Ok . Vlot .

Daar na onze eerste infotocht het hotel dat onze voorkeur genoot plots verdwenen was , belde ik in . Snel contact , hotel was na opzoeking door jullie medewerker al volzet voor de periode . Ze steld ons voor ons bij te staan bij onze zoektocht . Was niet nodig . We zochten en vonden zelf een andere stek . Goede ervaring dus . De bevestiging via mail kwam er ook zeer snel .

Lastig om een stoel met voldoende beenruimte te vinden

Ik heb eigenlijk altijd een plaats met extra beenruimte nodig, bij voorkeur een deluxe stoel op lange vluchten. Het was betrekkelijk lastig om twee data te vinden (voor de heen en terugvlucht naar Amsterdam) waarop nog stoelen met extra beenruimte nog beschikbaar waren. Vooral omdat de stoelselectie pas na de keuze van de data aan de orde komt. Ik moest enkele malen opnieuw beginnen. Dat kan handiger.

Makkelijk boeken in etappes mogelijk

Goed allen het aantal beschikbare kamers is onzin

Basis prima, app en website synchronisatie moeizamer

Op zich redelijk makkelijk kunnen boeken alhoewel de app niet goed synchroniseert met de website. Betaling had eenvoudiger gekund door in de verschillende bevestiging-, factuur- en herinnering en promotie mails een QR code toe te voegen. Betalen kon ook niet via de app (die volop gepromoot wordt) alleen via de website

Het is duidelijk

Veel foutmeldingen

De website en boekingsproces gaf veel foutmeldingen. Na alles invullen was dan bijv de kamer of vlucht opeens niet beschikbaar. Alles weer opnieuw. Ging zo vier keer. Daarnaast is het onduidelijk wat de prijsverschillen van de kamer inhoudt, terwijl het exact dezelfde kamers zijn. Alleen de duurdere valt te boeken. Bijna heb ik bij de concurrent geboekt. Als dit nog eens gebeurt, zal ik hier niet meer boeken. De verdere info na boeking verloopt goed. Het is helder wat er geboekt is, wat wel en niet al betaald is, etc

Bittere pil

Heb geboekt naar Lanzarote omdat er stond de laatste zitplaatsen maar dit is misleidend na 3 dagen was er weer voldoende plek en een prijs die € 60 euro’s goedkoper was

goed, naar begin veel onnodige vertraging bij de doane

Ne een lange vlucht naar Kaap Verdie zijn er twee rijen bij de douane. Een met een automatische passpoort scan. en een met locale douane. Na een scan werd ons passpoort geweigerd en moesten we zonder verdere uitleg in die andere rij gaan staan. En met ons ongeveer 80% van de andere passagiers. Het had iets met een visum te maken en wij moesten 31 euro per persoon betalen terwijl ik gelezen had dat TUI dat al betaald had. Op Kaao Verdie een locale Tui medewerker gesproken die mij een email stuurde , die mij weer een ander mailtje beloofde die mij uiteindelijk het geld zou retourneren. Dat mailtje is echter nooit aangekomen. Vandaag gebeld met de service desk, alwaar een medewerkster beloofde dat zij een nieuw mailtje zou sturen. Zij vertelde dat in de mail die ik bij de boeking had ontvangen gestaan zou hebben dat er nog een visum verklaring ingevuld diende te worden. Na een boeking krijg je zoveel informatie dat ik deze mededeling over het hoofd gezien heb en blijkbaar met mij 80% van de medepassagiers. Dus mijn klacht is: Bij aankomst na een lange vlucht een onnodige vertraging bij de douane is HEEEL vervelend. Dus een nog veel duidelijkere verwijzing naar dat douane formulier is meer dan wenselijk. En als je een klacht oplost doe het dan gelijk goed.

alles was duidelijk

het ging vlot

Altijd goed geregeld

Reis is makkelijk te boeken, en goed geregeld.

Ben blij met TUI

Duidelijk aanbod

Gemakkelijke boeking duidelijke site goede hulp aan de telefoon

Redelijk snelle boeking

Ik liep snel door het online boekingsproces heen. Ik wilde met mijn creditcard betalen en dacht dat de deal gesloten was, maar kreeg almaar geen bevestiging. Moest toen inloggen om te zien dat ik nog niets had geboekt. Toen nogmaals het proces opnieuw gevolgd en gewoon online betaald met pinpas. Toen ging het snel goed en kwam de bevestiging direct binnen. Pas later zag ik dat ik Euroclix had kunnen sparen. Jammer. Ik ga hier op Curaçao wel even langs kantoor, om te zien of ik die alsnog kan scoren. Ook wil ik dan evt alleen ruimbagage op de terugreis bijboeken.

Eenvoudige snelle manier van boeken

Heldere logische manier van boeken. Ergens onhandig in de structuur is het (evt) boeken van de transfers. Koffers bijboeken enorm prijzig overigens bij alle maatschappijen

Topperdetop

Tui ticket met inhoud voor weinig

Je krijgt gewoon veel voor een super ticketprijs. Hoe blij kun je daarmee zijn. Tui blijf aub zo doorgaan . Ook gecombineerde reizen zijn super .

Makkelijk en snel geboekt

Onze reis was makkelijk en snel geboekt via TUI. De mogelijkheden zijn divers dus voor iedereen wat te boeken. Jammer is wel dat de uiteindelijke prijs bijna 2x zo hoog is als je in eerste instantie te zien krijgt, er komt nog van alles bij. Maar dat is bij alle organisaties hetzelfde.

Zoals altijd goed

Al vele jaren boeken wij via Tui, en ben tevreden over deze reisorganisatie. Alleen deze keer kon ik steeds niet voor half persion kiezen bij ons hotel, alleen maar vol persion. En na 5 x opnieuw proberen lukte het ineens wel. Wat ook jammer is dat de transfer vanaf dit jaar exclusief is en niet meer standaard bij de pakketreis zit.

perfect!

het zoeken en boeken ging snel, alles is duidelijk te vinden op de website, hoe meer filters je ingeeft, hoe sneller je bij je 'droom' vakantie komt. Er ging iets niet goed, dus de chatbox ingezet, na 3 kwartier wachten op een medewerker heb ik afgesloten, de volgende dag weer geprobeerd, toen snel geholpen en is het probleem opgelost. TIP..... na boeking alleen nog inloggen met boekingsnummer, als je inlogt met email en wachtwoord zie je niet alle gegevens, althans, dat was bij ons het probleem.

Awesome

Hallo wat kan ik zeggen. Na zoveel jaren ga it weer in een vliegtuig waw. My journey will start soon.

Ik heb mijn vakantie gemakkelijk kunnen boeken.

Ik was op zoek naar hotel Royal in Benidorm. Ik reis alleen en kom al 10 jaar in dit hotel, ik ben er bekend en voel me daar veilig. Helaas kon ik bij Solmar ( waar ik normaal boekte) niet meer als alleenstaande boeken. Het alternatief was veeeeel duurder. Toen ben ik gaan zoeken en kwam bij Tui uit. Een mooi alternatief voor een normale prijs. Ik ben helemaal tevreden met Tui.

Eenvoudig en overzichtelijk

Het boeken van een reis bij TUI is eenvoudig en snel gebeurt. Eén verbeterpunt: als alleenreiziger wil ik ook een kamer voor mij alleen boeken. Dit vind ik niet geheel duidelijk. De omschrijving "1/2-persoonskamer, 1-2 pers" geeft voor mij niet duidelijk aan dat dit een kamer voor alleengebruik is.

Heel goed

Ik heb al enkele vakanties via Tui geboekt, en tot nu toe zeer te vreden.

Prima website, contact via app was goed, veel accommodaties, wel soms dat er staat goede kamers en dan kijk je naar foto's van mensen die er zijn geweest en is het niet zo als het staat beschreven. Of rustige omgeving en is er een drukke weg langs het hotel.

Duidelijk

Gemakkelijk in te vullen