Rare service

Zelf geboekt via de site. Toen nog gebeld met de winkel. Was net wat duurder. De medewerkster dwong mij bijna om met haar akkoord te gaan; toen ik dat weigerde was ze geïrriteerd.

Makkelijk en overzichtelijk

Zoals hier boven

Helder en alles duidelijk beschreven!

Heel blij dat ik nu de Deluxe stoel zelf kon reserveren voor mijn vlucht.

Eenvoudig en overzichtelijk website om te boeken.

Makkelijk, overzichtelijk

Goed geregeld

Duidelijk, inzichtelijk, makkelijk. Vakantie snel geregeld

Boeken was eenvoudig en overzichtelijk.

Het boeken van een vakantie gaat eenvoudig via de website van Tui. Voordat je start met boeken zie je alles in één overzicht waardoor je weet wat je boekt. Het enige lastige is, zelf de keuze maken van je vakantiebestemming.

Boeking ging prima via de app

Ik wilde eigenlijk een andere vakantie boeken naar Aruba, maar de prijs op dezelfde datum ging in 1 dag met 600 euro omhoog. Met 2 personen betekent dat een extra uitgave van 1200,=. Dus toen toch maar voor Curacao gekozen.

Boeken gaat makkelijk

Enige punt van kritiek: na de bevestiging hoor je niet of je iets moet aanbetalen. Factuur moet je opzoeken in je account. Ook geen betaallink, je moet een overschrijving doen. Dit vind ik wel wat ouderwets, kan veel makkelijker

Boeken ging makkelijk, betaling niet

Boeken ging snel en makkelijk. Wel jammer dat ik nog later bij Transavia op de site een koffer moest bijboeken, was gemakkelijker geweest als dat op jullie site kon. Maar die koffer bijboeken was sneller en gemakkelijker dan het betalen van de reis aan jullie. Is echt heel erg raar en omslachtig hoe dat op jullie site zit, ook kan ik dit niet in de app terugvinden. Maar dat is nu geregeld en we hebben er erg veel zin in!

Hopen op een betere ervaring dan de vorige

Helaas was onze laatste ervaring niet fijn. En omdat we al helemaal naar Oostenrijk waren gereden xijn we maar gebleven. Maar echt niet fijn om tegenover een bouwput te zitten met een heimachine recht tegenover onze kamer. De hele week begonnen ze al rond 7 Hopen echt op een betere ervaring nu

Gaat heel makkelijk!

Boek eigenlijk altijd bij jullie, omdat de Site heel duidelijk is.

Betrouwbar, veilig

Prima te doen

Voor het eerst als verrassing voor mijn partner reis geboekt, best spannend maar lijkt mij goed af te gaan, zin in.

Redelijk

Nog steeds jammer dat je in 2025 bij online boeken bij TUI, geen enkele manier van een voorkeur kan opgeven...... Bizar voor woorden, dat je na het boeken telefonisch of via de fax je voorkeur moet melden!

gebruikersvriendelijk maar jammer dat je geen vragen kunt stellen

boeken was makkelijk maar als je vragen heb kun je die niet zo snel stellen over bijvoorbeeld de accomodatie

Beter dan die andere meuk

Goed en simpel

Heel positief

Makkelijk duidelijk en de betaling via ideal super Makkelijk

Tot nu toe een goede ervaring, nu de vakantie nog

Tot nu toe een goede ervaring, nu op naar de vakantie

Korrekt

Toegankelijkheidprobleem

Ik geraak niet in de app

correct

Vlotte afhandeling

Goed gevoel met TUI de reizen

Ik mis alleen de bevestigingen van mijn bestellingen op de App. Van de betaalde excursie heb ik helemaal geen bevestiging gekregen

Makkelijk en duidelijk

Ik kan makkelijk boeken, duidelijke uitleg en Tui is betrouwbaar

Duidelijke, overzichtelijke site

Eenvoudig te boeken. Prima.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk