Mooie reis overzichtelijk en snel geboekt.

Ik vind dat het zoeken naar een reis niet te ingewikkeld moet zijn en voor iedereen duidelijk.

Ging niet vlekkeloos ivm een storing.

Paar keer moeten bellen om.het rond te krijgen

Boeken ging prima. Enkel kregen we nooit een uitnodiging voor betaling. We kregen wel ineens een herinnering

Overal goed mee geholpen

Was makkelijk allemaal goed geholpen

Het is soms lastig te bepalen wat de voordeligste optie is

Want aanbiedingen, zijn anders qua datum. Dus het is handig als er wel op datum geselecteerd kan worden (met een range van bv 2 dagen ofzo). Nu is het lijstje van goedkoop naar duurdere reis niet kloppend, omdat de aanbieding per dag verschilt.

Al jarenlang Tui klant, maar nu zéér misnoegd!

Na de betaling van het voorschot werd bijna meteen luchthaven van vertrek gewijzigd. En dit zonder compensatie, alhoewel wij nu een taxi moeten inleggen. Vanuit België een dure grap!

Het boeken van een stedentrip via de website ging vlot.

Fijn dat Tui ook stedentrips aanbiedt met de trein. Er is een ruime keuze aan hotels. De eindprijs wordt uiteindelijk wel veel hoger dan je denkt, door toeslagen op de meeste vertrektijden.

Heb een goede ervaring met TUI.

Heb een goede ervaring met TUI. Vriendelijk.

Rommelig

Met name de betaling verliep rommelig. Na de boeking wordt de boekingspagina afgesloten met “Start de reservering”. Dan kom je op de pagina “Persoonsgegevens” en na het invullen kies je voor “Verder naar betalen”. Echter je komt niet op een betaalpagina, maar op een pagina voor het aanmaken van een “myTUI account”. De pagina “Bedankt voor je boeking” geeft wel betaalinformatie maar geen betaalwijze en dus niet hoe je betalen moet. Dan volgen er 2 emails voor het activeren van de myTUI account en een Bevestiging van je TUI reis met de verwijzing “doe je betalingen” in “myTUI”. Na ingelogd te zijn op “myTUI.nl" vindt je daar niets over de geboekte reis.
Wel hoe je een nieuwe reis kunt boeken (Pakketreizen, Alleen Accommodatie, Vliegtickets, Cruises, Zomersale, Ticket Sale, Weekdeal, Zonvakanties, All Inclusie, Last Minutes, nieuwe bestemmingen, e.d.)
Maar niets over de geboekte reis en hoe je betalen moet, terwijl je toch op je eigen accountpagina bent. Pas als je naast je accountnaam rechtsboven klein de pulldown menu kiest, dan naar “Boekingen”, daar onder “Toekomstige boekingen” “Beheer boeking”, pas dan vindt je iets over “Betalingen” met helemaal onderin “Bekijk factuur”.
Gezien het bedrag, de ******gevoeligheid en het door klikken van webpagina naar webpagina lijkt het kiezen van een QR-code geen veilige optie. Het bevreemd ons dan ook dat wij een 3e email krijgen met een “Betalingsherinenring” en dat TUI de reis kan annuleren en de annuleringskosten in rekening kan brengen.
 Beter is het als TUI helder communiceert hoe betaald kan worden en dat dit ook direct afgehandeld kan worden (meestal eerst een % aanbetaling en iets later het resterende bedrag).

Wisselend beeld

Verschillende adviseurs gesproken. Maar ook gemerkt dat inbërste instantie niet goed werd geadviseerd

Door duidelijke site begint vakantievoorpret al bij boeken!

Boeken op andere sites altijd minder als op de tui site!! Duidelijk en makkelijk,ook na het boeken t/m je terugkeer thuis super begeleiding!!

Gemakkelijk

Ging zonder problemen en duidelijk

Unclear

Paid extra for comfort seats, but not clear where they are on the plane. 1 seat has been assigned to row 5 and the other in row 21. The plane is showing more than half empty.

Ruim voldoende

Tijdens het boeken online lukte het reserveren niet terwijl er wel stond dat de reis met verlening beschikbaar was. Dit kwam omdat de verlenging niet mogelijk was bleek later. Telefonisch goed geholpen en gekeken welke nog wel met verlenging beschikbaar waren en deze zelf later online geboekt. Helaas kun je nog steeds, 2 jaar verder, je groepsrondreis niet toevoegen aan je tui app waardoor het zinloos is deze houden. Wel blijf je continue de mail krijgen over de app. Echt jammer dat dit nog steeds niet kan.

Makkelijk en overzichtelijk

Het boeken van de vakantie is eenvoudig. Alle informatie is duidelijk en is via de app goed inzichtelijk

Makkelijk

Makkelijk te boeken en prima overzicht over de kosten

Super!

het boeken van de vakantie naar Andalusië ging gemakkelijk en het aanbod was goed.

tot op heden zeer goed

tot op heden zeer goed, behalve dat ik nergens zie hoeveel er al betaald is en hoeveel er nog moet betaald worden

Goed ontvangen

Duidelijk

Het boeken was eenvoudig en direct overzichtelijk wat de reis kosten. Alleen de transfer was niet te zien

Goede website

Goede webpagina's Duidelijk en voor ieder goed te doen

Goede (zon) keuzes

Fijne site, makkelijk keuzes in te stellen en gericht zoekopdrachten mee te geven. Goede prijs kwaliteit. En betrouwbaar. Dat is heel belangrijk. Zin in de zon vakantie met Tui!

Duidelijk en makkelijk te boeken

Het is erg makkelijk om een vakantie (stedentrip) te boeken. Ook de keuze van vluchttijden zijn duidelijk.

Ptima

Boeking van vakantie ging snel en makkelijk

Goed met kleine aandachtspunten

Prima ervaring met de website en app, maar eigenlijk met TUI in het algemeen. Ging na het boeken even iets niet goed maar na contact met de supportdesk was dit snel opgelost. Het feit dat er iets mis ging is de reden van 4 sterren, anders wat ons betreft 5!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk