Slechte ervaring door vluchtwijziging

Het boeken van een vakantie via de website van Tui gaan wij zeer waarschijnlijk niet meer doen. Wij hadden een vakantie geboekt met gebruik van luchthaven Schiphol voor zowel de heen- als terugreis. Om niet van anderen afhankelijk te zijn, hebben wij voor eigen vervoer naar Schiphol gekozen en lang parkeren op Schiphol geboekt. De voorpret van de vakantie liep gelijk een deuk op toen Tui ons kort na de boeking informeerde voor de heenreis de luchthaven te hebben veranderd in luchthaven Rotterdam. Maar voor de terugreis bleef luchthaven Schiphol onveranderd. Nu hebben we met een vluchtwijziging niet zo'n probleem maar wel als je vanaf luchthaven Rotterdam vertrekt en op luchthaven Schiphol terugkomt. Als gevolg hiervan konden wij dus niet meer met eigen vervoer afreizen en moesten wij de boeking voor lang parkeren annuleren. Vanwege de geplande vertrek- en aankomsttijden was het ook niet mogelijk om met openbaar vervoer te reizen en moesten wij toch van anderen afhankelijk zijn. De volgende frustratie begint als je probeert telefonisch met Tui contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Je wordt eerst gevraagd om het boekingsnummer in te spreken volgens een bepaalde numerieke opbouw die niet overeenkomt met jouw boekingsnummer. Kennelijk worden reserveer-, boekings- en dossiernummers door elkaar gebruikt? Uiteindelijk word je NA LANG WACHTEN beloond met een beschikbare medewerkster die je dan vriendelijk te woord staat. Als er vervolgens iets moet worden uitgezocht, word je wederom voor lange tijd in de wacht gezet zodat je jezelf afvraagt of het contact misschien verbroken is. Dit vind ik nu typisch de klant-onvriendelijke werkwijze van een Call Centre dat dan niet aanbiedt om terug te mogen bellen als e.e.a. nog verder moet worden uitgezocht. En tot slot: Hetgeen tijdens het gesprek werd besproken c.q. afgesproken, mag door het Call Center niet meer per email worden bevestigd. Erg onprofessioneel en klantonvriendelijk.

gaat eigenlijk vanzelf

trouwe klant

Ik wordt fijn geholpen door het TUI reisbureau. Denken goed mee en bij thuiskomst ligt er een kaartje op de deurmat.

Lastig assistentie te boeken

De reis boeken was geen probleem. Het probleem waar ik tegen aanloop is het boeken van rolstoel assistentie. Met veel moeite het formulier gevonden. Voor mijn vrouw en mij ingevuld. Keurig volgende dag een mail met bevestiging voor mijn echtgenote. Mijn bevestiging moet ik echter nog krijgen. Mail naar info@tui gestuurd maar dat mag niet. Staat alleen dan niet aan gegeven welk e-mail adres dan. Ergo wacht nog steeds op mijn bevestiging. Slecht geregeld dus zowel afhandeling als opvolging

Het was makkelijk om reis te boeken

Prima boekingsproces

Het noekingsproces verliep vlot

Slecht

Moeizaam

overzichtelijk te boeken

in 10 minuten geregeld

zeker goed te doen

logisch vraagstelling in een prima volgorde

Makkelijk te boeken

Veel keus voor een eerlijke prijs

Makkelijk om te boeken

Het kostte geen tot weinig moeite om mijn boeking tegen een goede prijs te kunnen maken.

Fijne organisatie

Makkelijk te boeken en goed geholpen via de telefoon.

Altijd tevreden

De website is duidelijk en overzichtelijk en je reis is gemakkelijk te boeken. We komen steeds terug bij tui omdat de service gewoon goed is.

Goed te doen

Heb alleen moeite met de term black Friday bonus bij het boeken. Eindprijs was hetzelfde als 4 weken geleden zonder black Friday korting. Toch een beetje vreemd oftewel onzin dus TUI doe dit dan ook niet meer.

Website en app onvoldoende

Het boeken gaat prima. Toegevoegde excursies zijn alleen in de app zichtbaar en niet op mijnTui.nl De link op de e-tickets van de excursies te downloaden geeft foutmelding.

uitstekende site en makkelijk in gebruik

een kind kan de was doen en maak je een foutje? makkelijk te corrigeren via de site of via een medewerker die het direkt voor mij corrigeerde!

Gedoe; error op verzekering pagina

Ik heb wel 10 pogingen moeten doen om het goed te krijgen. Ik kreeg vaak een error op de verzekering pagina en dan borst ik weet opnieuw beginnen. Waarbij de geboorte data van iedereen verkeerd was onthouden.. om gek van te worden..

Misleidende communicatie

Blackfriday deals! 20% Korting op uw vluchten, gebruik code BLACK2025 nu! Heel veel emails in drie/vier weken tijd over dit topic. Toch maar eens proberen dan. Vluchten geboekt, code gebruikt. En vervolgens?... H e l e m a a l niets. Er werd al gewaarschuwd voor misleidende BF deals. Dit past niet bij het beeld dat ik heb van TUI. Jammer.

Prettige boeking

Gemakkelijk te boeken reis waarin je vele keuzes zelf kunt maken ondanks dat het een komplete reis is.

Mijn vertrouwde reispartner

Hoge service en totale ontlasting van reis

Makkelijk en duidelijk

Een pakket reis boeken is voordeliger dan alles zelf apart boeken wat ik zelf eerst altijd deed

Het boeken ging vrij gemakkelijk, de informatie was duidelijk !

Prima te doen

Snel duidelijk en meteen mail terug

Snelle boeking

Even alles op een rijtje zetten voor jezelf, en dan boeken. Het zal wel goed komen, net als voorgaande keer.

Na telefonisch een paar dingen kunnen vragen en prima te woord gestaan

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk