Gewoon goed geregeld

Overzichtelijk en geen overbodige informatie tijdens het boeken

Telefonische bereikbaarheid is om te huilen, contact met chatbot idem.

Ik heb geprobeerd om mbt mijn boeking van een hotelletje in Sevilla door te geven dat ik een kamer op de hoogste etage wil ivm met straatlawaai op de begane grond. Ik las dit in review. Bij het boeken was er geen gelegenheid om dit door te geven! Telefonisch contact krijgen lukte niet. Eindeloze wachttijd, zodat ik het uiteindelijk heb opgegeven. Chatten met de chatbot was ook zonder resultaat. Op Facebook zit/wil ik niet. Resultaat: nul !

Makkelijk inchecken. Vriendelijke medewerkers

Boeking verliep goed

De boeking verliep prima alleen toen ik moest betalen liep het programma vast en moest ik overnieuw beginnen.

super

Ging makkelijk

Gemakkelijk

De boeking was zo geregeld

Netjes alles duidelijk

Netjes

Super handig om te boeken. Duidelijk alles op een rij. Ik was zo klaar. Zet tevreden

Boeken bij TUI gaat supersnel

Ging gemakkelijk, geen obstakels.

Alles is duidelijk en overzichtelijk omschreven

Als ik bij Tui rondkijk voor een reis dan ervaar ik iedere keer dat de informatie duidelijk is. Ook als het gaat om bv de onderdelen van een reis. Alle opties die mogelijk zijn om aan te kruisen zodat de reis is zoals ik deze zou willen. Tui heeft mij mooi vakanties mogelijk gemaakt op deze manier

boeken van de vliegreis ging erg gemakkelijk

Het boeken van de reis ging vlot. Daarom vliegen wij met TUI

Je krijgt niet wat je boekt

Een vlucht geboekt vanaf Rotterdam. Na 24 uur al een vlucht wijziging vertrek vanaf Amsterdam.

als je belt zijn ze heel behulpzaam

nvt

Duidelijk maar soms onvolledig

Omschrijving is soms vollediger op tui.NL. Dus altijd even checken op beide website. Via mijn app kan ik goed volgen, maar uitleg staat steeds in Frans terwijl mijn titels wel in Nederlands staan… Heel vervelend!!!!

Ik ben dol op TUI

Ben al vaker met TUI gevlogen en altijd prettig ervaren.

De boeking komt nergens tevoorschijn

Ik heb geboekt. Kan de boeking vervolgens op mijn TUI niet koppelen. Op de app lukt dat wel, maar daar zijn alle documenten blanco

Goede ervaring goed geholpen ook door de telefoniste

Vertrouwd boeken

Weer een mooie vakantie geboekt bij TUI, Kwaliteit en goed geregeld op de bestemming.

Filteren naar succes!

Verfijning van je keuzes heeft goede resultaten tot gevolg!!!

TUI is een uitstekende reisorganisatie

Boeken ging makkelijk

Duidelijke site om onze favoriete vakantie te boeken. Mooi aanbod voor de wintermaanden. Al helemaal zin in.

Prima voor de prijs kwalitwit

Tickets geboekt en tot nu toe gaat alles naar wens. De voorbejouden die TUI maakt zkrgen voor wat vraagtekens. De prijs-kwaliteit is waarom ik hierbheb geboekt.

Steeds zonder problemen.

Opnieuw een vlucht geboekt bij Tui en dat ging alweer heel vlot. Nog juist de terugvlucht boeken want die is nog niet online. Prima.

Makkelijk te boeken.

Heel gemakkelijk

Wij hebben vaker via de website een reis geboekt en vinden het nu eenvoudig om alles in te vullen. Een tip van ons zou zijn om duidelijker aan te geven dat de ruimbagage voor de heen EN terugreis moet worden ingeboekt. Daar kan je nu nog overheen lezen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk