Duidelijke informatie, vragen worden snel beanrwoord

We hebben zonder al te veel moeite onze reis kunnen regelen

Wat ik wel vervelend vond is dat je tijdens het boeken weer een nieuwe app moet downloaden. Op dat moment heb je daar geen zin in. Misschien handiger dit na het boeken te laten gebeuren?

Redelijkheid te doen

Het ging redelijk goed tot ik erachter kwam dat ik eigenlijk de verkeerde data had. En veranderen kostvrrdelijk veel geld plus je keuzes zijn weg dus moet je behoorlijk wat tijd er in stoppen. Other than that OK

Boeken ging heel makkelijk en de app erbij is top!

Goede website, voldoende info over de bestemmingen

Tijdens het boeken van de stoelen liep ik tegen probleem aan. In het eerste boekingsproces had ik comfort klasse aangevinkt. Naderhand wilde dit terugzetten naar economy klasse, omdat er geen stoelen naast elkaar beschikbaar waren. Hierdoor client support gebeld en werd orettig geholpen door een medewerker die mijn boeking wel terug kon zetten naar economy klasse. Vond het wel vreemd dat extra kosten van de comfort klasse wel in rekening gebracht werden terwijl ik nu geen gebruik maak van deze klasse.

Zeer Goed

Boek al jaren bij Tui en altijd goede service en nooit problemen

Top geregeld

Mijn gegevens zijn door de medewerker prima gewijzigd als gewenst. Ik vind dat ik mijn persoonlijke gegevens zelf moet kunnen aanpassen. Tot het moment van daadwerkelijke boeking.

overzichtelijk en vlot

overzichtelijk en vlot

Redelijk

Ik vond de ticket prijzen niet zo overzichtelijk. 1 ticket enkele reis was ruim € 2000,- als ik een retour boekte was de totaalprijs € 903,-. Daarnaast kreeg ik mail waarin geen vluchtnummers stonden of prijzen. De uiteindelijke prijs is verhoudingsgewijs goedkoper dan andere tickets, daarom adviseer ik jullie wel.

Makkelijk

De boeking hing erg makkelijk. Ik ben dan ook zeer positief.

Overzichtelijk

Het boeken was eenvoudig

Duidelijke site, ging makkelijk

Redelijk duidelijk en werkt snel .

zeer prettig via de website

Fijn vakantie gevonden die compleet voldoet aan wat wij wilde en nu maar hopen dat dat ook uitkomt

TOP

Goede service en prijs kwaliteit

Slecht

Wij kregen van de Debiteuren telefonisch een dreigend bericht dat wij onze boekings kosten zeer dringend moesten betalen, terwijl deze al lang betaald was. Heb contact opgenomen met de afdeling Debiteuren, heb gesproken met Demi, deze aardige dame begreep dit geval ook helemaal niet want ze kon zien dat de open staande factuur al betaald was, Na controle van Demi bleek dat dat er een fout was gemaakt met de boekingsnummers. Deze fout vind ik zeer slecht, ik kreeg het gevoel dat we opgelicht werden, Met al onze reizen hebben wij nog nooit zo’n fout mee gemaakt, dit valt mij erg regen van Tui. Boekings nummer 200046980363 vertrek datum 27-11-2025

Altijd goed

Makkelijk en overzichtelijk.

Eenvoudig om te boeken

Eenvoudig om te boeken

Communicatie kan iets beter

Op zich prima. Ter verbetering: Stuur een email met de opmerking "Je (deel)factuur staat klaar in de Tui app".! Ik was een dag te laat, maar ok

Snel en eenvoudig

Duidelijke site, overzichtelijk

Lekker benopt in een app

De app omdat alles wat ik nodig heb van boeken tot aanpassen etc

Boeking ging orima

ik begin toch wel aardig geïrriteerd te worden door al de mails die gestuurd worden. Elke dag een mailboxen dit of dat is vervelend.

Goed aanbod met beperkte informatie

Een goed aanbod van reizen. Voor ons is dieet informatie echt heel belangrijk. We konden niet vinden bij locaties hoe goed zijn kunnen voldoen aan dieet wensen. Om die door te geven moesten we nog apart bellen naar TUI. Dat is zonde en ontzorgt niet

TOP

Gewoon makkelijk te boeken via de Website.

Klantvriendelijkheid

Makkelijken overzichtelijk