Redelijk goed

Jammer dat ik dr koffer elders moet gaan boeken

Waar voor je geld

Vaker geboekt bij tui en het is altijd goed. Ben ook blij dat we vliegen met een tui vliegtuig. Vorige keer problemen gehad op het vliegveld met transavia! Overigens toen niet met tui geboekt. Moesten apart betalen voor de kleine koffertjes! Moesten bij de ruimbagage en bij aankomst waren er goederen uit de kleine koffertjes weggenomen.

Makkelijk te boeken via de Tui app

Boek altijd mijn reizen bij TUI. Eenvoudig. Goede prijs verhouding. Mooie reizen. Geen klagen. Alles perfect.

eenvoudig en snel

eenvoudig en snel te boeken.

De website is makkelijk. Het boeken is simpel. En de vliegtuigen en vakantie,s zijn super. Wij nemen laatste tijd tuiblue hotels en ik moet zeggen dat het meer dan uitstekend is.

Op zich al een reis

Het is fijn om op de site door alle mooie vakanties te dwalen..alles staat duidelijk aangegeven en met het juiste filter kom je op je droomvakantie uit. Het makkelijk alles te vinden en te boeken

TUI is voor ons een geweldige reisorganisatie!

Grote diversiteit aan reis aan bod. Voldoende bagage mee te nemen. en ruime zitplaatsen.

Snel geregeld

Weer prima een fijne online reis geboekt met TUI naar Egypte

Snel en makkelijk

Boeking afgerond, volledig betaald, geen plek

Vakantie geboekt via website. Direct volledig betaald ( was lastig te zien).. nu blijkt complex toch geen plek te hebben. Wij krijgen alternatief, maar in een veel minder ski gebied. 190 km ipv ruim 400. Geen compensatie verder

Helemaal top

Makkelijk te doen en snel geregeld.

Makkelijk

Is makkelijk te boeken via de app

Gemakkelijk te boeken

Het was in no time geboekt

Makkelijk

Het was gemakkelijk om te boeken.

Prima te volgen

Alles is altijd goed en overzichtelijk

Al jaren boek ik mijn vakanties bij TUI. Nooit problemen met de boekingen gehad. Waar ik ook ben in het buitenland TUI heeft altijd de uitstraling van hoe je vakantiegangers een plezierig verblijf kunt aanbieden.

Prettig geboekt: niet zoals we wilden: nu wel tevreden

Ik word bedolven onder de waarschijnlijk goed bedoelde berichten

Ik vind dat niet zo fijn. Veel berichtjes zijn ook zeer onduidelijk over wat u van mij wilt.

Oké

Jammer en vreemd dat ik via Transavia.nl mijn bagage moet boeken!

Goede prijs en kwaliteit

De goede prijzen en de kwaliteit aangevuld met een vriendelijke klantenservice maskt het uitstekend

2x hotel geboekt en later bleek niet beschikbaar

Hotel australia in saalbach geboekt op de site waar de kamer beschikbaar stond. Paar dagen later bericht via tui dat de kamer niet beschikbaar was. Opnieuw vastgelegd voor 1 week later (stond ook beschikbaar op de site) Weer een paar dagen later negatief bevonden. De derde keer maar heel wat anders geboekt (appartement) iendelijk raak. Door deze vertraging wel vroegboek korting misgelopen. Wat tui ook niet wilde geven uitcolance na 2 misbiekingen. Bij de hieronder vakje aanbeveling maar keuze uit ja en nee, geen nutrale mogelijkheid.

Makkelijk boeken

Ik vond het boeken van de reis eenvoudig en ook voor een mooie prijs Echter vind ik het jammer dat ik de hotels niet kan bekijken en dat de optionele excursies ook nergens te zien zijn behorende bij de reis

makelijk boeken

boeken ok nog niet de reis gedaan

Eenvoudig boeken

Het is zeer eenvoudig en soepel boeken via de site van tui.

Geweldige hotels

Altijd goede hotels