Was ooit héeél goed

Laatste tijd duidelijk meerdere problemen. Brochures zonder prijzen is niet leuk. Nog minder zijn de dingen die allemaal apart moeten bijgeboekt worden en vaak dan nog bij andere carriers. Jammer

Gemakkelijk

Intuïtief,stap voor stap duidelijk dus..

heel eenvoudig

duidelijke informatie over alles wat je wilt weten

Heerlijk makkelijk

Super eenvoudig en top

Snel en makkelijk om de boekingvte maken

Boeking was snel gemaakt.

Ruime keuze, eerlijke prijzen

De website van Tui is duidelijk en overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik en er is een ruime keuze in het aanbod.

Relaxed

Snel en duidelijk over de geboekte reis

eenvoudig

fijne contact

Heel fijn

Het is heel erg fijn en makkelijk de juiste vakantie te vinden

Eindelijk iets betaalbaars

Eindelijk iets betaalbaars gevonden. De reizen zijn veel te duur geworden. Abnormaal.

Lastig boeken

Graag wil ik meerdere vliegtickets voor meerdere mensen tegelijkertijd boeken. Die optie (met verschillend vertrek punt) heb ik niet kunnen vinden. Tevens weet ik ook niet hoe ik verschillende boekingen in de app kan zien.

Fantástico

Ik ben echt blij met de prijs van deze ticket, want ik vind het en mooi moment om naar Caboverde te gaan.

Ging erg makkelijk

Mooie reizen en makkelijk te boeken!

Wij hebben een fly- drive Balkan gereserveerd en daarbij zit ook een avontuurlijke ervaring zoals een overnachting in een berghut. Dit vinden wij erg leuk en maakt zo'n reis bijzonder. Het reserveren is ook erg makkelijk.

Makkelijk boeken zonder rompslomp

Makkelijk en snel reactie

Makkelijk om je keuze te maken , en nog makkelijker om te boeken En nu aftellen en dan genieten

Slecht

Enorm omslachtig om een cruise te boeken met Tui. Aida cruise maatschappij vraagt heel veel gegevens. Welke ik niet allemaal kan invullen omdat ik niet alle gegevens over mijn vakantie heb. Ze vragen bijvoorbeeld vluchtgegevens aankomst en vertrek enz. Waarom is dit niet geregeld terwijl ik wel al de volledige reissom heb betaald? Vind het allemaal een slechte service van TUI en boek bij deze firma nooit meer een reis!!

makkelijk en duidelijk

Duidelijke beschrijving van de groepsreis, overzicht van deelnemers en samenstelling. Boeken via internet ging makkelijk en stapsgewijs. Na boeking moest er nog een wijziging doorgevoerd worden. Dit ging telefonisch met de klantenservice: goed bereikbaar en vriendelijke medewerkster.

Gemakkelijk en duidelijk.

Snel via de site de boeking kunnen doen na eerst de vakantie locatie te hebben bepaald.

Onaangenaam verrast

Ik zocht naar een vakantie en zocht wat ik vond. Een mooie prijs van 2600 euro. Ik besloot de volgende dag te boeken. Toen ik die dag weer keek was de prijs ruim 2800 euro. Ik vind dit echt niet kunnen. Ik verwacht ook eigenlijk dat ik gecompenseerd wordt voor de gedane boeking.

Gaat tot op heden top

Booking

Duidelijkheid van boekingsproces

Zeer namelijk

Gaat zeer makkelijk en snel. Alles was duidelijk

Het boeken van de reis ging makkelijk en was snel geregeld.

Het boeken van de reis ging makkelijk en was snel geregeld.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk