Mooie reizen, ICT moeizaam

Het zoeken, vinden en boeken van een winterreis naar Tromso was gemakkelijk. Prijs is redelijk. Maar,... in de boekingsbevestiging lijkt een klikbare link naar de (aan)betaling te staan. Die werkte pas na een paar dagen....! Ook via MyTUI lukte dat pas na een paar dagen. Iets soortgelijks gebeurde in de TUI-app : na het invoeren van boekingsnummer en achternaam meldt de app toen en nu, na 10 dagen, nog steeds dat "we de boeking niet kunnen vinden". Die app heef tdus voor ons geen zin. Wel jammer !

Het boeken van een vliegticket is heel simpel

Als je weet waar je naartoe wilt en de accommodatie in het vakantieland zelf regelt dan is het zoeken van een vliegticket daarna zo geregeld via TUI.

Makkelijk

Makkelijke website

Zeer goede medewerkers die met je meedenken.

Wij worden altijd zeer goed geholpen en geïnformeerd als we een reis gaan boeken.

Erg overzichtelijk en gemakkelijk

Toegankelijke site en overzichtelijke keuze

Boeking ging soepel alleen de tui app kan ik niet gebruiken heb een paar keer vergeten wachtwoord gedaan maar krijg geen nieuwe link om het te veranderen dus dat is minder

Goed geholpen.

Ik ben vriendelijk geholpen.

Simpel boeken

Ruime keus en goede prijs. makkelijk te boeken

Goede service.

Customer journey is matig.

3x lukte het me niet om de boeking compleet te maken, omdat de website vastliep (zowel op de laptop als de telefoon). Daarna wel gelukt. Ander probleem is dat ik wel een account heb bij Tui, maar het wachtwoord niet meer weet. Meerdere malen op de knop ‘ik ben mijn wachtwoord verwachten’ gedrukt, maar er gebeurde niets. Klantenservice dan maar bellen. Dit is een bekend probleem meneer en we hebben hiervoor geen oplossing. Work around van de medewerker was om in te loggen met het boekingsnummer wat werkte. Vreemd dat het niet mogelijk is om je wachtwoord te resetten.

Vrij eenvoudig

Ik mis mijn skipas voucher nog!

Tot nu toe tevreden hoe het allemaal gaat om via de site van TUI te boeken duidelijke foto,s goede beschrijving van het hotel Nu nog ff afwachten tot de vacantie hoe die is en of die net zo is als beschreven op jullie site Maar tot nu toe gaat het super

Goed geholpen!

Na een foutje van mij gebeld en ik werd door een vriendelijke jongeman geholpen. Het probleem werd direct opgelost zodat ook nu mijn naam volgens paspoort op de boeking kwam te staan. Ook de bevestiging werd direct naar mij verstuurd per email.

Vergelijken is een kunst

Het blijft een heel zoekwerk om alles tegenover elkaar te zetten. Maar ook wel weer leuk om te doen.

Ging goed online boekken

Voor mij was duidelijk

Het wordt er niet gemakkelijker op

Je wil een boeking doen bij TUI maar, je komt uit bij Transavia. Omschakelen naar Transavia. Voor 70 + ers is het opletten geblazen ! Dat je voor extra bagage moet betalen en stoelreservering, wisten we al. Echter even niet opgelet en je staat op het vliegveld zonder transfer naar het hotel. Zit niet meer bij "de prijs inbegrepen". Je ziet ook niet of het transfer van het hotel naar het vliegveld, na betaling, nu wel geregeld is.

Het contact was goed en prettig.

Ik ben niet zo bekend met de automatisering en daar werd ik op een deskundige wijze bij ondersteund zodat mijn reis op de juiste wijze geregeld werd.

Goed geregeld allemaal!

De boeking ging soepel en makkelijk.

Vlot overzichtelijk snel

Voldoende keuze. Duidelijke site. Snel te vergelijken. Betaling ging goed. Duidelijke mails met alle informatie.

Best okay...

Na het invoeren van de gegevens klikte we op betalen...ERROR... Dus alles nogmaals ingevoerd en weer ERROR.. Gelukkig 3maal is scheepsrecht en ging de boeking de 3e keer door en kregen we de bevestiging. Dus alles prima goed gekomen

vluchttijden zijn weer eens veranderd na boeking

Helaas kan ik niet meer vertrouwen op jullie vliegtijden na boeking. Wanneer ik een vroege vlucht had gewild had ik voor Corendon gekozen...ook nog eens goedkoper dan TUI. En helaas is dit zeker niet de eerste keer. Van mij krijgt TUI geen voldoende!!

uitstekend overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

ik vind het een bijna perfecte site om een reis te zoeken en te boeken. De omschrijving, de plaats (in detail en op de kaart) uitgebreide toelichting op omgeving, parkeren etc. kortom heel prettig en plezierig

Duidelijke site, makkelijk te boeken

De site is zeer overzichtelijk, toont alle nodige informatie en de reis is makkelijk te boeken

De dame van de klantenservice was heel aardig. Super enthouaist.

De mevrouw die ik aan de telefoon had was onwijs lief. Hele goede service en super vriendelijk. Zo zou iedereen klanten moeten helpen. Was heel erg blij met haar. Lieve vrouw en ze heeft me onwijs goed geholpen met mijn vragen.

Boeken online makkelijk.bellen een horror.eest dat verschrikkelijke irritante muziekje.wacht, wacht.

Vreselijk

Volmerlaan 3