Steeds een prima ervaring

Goede prijs en kwaliteit. Makkelijk te boeken. Duidelijk wat je krijgt en ervoor gaat betalen.

veel keuze

we konden vrij snel onze keuze maken

Wederom een vakantie geboekt. Dit gaat zeer gemakkelijk en overzichtelijk.

Vaker geboekt in tui altijd duidelijk en gemakkelijk

Tui geeft ook hele goede service als er problemen zijn ,wordt altijd keurig en na tevredenheid opgelost.

Minpunt, Ik mis loyaliteits bonus

Sinds 2019 vlieg ik met Tui fly en mis een loyaliteits bonus . Dat vind ik echt een minpunt

Niet duidelijk.

Vind het nogal verwarrend welke informatie waar is te vinden, maar misschien moet het nog wennen.

Prima bevallen tot nu toe

Prima bevallen tot nu toe

Duidelijkheid en makkelijk

Alles is makkelijk te vinden en op de site en duidelijk omschreven!!!’

Makkelijk te boeken via de app

Slechte informatie en bereikbaarheid

Mijn vlucht was geannuleerd. Dat las ik op de website van de luchthaven. TUI had mij niets laten weten. Customerservice gebeld, ruim 10 minuten in de wacht. Toen kreeg ik te horen dat de vlucht wel gewoon in hun schema stond. Dus toch naar de luchthaven gereisd. Maar voor niets natuurlijk. Een klacht indienen over de slechte informatie is bij TUI niet mogelijk. Dus daarom maar via deze review.

Het boeken is prima, een puntje van kritiek is dat je niet automatisch naar een betaalscherm wordt geleid. Moest behoorlijk zoeken in de app om te vinden wat er aanbetaald moet worden

Fijne service!

Konden nadat we 4 dagen later bij boeking een mail kregen voor een voordeligere reis nog extra korting krijgen voordezelfde reis. Heel fijn! Ook makkelijk boekingssysteem.

Gewoon super alles is heel duidelijk ik vlieg al meer dan 15 jaar met tui en heel vaak verre bestemming

De vakantie gevonden waarnaar we op zoek waren.

Op zoek naar een korte betaalbare vakantie vonden we het leuke hotel in Ohrid. Boeking snel, goed, overzichtelijk.

Geboekt wat ik wil

Ik heb het boekingsproces als verwarrend ervaren. Zeker als een partner de vlucht verzorgd.

Professional

Duidelijk

Overzichtelijk

Makkelijk en duidelijk

Het is gelukt

Ik heb in geen jaren een reis geboekt. Het ging vrij makkelijk

Snel en tegen een goede prijs

Zeer duidelijke site met goede prijzen en makelijk te boeken.

geweldig en snel

Ik kon heel makkelijk een vlucht/reactie krijgen om te kiezen....toen ik aan het zoeken was Het boeken ging snel en duidelijk. Duidelijke inhoud en uitleg v d ticket. Zeer belangrijk dat het niet veranderd werd toen ik wilde betalen. ============

snel en makkelijk

makkelijk en gebruiks vriendelijk

Duidelijke site, de vakantiereis wat je kunt verwachten en foto's zijn duidelijk, de vluchttijden staan er al bij.

Is op zich oké maar vind t heel vervelend dat je niet gelijk ruimbagage kan boeken

Boeken ging redelijk snel, even wat zoeken en soms dubbele vragen. Verder geen probleem, ticket was snel.

Overzichtelijk

Prima site, dijn dat je precies kan aangeven wat je wilt

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk