Verder probleemloos kunnen reserveren en boeken.

makkelijk maar ook weer niet

Bombardement aan mails die niet allemaal naar hetzelfde account leiden. Telkens opnieuw inloggen en aanmelden en dan weer worden doorgeschakeld naar een nieuwe site, dat vind ik niet handig. Stuur een mail met een rekening en een link om te betalen. Nu zit de betaallink ergens verstopt op de site en moest ik echt zoeken.

Duidelijk

Alles is duidelijk aangegeven, goede ervaring met tui. jammer dat de prijzen altijd duurder zijn dan andere reisorganisaties maar daar kies jezelf voor

Haperende site tijdens boeken

Bij het bevestigen van mijn boeking kreeg ik de melding dat er iets fout was gegaan en ik het opnieuw moest proberen. Bij een tweede poging hetzelfde. Daarna voor een andere datum gekozen, toen lukte het wel. Tot mijn verbazing zag ik daarna dat beide reizen waren geboekt in nagenoeg dezelfde periode. De klantenservice heeft het na telefonisch contact opgelost.

Makkelijk te boeken

Ging gemakkelijk

Op de bank na invulling van de voorkeuren redelijk snel een keuze gemaakt.

Goede keuze tussen de verschillende kamertypes, overzichtelijk

Via TUI.be veel betere en overzichtelijkere keuze dan via TUI.nl - dit zou nog een tip zijn. Nu wel geboekt en goed gelukt.

Altijd prima

Alles goed geregeld. Wij reizen al jaren met Tui met tevredenheid!

Boeking gemakkelijk echter geen mogelijkheid om auto te huren

Boeking ging gemakkelijk. Wij wilden direct ook een auto meeboeken via Sunnycars. Dit kan volgens de website, echter kwam er geen mogelijkheid in het boekingsproces. Achteraf zelf geregeld via Sunnycars

Altijd goed

Reis boeken gaat prima alles wijst zich vanzelf

goede hulp gehad

goede begeleiding gehad in Mol ! vriendelijke dame

Tui is gewoon de beste.

We hebben in het verleden , en nu ook weer , de allerbeste ervaring gehad met TUI.

Makkelijk boeken

Het boeken met de eigen account bij Tui met de gegevens van de medereizigers ging zeer gemakkelijk. Overzichtelijk. Alleen jammer dat het nu anders is dan wat we gewend waren van Tui de transfer apart dient te worden bijgeboekt. Mijn inziens dient dat direct in het pakketreis te worden opgenomen. Nu is het toch iets wat lijkt op extra kosten die optellen bij uiteindelijk de totale prijs. Jammer. Desondanks biedt Tui gemak, duidelijke informatie en goede reistijden aan.

Rommelig

Bij het inloggen werd mijn veilige ww niet geaccepteerd dus nieuwe aangevraagd maar geen verificatiecode dit nogmaals Drie dgn opnieuw geprobeerd weer geen code Afspraak gemaakt met tui agent terplaatse maar melde zich af voor andere afspraak die ons niet uitkwam Dus nogmaals geprobeerd en jawel het lukte dus geboekt!

Alles goed geregeld. Gebruik maken van mijn tui duurt te lang. Meer duidelijke info mbt visum Sharm El Sheick Transfer luchthaven hotel bedrag retour pp aangeven.

Makkelijke manier om te boeken

Je kunt goed filteren op allerlei onderwerpen. Zo ben ik bij onze vakantie naar Corfu gekomen.

Leuke reizen

Bij het boeken van extra's steeds opnieuw moeten beginnen met resortpas legoland en gratis pas voor 1 ps. Voor mij niet logisch opgezet

Mis bevestiging per mail van (aan)betaling van de boeking.

Het boeken ging goed en makkelijk maar ik vind het een gemis dat er in mn account geen overzicht is dat er is aanbetaald of betaald. Mis ook de bevestiging van een betaling per mail. Bij andere organisaties heb ik daar fijnere ervaringen mee.

Boeken ok maar app niet

Het boeken ging erg makkelijk. Maar de betaling minder snel. Kan ik mijn account en de app de boeking wel zien maar niet de betaling en financiële afhandeling. Dit kan alleen als ik apart inlog met het boekingsnummer. Zou toch op het account ook moeten kunnen neem ik aan. In de app zijn er veel foutmeldingen en kan ik niet alles inzien.

Website is goed overzichtelijk en goede omschrijvingen Prijs kwaliteit is ook goed

Altijd goed

Overzichtelijk met boeken, goede service

vlotte boeking

Vlotte boeking,

TUI gedeelte prima

Het eerste gedeelte de boeking ging perfect, echter het gedeelte bij Holland America Line is moeilijk. Ik kreeg geen bevestiging of boarding pass en ook geen bevestiging met vertrek data zoals adres tijd etc

Makkelijk je vakantie te boeken

Prima en makkelijk

Volmerlaan 3