Gemakkelijke boeking duidelijke site goede hulp aan de telefoon

Redelijk snelle boeking

Ik liep snel door het online boekingsproces heen. Ik wilde met mijn creditcard betalen en dacht dat de deal gesloten was, maar kreeg almaar geen bevestiging. Moest toen inloggen om te zien dat ik nog niets had geboekt. Toen nogmaals het proces opnieuw gevolgd en gewoon online betaald met pinpas. Toen ging het snel goed en kwam de bevestiging direct binnen. Pas later zag ik dat ik Euroclix had kunnen sparen. Jammer. Ik ga hier op Curaçao wel even langs kantoor, om te zien of ik die alsnog kan scoren. Ook wil ik dan evt alleen ruimbagage op de terugreis bijboeken.

Eenvoudige snelle manier van boeken

Heldere logische manier van boeken. Ergens onhandig in de structuur is het (evt) boeken van de transfers. Koffers bijboeken enorm prijzig overigens bij alle maatschappijen

Topperdetop

Tui ticket met inhoud voor weinig

Je krijgt gewoon veel voor een super ticketprijs. Hoe blij kun je daarmee zijn. Tui blijf aub zo doorgaan . Ook gecombineerde reizen zijn super .

Makkelijk en snel geboekt

Onze reis was makkelijk en snel geboekt via TUI. De mogelijkheden zijn divers dus voor iedereen wat te boeken. Jammer is wel dat de uiteindelijke prijs bijna 2x zo hoog is als je in eerste instantie te zien krijgt, er komt nog van alles bij. Maar dat is bij alle organisaties hetzelfde.

Zoals altijd goed

Al vele jaren boeken wij via Tui, en ben tevreden over deze reisorganisatie. Alleen deze keer kon ik steeds niet voor half persion kiezen bij ons hotel, alleen maar vol persion. En na 5 x opnieuw proberen lukte het ineens wel. Wat ook jammer is dat de transfer vanaf dit jaar exclusief is en niet meer standaard bij de pakketreis zit.

perfect!

het zoeken en boeken ging snel, alles is duidelijk te vinden op de website, hoe meer filters je ingeeft, hoe sneller je bij je 'droom' vakantie komt. Er ging iets niet goed, dus de chatbox ingezet, na 3 kwartier wachten op een medewerker heb ik afgesloten, de volgende dag weer geprobeerd, toen snel geholpen en is het probleem opgelost. TIP..... na boeking alleen nog inloggen met boekingsnummer, als je inlogt met email en wachtwoord zie je niet alle gegevens, althans, dat was bij ons het probleem.

Awesome

Hallo wat kan ik zeggen. Na zoveel jaren ga it weer in een vliegtuig waw. My journey will start soon.

Ik heb mijn vakantie gemakkelijk kunnen boeken.

Ik was op zoek naar hotel Royal in Benidorm. Ik reis alleen en kom al 10 jaar in dit hotel, ik ben er bekend en voel me daar veilig. Helaas kon ik bij Solmar ( waar ik normaal boekte) niet meer als alleenstaande boeken. Het alternatief was veeeeel duurder. Toen ben ik gaan zoeken en kwam bij Tui uit. Een mooi alternatief voor een normale prijs. Ik ben helemaal tevreden met Tui.

Eenvoudig en overzichtelijk

Het boeken van een reis bij TUI is eenvoudig en snel gebeurt. Eén verbeterpunt: als alleenreiziger wil ik ook een kamer voor mij alleen boeken. Dit vind ik niet geheel duidelijk. De omschrijving "1/2-persoonskamer, 1-2 pers" geeft voor mij niet duidelijk aan dat dit een kamer voor alleengebruik is.

Heel goed

Ik heb al enkele vakanties via Tui geboekt, en tot nu toe zeer te vreden.

Prima website, contact via app was goed, veel accommodaties, wel soms dat er staat goede kamers en dan kijk je naar foto's van mensen die er zijn geweest en is het niet zo als het staat beschreven. Of rustige omgeving en is er een drukke weg langs het hotel.

Duidelijk

Gemakkelijk in te vullen

Makkelijk zoeken en boeken

Fijne site om vakantie te zoeken heel gemakkelijk boeken

Zeer gemakkelijk

In een paar klikken je vakantie boeken. Heerlijk

Goed en snel geregeld !

De enige reden waarom we géén 5 sterren hebben gegeven is het feit dat we in tegenstelling tot andere reizen van Tui we niet één jaar vooruit al onze vakantie konden boeken.... ( waarschijnlijk kan hier Tui ook weinig aan doen , want is afhankelijk van bestemming en accommodatie , maar daardoor vielen er een hoop extra kortingen en actieprijzen weg.... jammer )

Duidelijk alles aangegeven.

Super goed

Goed te boeken en goede service online

Betrouwbaar

Wij boeken vaker bij TUI onze vakantie en de informatie is duidelijk en betrouwbaar. Een goed overzicht van beschikbare accommodaties en je krijgt gelijk een bevestiging.

Onoverzichtelijk zijn wij niet gewend

Overal waar je boekt hoef je verder niets te regelen, hier is nog steeds niet alles gelukt. Zelfs het betalen is lastig kun je bijna niet vinden. De huurauto is nog steeds niet bekend waar we die kunnen halen. Heb al 2 x contact op moeten nemen omdat het onduidelijk is. Heel vervelend, voor ons waarschijnlijk geen TUI meer…..

Verwarrend

Ik heb de tui app. Nu moet ik My tui app downloaden. Heb mn stoel gereserveerd en dat kan ik nergens terug vinden. Erg verwarrend.

Super makkelijk om een reis te boeken

Misleidend

Uiteraard weten we dat de prijs die bij een reis staat vermeld altijd anders (vaak duurder) uitpakt dan aangegeven. Maar dat je nu ook al extra moet gaan betalen voor de transfer van het vliegveld naar je accommodatie en terug vind ik echt te absurd voor worden. Stoelen in het vliegtuig reserveren en een koffer meenemen kost je ook al extra geld. En dat je via Transavia je koffer moet reserveren vind ik ook vreemd. Waar zijn de totaalpakketten gebleven? Maar vooral de transparantie van de kosten vooraf! Vond het altijd een fijne reisorganisatie, maar volgende keer denk ik echt wel na over andere organisaties.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk