bij te boeken. Wij vliegen liever gewoon met tui. en alles in 1 app.

Tijdens boeken veranderde twee kamers in een kamer voor twee stellen

Duidelijk tijdens boeken aangegeven ( mijn zwager zat ernaast en heeft het gezien! ) dateer met zijn vieren in meerdere kamers gingen en niet in 1 kamer. Toen we de volgende dag de bevestiging nalazen zagen we maar 1 kamer. Contact gezocht om te veranderen maar de prijs werd hoger want die veranderde per dag . Annuleren binnen 24 uur kon ook niet meer omdat t hoewel binnen 24 uur de volgende dag was. Zwaar teleurgesteld in deze boekingssite dus van Tui

Tevreden

Makkelijk te boeken. Wat niet duidelijk is is de boeking van privé transfer van en naar appartement

Ben ik zeker te oud voor

Dramatisch de wisseling van schermen , ben je bijna klaar kan je weer opnieuw beginnen omdat je stapje terug doet met verkeerde knop en alles wat je ingevuld hebt weg is. De hele logica vind ik ver te zoeken, ook bij het gewoon zoeken naar een vakantiebestemming. Geef mij maar de echte winkel, maar ja dat is te duur , winkels verdwijnen in rap tempo. Overigens de boeking is uiteindelijk gelukt. Zelfde land zelfde plaats zelfde hotel exact zelfde periode en aantal dagen als vorig jaar €750,00 duurder op een vorig jaar € 1600,- nu € 2350,- Is dit nu wat men graaiflatie noemt.

Goede communicatie

Tot nu toe prima op tijd verlopen

Overzichtelijke site en mooie reizen

Ik boek vaker met Tui omdat ze een overzichtelijke site hebben en duidelijk omschrijven wat een reis allemaal biedt. En ze zijn betrouwbaar.

Goed geholpen

Geboekt via internet dit ging zo als ik het wou goed en overzichtelijk

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Voor mijn puberzoon en mij een vakantie naar Griekenland geboekt. Voor de eerste keer en geen idee waar we moesten zijn. We zijn super geholpen en kijken enorm naar onze vakantie uit.

Makkelijk, overzichtelijk, duidelijk en snel.

Makkelijk, overzichtelijk, duidelijk en snel.

Ik vond het gemakkelijk om te boeken.

Behulpzaam en vriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk.snelheid van uitvoering.

Meer dan uitstekend.

Reizen met en via Tui, heeft ons verrast, door de manier van het boeken via de site, de communicatie per mail, app en terugkoppelingen. In 1 woord, perfect.

Heel fijne reisorganisatie duidelijke site en als het nodig altijd hulp

gemakkelijk, duidelijk een helder je vakantie boeken.

Als 67 plusser voor het eerst een verre vakantiereis boeken rechtstreeks bij TUI. Fluitje van een cent. Zelfs ik kan het!!!!!!!

De site werkt overzichtelijk voor de gebruiker.

Wij hebben ervaring met boeken bij TUI op deze wijze en dat maakt het makkelijk.

Duidelijke sturing om een juiste keuze te kunnen maken.

Je wordt op een eenvoudige manier door de vragenlijst geleid om een juiste keuze te maken.

Niet moeilijk

Alles wijst zich vanzelf

Boeking snel geregeld

De boeking ging vlot. Ik vond het alleen vervelend dat ik mails kreeg om de TUI app te installeren, terwijl rondreizen nog niet in de app zijn opgenomen.

Makkelijk boeken

Met een paar klikken was de boeking gedaan, ook mede door al eerdere vakanties die we bij Tui hebben geboekt. Het bijboeken van onze hond per telefoon en mail verliep vlot. Binnen een week was duidelijk of onze plannen door konden gaan.

Duidelijke en fijne site.

Wij boeken en reizen graag met TUI.

Makkelijk te boeken.

Volmerlaan 3