super zaak ga zo door
Keurige mensen die onze overkapping hebben geplaatst en niets is teveel gevraagd aan ze. John is een echte vakman en heel leuk in omgang.
Omdat de hordeuren pas in september zijn geplaatst kan ik nog geen goed oordeel geven, maar er is 1 minpunt. Als ik buiten ben en ikdoe de hordeur en (de schuifdeur dichtis gebeurd) kan ik niet meer naar binnen. Ik moest een tak afbreken om weer binnen te komen
deskundig advies bij aankoop van ons nieuwe schuifhor. levering en plaatsen conform gemaakte afspraak
Wij zijn tevreden over Sun Express.Het scherm is netjes opgehangen.Wij zijn er blij mee.En ook tevreden over Sun Express.Wij bevelen jullie zeker aan,aan familie,buren en vrienden.
Wij hebben recentelijk rolluiken laten plaatsen. Dit is door Jos Cornelissen goed bekeken en afgehandeld. Ook gaat Jos ons zonnescherm en rolgordijnen regelen en leveren. Sandra in de showroom heeft ons zeer goed geadviseerd. Zij weet precies waarover zij praat. Jos en Sandra en montage-team super werk. Groetjes, Corne en Yvonne Broeders uit Dorst.
Helaas was de levering niet geheel volgens afspraak, en na dat dit hersteld was, was het nog niet geheel naar wens. In de winkel erg goed en vriendelijk geholpen, de montage en nazorg was toch wel minder van kwaliteit
Gewoon goed. Redelijke lange levertijden
Onze ervaring met Sun Expres is goed, grote overkapping geleverd, echter heb heel veel last van vliegen onder de overkapping. Daar heb ik spijt van. Zou graag weten wat ik daar tegen kan doen.
Beste heer/mevrouw Reijerkerk, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Een mogelijke oplossing tegen vliegen is het plaatsen van een ventilator aan de onderzijde van uw overkapping. Uiteraard kunnen wij dit voor u voorzien. Mocht u andere ideeën hebben zijn wij vanzelfsprekend bereid hier samen naar te kijken. Met vriendelijke groet, Sun Express
Ondanks miscommunicatie is alles toch zeer netjes en vakkundig geïnstalleerd door net personeel, die zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan. Ook over de nazorg alle lof.
Goed en snelle montage van een topprodukt . Netjes afgewerkt en daardoor een afwerking van het huis . Top , nogmaals bedankt . Gr Wim RH
Kwalitatief erg goede producten. Wij zijn blij met onze natuursteen tuinmeubelen, screen, gordijnen, luxaflex en vloerbedekking.
Kwalitatief goede producten en dienstverlening. Snelle en duidelijke levertijden.
prima kwaliteit, jammer dat de afsluitstrip er niet bij was bij levering,en dat ik na moest bellen wanneer het geleverd werd. verder goede service
Een modern bedrijf waar naar je wordt geluisterd en waar je wordt gezien. Deskundig en vriendelijk personeel. We zijn niet voor niets vaste klant!!!!
Goed geholpen in de winkel en de service aan huis was ook goed
Samen met onze projectpartners zorgen wij voor prettige werk- en woonomgevingen voor onze opdrachtgevers. Sun Express is een van deze projectpartners. De samenwerking is samen te vatten als prettig, duidelijk en helder.
Prima en eerlijke advisering waarbij goed wordt geluisterd naar de wensen. Vakkundige en vriendelijke monteurs die zorgvuldig en precies te werk gaan.
De rolluiken met motor gingen in eerste instantie niet boven de deur uit en de linker geleider was niet 1 a 2 cm te breed. Wij konden de deur niet open doen. Vervolgens werd er een nieuwe geleider geplaatst en de leerling had de schroefgaten op de verkeerde plaats geboord. En uiteindelijk na de 3e keer werd alles goed geplaatst en deed alles het zoals het moet doen. Nu in het najaar gaat het door het motor gestuurde rolluik weer niet hoog genoeg omhoog en af e toe kan de deur hierdoor weer niet open.
Beste heer/mevrouw Saas, Hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Ondertussen hebben wij contact gehad en het euvel verholpen. Wij wensen u veel plezier van de geleverde rolluiken. Met vriendelijke groet, Het Sun Express team
Top producten en ook nazorg! Prima prijs kwaliteit verhouding.
Een bedrijf waar de klant een klant is in plaats van een ordernummer. Vriendelijk personeel, geen gepush om de bestelling te plaatsen, gewoon zoals het hoort. Service (ook na vijf jaar) is helemaal top! Waar vindt je tegenwoordig nog zo'n klantvriendelijke zaak? Sun express, helemaal top, ga vooral nog jaren zo door!
Sun Express heeft bij mij diverse werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd.