Het was heel duidelijk

snel alles geregeld

boeking ging perfect via de site. Vraag Aanbevelen? Ik beveel nooit iemand wat aan dan kan ik ook nooit iets fout doen.

Verborgen kosten

Je moet eerst boeken en kunt pas achteraf bij de vliegmaatschappij de koffers kiezen. Je hebt dus geen keus. Boek maar...betaal maar en bekijk het verder maar. Nee dat was niet fijn. Geeft dan in ieder geval een prijs inducatie aan.

Heldere stappen met de juiste info

Goed te volgen stappen met juiste info erbij. Wat ik nog miste was, wanneer krijg je de verdere info van hotel en we maken rondreis dus de route ect.

Goed geregeld

Goed geregeld en goede informatie

Was makkelijk,het wijs vanzelf,

Simpel en eenvoudig

Erg makkelijke en overzichtelijke manier om je vakantie te boeken.

Prima maar voor meer service tich maar naar een vestiging

Prima gegaan. Maar wij vinden persoonlijk contact toch fijner.

Goed te doen

Snel en eenvoudig te boeken tot het moment van betalen. Toen lukte het niet. Volgende dag naar de winkel van TUI Hoogvliet gegaan om te vragen waarom. Blijkt dat je de kofferbagage NIET moet aanklikken want dat geeft decstoring. Waarom staat het dan in de boeking? Antwoord: omdat het geen vlucht van TUI is. Dus waarom staat het er dan bij als je bagage kilo’s wil boeken. Daarna is het zonder bijboeken van bagage wel gelukt.

boeken vliegreis

ging gemakkelijk

Goede deal voor een toplocatie

Even zoeken maar al snel gevonden

administratieve problemen

ik heb geboekt en betaald maar ik heb geen vluchtsamenvatting gekregen voor r antwerpen naar alicante op 13 februari 2026 betaling is ok tussen 4 nov en 6 nov van mijn bank namelijk 369,98 euro kan u mij dringend de vluchtgegevens doorzenden per e mail [email protected]

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig om een keuze te maken en de vervolgstappen te doen

Goed maar....

Ruim aanbod van bestemmingen, redelijke prijzen. Maar daarbij moet wel rekening worden gehouden met het feit dat de kosten voor transfers niet langer in de reissom verdisconteerd zijn maar apart in rekening worden gebracht.

Goed!Makkelijk en super geregeld

Snel en goed

Duidelijk

De website is overzichtelijk...jammer dat er zoveel extra kosten bijkomen, due vroeger inclusief waren

Makkelijk

Snel en eenvoudig

Aparte boeking

Ik boekte voor mijn man een ticket. Van 19 tm 30 december via de app. Toen ik had betaald en het ticket bekeek stond er ineens 20 tm 31 december, hoe dan? Was de avond van dat de klok een uur terug werd gezet, zal dat er te maken mee hebben gehad? Nooit naar 20 tm 31 december gekeken..

De website is duidelijk en overzichtelijk. Heel makkelijk om een reis te boeken.

overboekt

All inclusive geboekt voor een beetje ontspanning, doordat op het laatste moment blijkt dat ze overboekt hebben en de alternatieven niet aansluiten bij onze wensen is de week vakantie in een week stress veranderd

Niet oke

Binnen 24 uur wilde ik de online gemaakte boeking wijzigen. Dit was niet mogelijk. Vlgs mij is dit wettelijk verplicht om te annuleren binnen 24 uu Aanbeveling nee is niet geldig bij boeking reisburo

Duidelijk en goed

Makkelijk te boeken, duidelijke omschrijving van hotel.

Fantastisch

TUI is een prima vliegmaatschappij

Geen totaal pakketreis

Vervelend als je een reis geboekt hebt bij TUI dat je de koffers zelf in moet boeken bij Transavia .

Vroegboeken bij TUI lijkt voordelig, maar is dat niet!

Als trouwe klant van TUI boekten wij eind februari 2025 - voor het vierde jaar op rij - een (rond)reis bij TUI. Dit jaar een rondreis in Cuba van 18 september tot en met 3 oktober 2025. Niet ongebruikelijk is dat je als reiziger de ervaringen en prijs -/kwaliteitverhoudingen met eerdere reizen en met andere reizigers gaat vergelijken. Bij die vergelijking waren wij, maar ook onze 9 medereizigers, geschrokken van het enorme verschil in de hoogte van de betaalde reissom. Wij betaalden een bedrag € 4.240 voor 2 personen. Voor dezelfde reis betaalden de andere reizigers (waaronder die nog geen maand later boekten) een bedrag van € 3.498 per koppel. Het substantiële prijsverschil van € 742 wordt (vooral) veroorzaakt door de aan alle klanten verleende 'Aanbiedingskorting', die in ons geval aanzienlijk lager uitvalt. Over een klein prijsverschil hoor je ons niet klagen, maar zo een enorm verschil is te gek. Bij onze 'klacht' bij TUI met het verzoek om uitleg verwoordden wij in onze e-mail aan de afdeling Customer Support ons gevoel daarbij als volgt: Dat wij - met een in goed vertrouwen (vroeg) geboekte reis - nu veel te veel betalen en daarmee ongelijk behandeld worden voor een reis waarvan de dienstverlening en de inkoopkosten gelijk zijn (immers, de (groeps-)reis, tickets en accommodaties worden pas definitief vastgelegd als er voldoende deelnemers zijn), voelt als zeer onrechtvaardig. De reactie van TUI, per e-mail van 5 november 2025, is: "...Als de prijs voor een reis daalt nadat u die reis heeft geboekt, kunt u daaraan helaas geen rechten ontlenen. Dit staat ook vermeld in onze algemene voorwaarden. De prijs die u heeft betaald was de geldende prijs op het moment van uw boeking..." Conclusie: Bij TUI loont vroegboeken niet altijd! De 'laagste-prijs-garantie' geldt niet voor alle (trouwe) klanten.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk