Goede website en veel keus

Ik vind Tui een prima reisbureau. De website is overzichtelijk en laat zien wat wel en niet bij de prijs behoort. De reviews helder. Mocht je contact willen met de klantenservice kost ff tijd maar wel aardig en behulpzaam contact.

Super makkelijk om te boeken. Erg overzichtelijk en duidelijk. Zeer tevreden over. Vorig jaar ook geboekt. Prima bevallen.

meeste info duidelijk

alles goed te vinden. Alleen passage over gewicht (hand)bagage was onduidelijk. Gebeld met klantenservice. Snel duidelijk antwoord gekregen.

Boeking

De boeking ging vrij vlot omdat het meeste van mijn gegevens al ingevuld waren. Wat ik mis is dat je opmerkingen kwijt kan. Ik wil graag een kamer beneden hiervoor heb ik moeten bellen. Misschien kan dit toegevoegd worden.

Slecht

Wordt al jaren constant uit app gegooid en kan je weer opnieuw beginnen

Erg slechte ervaring

Door een foutieve boeking heb ik een zeer slechte service ervaring bij tuifly in relatie tot bereikbaarheid en bereidheid naar redelijkheid een oplossing te bieden. Hierdoor ben ik veel geld kwijt. Als regelmatige boeker zal dit blijvend van invloed zijn voor de keuze van maatschappij bij toekomstige boekingen.

Gewoon goed

Komen hun afspraak na en altijd alles goed geregeld

goede service

goede service bij TUI- spijtig dat als de vliegtuigtickets via de computer gekocht de verzekering NIET meer kan afgesloten worden.

Gemakkelijk geboekt tegen een goede prijs

We wisten precies welke accomodatie we wilden, dus het was heel gemakkelijk zoeken op de TUI app

Alles prima! Maar website minder handig

De reizen, kwaliteit van accomodaties en proces rondom de vakantie is bij Tui altijd top. Ik vind de functies op de website minder handig. De website werkt minder prettig dan van andere reisorganisaties. Ook het betalen van de factuur gaat bijvoorbeeld bij de concurrent handiger.

Duidelijk

Eenvoudig te boeken reis

Makkelijker kan niet.

Boeken is net zo eenvoudig als een paar schoenen online bestellen.

Makkelijk

Snel en duidelijk

Geweldige touroperator!!

Vriendelijke mensen, ruim aanbod alles perfect geregeld

Mooie rondreis, makkelijk te boeken

Ik kan alleen over de website en het boekingsproces oordelen. Website: prima. Boeking verliep ook prima.

Tui is dit jaar voor ons de beste en fijnste reisorganisatie.

Wij hebben gevonden bij Tui wat we wilden voor onze safari naar Kenia, alleen vind ik het jammer dat wij de ruimbagage nog extra moeten bijbetalen alhoewel jullie een eigen vliegtuigenvloot hebben.

Makkelijk om te boeken

Het boeken gaat heel makkelijk. Maar vind het niet zo leuk als ik net geboekt heb en een uur later een mail krijg. Met een black vrijdag deal van extra 150 euro korting die loop ik nu mis jammergenoeg. Misschien kunnen jullie hier nog iets aan veranderen?

Handige en duidelijke website

Duidelijke website waarop de reis goed omschreven staat.

verduidelijking, door uitgebreide teksten

We zijn reeds 13 jaar klant bij tuifly. De organisatie voor elke passagier is telkenmale verbeterd. De probleempjes bij bijvoorbeeld een kleine herstelling aan het vliegtuig worden doelmatig verstrekt. Niet elk probleem kan doelmatig opgelost worden, zo was onze zetelreservering fout gelopen en werden op de allerlaatste stoelen geplaatst. Erbarmelijk voor onze ouderdom, toen waren we beide 81 jaar. Omgekeerd werden we op onze 83 jaar uitgenodigd plaats te nemen op de z etels gans vooraan. We zijn beide opgegroeid in een zakenwereld en kunnen wel wat verdragen. Tuifly geeft ons steeds het vertrouwen van degelijkheid

Super goed geholpen

Op een gemakkelijke manier kunnen boeken en nadien prima geholpen door een medewerkster . We kregen de black friday korting toch nog aangeboden omdat deze bij de boeking niet was afgetrokken . Prima .

Teveel mails zonder inhoud

Ik heb 14 nov geboekt inmiddels heb ik al 9 mails van jullie, terwijl ik pas over 3 weken ga vliegen

Boeken gaat snel

De boekingprocedure gaat makkelijk. Het was even zoeken naar maaltijdopties. Betalen ging makkelijk.

Moeilijk een passend vakantie te vinden

Bij het zoeken kun je voorkeuren instellen mbt tijdsduur en aantal mensen. Maar toch krijg je dan voorstellen met een kortere duur dan gezocht of blijkt bij het daadwerkelijk boeken, dat niet het aantal gewenste kamers beschikbaar is. Dit maakt het boeken van een vakantie tot een wanhopige onderneming in plaats van een stukje voorpret.

Alles overzichtelijk te boeken

Het boeken is prima verlopen,alleen jammer dat je niets kan toevoegen van voorkeur

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk