Boeken een beetje onduidelijk

Betalen van de factuur is een beetje onduidelijk ook de koffer bij boeken zou fijner zijn als alles bij mijn boekingen zou staan .Bij Corendon is het veel eenvoudiger. Mijn zus gaat vaker met jullie op reis , die gaat altijd naar de winkel om te boeken , van haar heb ik ook begrepen dat jullie al langer problemen hebben mer de website

vlot, transparant en veilig

Alles heel vlot kunnen afhandelen : transparant, goede informatie, duidelijke prijzen, enz ... maar, en dat blijf ik herhalen, het zou nog beter kunnen wanneer bij het boeken van de vlucht ook de seat kan worden vastgelegd. Nu moet men daarvoor wachten tot 30 dagen voor vertrek, hetgeen niet altijd gemakkelijk is wanneer men dan al in het buitenland is !!

Een woord is genoeg " waardeloos"

Uit elllende maar weer voor Tui gekozen omdat er niets anders vliegt voor mijn schoonouders.Zelf wil ik echt nooit meer met jullie reizen! Vorige keer voor ruim 8000 euro een reis geregeld .Bij aankomst bleek het hotel niet geregeld te zijn. De nacht met twee kinderen in de lobby doorgebracht.Noodnummer zegt" ik begrijp het maar kan op dit tijdstip niets voor U doen" zelf met eigen visa kaart toen maar een kamer geregeld. Aldaar en later in Nederland klacht ingedient....nooit meer iets gehoord. Zo slecht dit ! Jullie zijn nog geen halve ster waard!

Alles perfect gegaan

Mijn schoonzoon heeft de vlucht geboekt. Ging zeer vlot.

Zeer voortvarend ervaren.

Gebrekkige communicatie

De boeking ging goed maar het ontbreekt aan verdere communicatie. Ik verwachtte een factuur te ontvangen maar moest zelf uitvinden dat ik via my tui moest betalen. Jammer. Ben benieuwd over het vervolg.

Het boeken gaat heel gemakkelijk

Wij. Boeken nu al een paar keer via jullie en het gaat super makkelijk Echt stap voor stap alles volgen en dan is je reis geboekt Eén minpuntje vond ik vorig jaar het boeken van de stoel met extra beenruimte Het hele systeem liep vast en moest zelfs contact opnemen met een medewerker Hoop dat dit nu beter gaat Verder alles prima geregeld

heel goed

prima geholpen door Sharolyn by het omboeken van mijn vakantie naar een datum met gegarandeerd vertrek.

Top Uitstekende Inspiratie

Het online boeken bij TUI ging snel en makkelijk. De website is duidelijk en het hele proces verloopt soepel. Binnen korte tijd had ik mijn boeking geregeld. Zeker een fijne en betrouwbare ervaring!

Verwarrend

Ik vind het moeilijk om een reis op te zoeken met exacte datums. Er wordt gevraagd naar vertrekdatum (exact of variabel) en dan naar aantal dagen, met voorgeprogrammeerde keuzes (6-8 , 9-10 ,…). Bovendien blijken dat aantal dagen te zijn en niet aantal nachten, zoals op andere platforms. Later kan je dan het exacte aantal dagen inbrengen, bv 9, maar er verschijnt nergens de ‘vertrekdatum’. Vorig jaar dachten wij dat het over het aantal nachten ging, en pas toen de reis echt geboekt was, zagen wij in de bevestiging dat we een nacht te weinig geboekt hadden. Ik heb dat toen ook al gemeld, maar na een jaar nog steeds hetzelfde probleem. Ik boek nu via tui.be, en dat gaat gemakkelijker

Heel goed.

Heel makkelijk. In een paar minuten genoekt en betaald.

Uitstekende organisatie

Alles is duidelijk en gemakkelijk te boeken

Snel en makkelijk boeken

Onze vakantie was snel en makkelijk te boeken via TUI. Ik zou het zeker aanbevelen!

Zeer teleurgesteld, onacceptabel voorstel en voelt allesbehalve klantgericht.

Zeer teleurstellende ervaring met TUI. Ik heb een reis naar Marrakech geboekt voor mijn gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) ter waarde van €2400, waarvan ik 50% aanbetaald heb. Door een combinatie van foutieve contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer, er miste de 6 van 06) heb ik nooit betalingsherinneringen ontvangen voor het restantbedrag. Wat deze situatie echter extra schrijnend maakt, is dat mijn vrouw vóór de annulering telefonisch contact heeft gehad met TUI Nederland omdat wij geen reisdocumenten ontvingen. Op dat moment had het voor TUI duidelijk moeten zijn dat er iets mis was met de communicatie. Toch is er toen met geen woord gerept over een openstaande betaling of een dreigende annulering. Hierdoor is ons de kans ontnomen om alsnog tijdig te betalen. Vandaag heb ik meerdere keren langdurig contact gehad met de klantenservice. De geboden “oplossing”: voldoen aan de verplichting om het volledige reisbedrag te betalen voor een reis die al geannuleerd is en als ik dan een nieuwe boek via TUI dan kan dat met €350 korting Dit is voor mij totaal onacceptabel en voelt allesbehalve klantgericht. Ik vind dat TUI hier ernstig tekortschiet in haar informatieplicht en zorgvuldigheid. Zeker gezien het feit dat er wél contact is geweest, maar cruciale informatie niet is gedeeld. Voor een grote organisatie als TUI had ik een veel professionelere en oplossingsgerichte houding verwacht. Zeer teleurgesteld in de afhandeling en de geboden oplossing.

Probleemloos

Probleemloos

Niet moeilijk

Het is gemakkelijk per persoon te boeken. Maar voor 1 groep tegelijkertijd zou verbeterd kunnen worden.

Helemaal naar mijn zin geregeld

Ik ben al verschillende keren met TUI op reis, mijn ervaring tot dusver heel erg goed. Vertrouwd!!

TOP

Duidelijk kunnen kiezen wat we willen, zelfs de upgrade van de auto is perfect.

Reizen al jaren met TUI.

Naar volle tevredenheid. I

Geordend

Erkend en professioneel

Makkelijk en duidelijk

Moest na boeking nog iets wijzigen Dit ging zonder probleem

Niet up to fate

Groepsreis is niet in app te zetten. Geen link naar aanbetaling aamwezig.

Zorgloos en erg goed

Het boeken van een vlucht via TUI is simpel, snel en zorgenloos. Alles is makkelijk te vinden, duidelijk en overzichtelijk.

Onwerkbaar als je specifieke wensen hebt

Als je wil kijken naar een aantal opties, data, vliegvelden, verzorging en andere dingen worden automatisch zonder dat je het wil alle settings veranderd en heb je ineens allemaal andere ingevulde wensen. Dus wissel van vliegveld en ineens geen 15 dagen maar 8 dagen en andere verzorging… zet je het terug is ineens niets beschikbaar en andersom op alle fronten…. Dramatisch gedrag… en ik heb nog veel meer voorbeelden… tijd dat mensen eens gaan testen en dit niet aan it mensen overlaten… totale frustratie… erge is… als je eenmaal geboekt hebt is Tui fantastisch… zo zonde dat de site dat verziekt!

super gemakkelijk

Het b.oeken van een ticket via TUI is heel simpel. Daarnaast is prijs-kwaliteit verhouding zeer goed

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk