Makkelijk

Ik ben 75 jaar en heb alleen een vliegreis geboekt, ging allemaal makkelijk.

Degelijke reisorganisatie

Tui is wat mij betreft een degelijke reisorganisatie. Alleen jammer dat pakketreizen veel duurder zijn als je liever met Tui vliegt dan met Transavia. Mijn portemonnee laat vliegen met Tui momenteel niet toe, dus zit er niets anders op dan met Transavia vliegen. Best jammer, maar fijn dat de keuze er wel is.

Mooi en divers.

Tui heeft ruim aanbod in reizen, zowel groeps- of individueel.

Makkelijk om zelf te boeken

Makkelijke site waar je heel goed de juiste informatie kunt krijgen. En zodoende natuurlijk ook heel eenvoudig zelf je reis kunt boeken. Zelf hebben we achteraf nog voor een betere kamer gekozen en dat was ook binnen een mum van tijd via mail en in de app zichtbaar dat het geregeld was. De app is natuurlijk ook heel fijn dat je ten alle tijde alles kunt inzien.

Overzichtelijk en makkelijk

Online boeken gaat heel eenvoudig, het is overzichtelijk en voor iedereen makkelijk te boeken.

Ga je op reis , ga dan met Tui en zoek niet verder.

Fijne site makkelijk te boeken en betaalbaar.

Goede verwerkingaanvraag

Vlot kunnen boeken. Alles werd in vlot tempo verwerkt

Ok

Prijzig… wel makkelijk te boeken. Ben benieuwd naar mijn allereerste vlucht met jullie!

Snel geregeld

Makkelijk boeken

Makkelijk te boeken

Je zoekt op vertrekplaats en aankomstplaats en datum en klaar

Overzichtelijk en gemakkelijk

Het was heel duidelijk waar ik uit kon kiezen. Er was veel flexibiliteit mogelijk en de kosten waren bij elke stap erg helder. Helaas werkt de app nadien wat minder goed anders was het een volle 5 sterren. Hoop dat dat snel wordt opgelost.

Makkelijke boeking

Het was makkelijk op deze vlucht te boeken

Altijd perfect

Alles makkelijk te vinden

Zeer begrijpelijk.

Als oudere (70+) durf ik het wel aan om te beginnen. Je kan steeds weer terug zodat er geen “angst” bestaat om iets verkeerd te doen.

Alles ging prima geregeld

Redelijk snel met boeken alleen de vraag of je 2 aparte bedden wilt tijdens de reis missen wij omdat ik met een vriendin ga en wij graag apart slapen . En de vraag over voedselallergie en/of vegetarisch is . Maar mss ben ik te snel en komen deze vragen later. Voor de rest alles duidelijk!

Prima site

Gemakkelijk vakanties vinden en filteren op wat je graag wil

Geen probleem, snel gelukt,fijne app waarin je slkes kan terugvinden.

Duidelijk en gemakkelijk

De website is een ramp

De website lijkt een opeenstapeling van zeer veel trackers en scripts die de boel vertragen en complex maken. Er moeten blijkbaar cookies van een of ander (o.a. van een voor mij onherleidbaar Israëlisch bedrijf) worden toegepast om überhaupt te kunnen zoeken (dat kan vast ook wel op domein TUI). Met een advertentie filter (tui netjes gewhitelist) kun je dus niks met de site. Ook kun je niet meerdere tabs met vakanties open houden met verschillende zoek/filterinstellingen, daarvoor moet je incognito of andere browsers gebruiken. Ik had ineen 2e tab ineens dat een bepaald hotel niet meer beschikbaar was, maar via een andere browser gewoon wel. Als je een prijsopgave opslaat komt deze bij 'openstaande boekingen', en niet bij opgeslagen vakanties. Elke keer als je kinderen opgeeft (ondanks alle cookies onthoudt hij dat dan weer niet) moet je weer de leeftijden uit een dropdown selecteren. Waarom? Ik wil gewoon een plek met 4 bedden, het maakt njet uit of mijn zoon 6 of 10 of 13 is toch? Kan dat niet gewoon bij het boeken? Uiteindelijk wel geboekt, want na deze frustraties móét ik wel op vakantie.

Mooie duidelijke site

Alles is snel op te zoeken. Ook makkelijk dat de bekeken hotels weer terug zijn te zien. Binnen 3 dagen kun je nog annuleren of wijzigen. Alleen jammer dat na een aantal dagen er een mail kwam dat onze terugreis van landen op Schiphol eerst 21.00 uur was en is veranderd in de volgende dag 1.25 uur.

Het boeken ging simpel

Na de keuze gemaaktcte hebben ging het boeken vanzelf.

Duidelijke website!

Duidelijke website, makkelijk te boeken. Wel jammer dat de eenpersoonskamertoeslag zo hoog is altijd.

Fijn snel en goed geregeld

Voor iemand die nog niet vaak gevlogen heeft was alles.duidelijk

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk