Sinds een ruim aantal jaren maken we voor het specialistische drukwerk gebruik van de kennis en ervaring van de medewerkers van Megadruk. Met name het rouwdrukwerk vraagt een hoge mate van zorgvuldigheid. Bert en zijn medewerkers denken mee, komen met suggesties voor het beste resultaat. De bewerking van foto's, het vormgeven van een liturgie of een voorstel voor een dankbetuiging kan je gerust aan hen overlaten.
Opdrachten worden vakkundig en tot in de puntjes verwerkt en afgeleverd.
Staan altijd voor je klaar! Snel en secuur!
Vriendelijk geholpen, mooi drukwerk, zeer tevreden over service en snelheid. Megadruk denkt mee, erg prettig!
Zie boven.
Altijd super snel en prachtig drukwerk! Wij kunnen niet meer zonder Megadruk ;).
Zorgvuldig, meedenkend en heel service- en kwaliteitgericht. Op detailniveau zien waar er verbeteringen kunnen worden aangebracht in het drukwerk om het geheel beter te maken. Dank!
Bert en zijn team zijn fijn om mee te werken. Door mee te denken en te adviseren zorgen zij dat het drukwerk altijd weer van topkwaliteit is!
Positief ervaren. Kom er zeker terug!
Nu zo’n 3x gebruik gemaakt van hun diensten. Dit is elke keer heel fijn verlopen. Duidelijke communicatie en niet alleen snel maar ook goed werk. Wij blijven zeker gebruik maken van hun diensten!!!
Altijd goed contact met de mannen van MegaDruk. Ook wanneer het gaat om kleine opdrachten, ze staan altijd klaar. Snellle service...
Regelmatig moet ik iets gedrukt/geprint hebben. Dit gebeurt altijd met hoge kwaliteit en snelheid. Uitstekende service!
Hele fijne service, er is vrijwel alles mogelijk! Top
We worden altijd goed geholpen !
Prima bedrijf,uitstekende service,mooi product !! Men denkt hier zo fantastisch mee!!!!
Ik heb altijd op het aller laatste moment dingen nodig. Helaas zijn het bijna nooit grote opdrachten maar wel complex. Ik ben echt nog nooit teleurgesteld geweest in Mega druk altijd alles op alles om je te helpen. Zelfs als is de opdracht maar voor een paar euro of tientjes. Ik beveel Mega Druk Mega graag aan bij iedereen die druk werk enz nodig heeft.
prettige samenwerking!
Prettige samenwerking, duidelijk en eerlijk advies. Snelle service.
Snel en professioneel Niet duur, hoge prijs-kwaliteit!
Prettig om mee te werken
Goede en snelle service. Na het afleveren van de bestanden weet je dat dit goed komt, geen omkijken meer na. Erg tevreden!
Wij hebben als Chr. Carvanclub een programmaboekje laten drukken bij Megadruk. Onze ervaring in kernwoorden uitgedrukt: snel, kwaliteit, fraai, commutatief prettig.
Zeer prettige samenwerking met een serieus bedrijf. Top!
Nijverheidsweg 10 B
3881LA Putten
MEGADRUK is een reclamecentrum waar bedrijven, verenigingen en particulieren welkom zijn voor ontwerp, print- en drukwerkopdrachten. Welkom bij MEGADRUK.