Misleid door aanbieding Black Friday

Ik heb hel goede ervaringen met TUI. Deze ervaring was echter minder goed. De website etc. Is helder. Nu heb ik een ticket via een Black Friday aanbieding gekocht, waarbij werd aangegeven hoe mag die nog duurde. Onder tijdsdruk heb ik toen gebruik gemaakt van de aanbieding. Inmiddels, niet veel later, is de ticketprijs lager. Ik voel me misleid.. Ik zal TUI wel aanbevelen bij mensen (heb ik al gedaan trouwens), maar zeggen voorzichtig te zijn met schijnaanbiedingen.

Prima site

Makkelijk te boeken

Heel goed

Wat ons verbaasde was dat wij een reis boekten via Transavia met gewijzigde voorwaarden bij TUI. Maar dat risico hebben wij genomen. Onze vorige reis was uitstekend. Wij hopen dat deze reis ook een succes wordt.

Vlot en gebruiksvriendelijk

Het boekingsproces verloopt heel intuïtief en overzichtelijk doorheen alle stappen.

eenvoudig te boeken

Positief

prima te doen

ging redelijk soepel

Kan iets makkelijker in de volgorde van boeken, bv reis / accommodatie , vlucht, koffers , bij boekingen ( auto excursie ed) Verwijzing naar stoelboekingen heen en terugreis

Service

Baggage en vriendelijk

Boeken gaat snel, maar achteraf nog voor de koffers betalen is een minpunt

Je zoekt een reis uit, daarna is het snel geboekt. Ik vind het wel een nadeel dat je de koffers apart bij Transavia moet boeken. Komt er ineens 190 euro bij voor je reis in Europa. Ik heb liever dat je bij Tui in 1x de totale prijs ziet. Nu denk je dat je goedkoop uit bent en betaal je nog zoveel extra geld voor de koffers.

Geen goede ervaring

Voordat je de boeking doet is er nergens te vinden hoe belachelijk hoog de extra kosten zijn voor de koffers, stoelresererveringen enz. Dat was echt nog een groot bedrag! Viel ons heel erg tegen!

Boeking is duidelijk

Nu maar zien hoe het in werkelijkheid is

Tui is makkelijk te bereiken en als er iets is behulpzaam en vriendelijk

Het boeken en de uitleg was prima

Wordt geluisterd naar klant

Ik deel geregeld mijn bevindingen, positief en negatief over een vakantie . Hier wordt altijd super goed op gereageerd!

Jammer dat stoelen pas 30 dagen vooraf vast te leggen zijn.

Jammer dat stoelen pas 30 dagen vooraf vast te leggen zijn.

Hele fijne site

Ik boek graag bij Tui De site is duidelijk, netjes en overzichtelijk Ook regelt tui altijd alles goed en netjes

Prima aanbod maar MyTUI werkt niet

Alles rondom de boeking is prima geregeld maar app support (ik kan niet meer inloggen) is dramatisch. Nog steeds geen antwoord waardoor ik MyTUI app niet kan gebruiken.

Opzich goed

Alles wat ik wil is redelijk goed te vinden op de site.

Teleurstellend

Om dwingende reden een dagje vooraf bijboeken is practisch onmogelijk. Grote financiële konsekwenties! Koffers pas lveel later te boeken. Evenals stoelteservering. Inchecken nog niet bekend hoe en wanneer. Veel veplichtingen, weinig service. Niet voor herhaling vatbaar!! Helaas ! Jammer !

Super makkelijk

Super makkelijk en duidelijk.

zeer goed, vanaf boeking tot gehele vakantie ervaren

zeer goede en makkelijke boekingen te doen ,alleeen bij tui

Stoelen reserveren

De boeking ging heel goed zoals altijd maar wij vliegen altijd De Luxe en zijn iedere keer weer aan het rekenen om de stoelen te reserveren. Precies 30 dagen voor vertrek is soms moeilijk uit te rekenen met verschil in tijd en maanden van 30 of 31 dagen. En als ik dan op de minuut af inlog zijn er al heel veel stoelen gereserveerd en als ik geluk heb kunnen we nog naast elkaar zitten! Waarom niet gelijk bij boeking een stoel reserveren? Ik heb tenslotte de stoelen betaald! Graag een reactie op deze klacht want het is een hele vervelende manier!

Gemak

Om de vakantie te boeken is het gemakkelijk kiezen. Het is in een paar klikken geregeld.

Voor altijd de vakantie als top vak in 2025

Kreta fantastisch

Overzichtelijke site

Boeken ging gemakkelijk was snel en gegevens werden onthouden als ik opnieuw inlog.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk