Wij zijn zeer tevreden!! waarom geen 10?: er moet altijd ruimte zijn voor verbetering, anders kom je niet vooruit
TOP
Goed.
Helder en duidelijk advies. Met aandacht voor de verschillende voor -en nadelen van de diverse oplossingen.
Goed,tevreden
Zeer tevreden dat Sun Express door een spoedbestelling de onderbouw zonwering in de veranda nog net voor onze vakantie kon leveren en monteren.
Jammer vind ik dat de snoeren heel slordig naar binnen komen, zomaar plompverloren ergens in de muur, ook nog schuin eruit komend, rakelings langs een kozijn. Beter zou zijn in een soort wandplaatje waar het snoer uitkomt (die bestaan!) en misschien ook een tip: van binnen naar buiten boren.
Beste mevrouw van Meer, Hartelijk dank voor uw reactie wij stellen alles in het werk om u 100% tevreden te krijgen. Wij hebben zojuist een afspraak gepland om e.e.a. op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Sun Express
Het plaatsen van de eerste rolluiken niet goed gegaan, veel schade zowel binnen als buiten, buitenzijde voeg van ongeveer 30 cm los geraakt, binnenzijde stukken beton uit de muur doorsnede +- 10cm slecht opgevuld en behang er opgeplakt. 2de levering rolluiken goed geplaats voeg geprobeerd op te vullen maar dat ziet er niet uit kleur verschil zelf moeten repareren.
Beste heer Welsink, Wij doen er alles aan om u 100% tevreden te krijgen. Helaas heeft een van onze monteurs bij u een montagefout gemaakt, dit kunnen wij niet meer terugdraaien. We hebben ondertussen de situatie waar mogelijk opgelost. Nogmaals onze excuses en wij hopen nog een volgende kans te krijgen om het beter te doen. Met vriendelijke groet, Team Sun Express
Prettige showroom, plezierigeverkoper, goed advies bij mij thuis. Zonnescherm werd deskundig geplaatst. Alles volgens afspraak. Ik geniet er elke zonnige dag van. Sun Express, een aanrader!
prima service en nazorg. Over het zonnescherm en 2 rolluiken zijn wij zeer tevreden. Kleine tip; bij het naderen van de showrom zou aan de doorgaande weg/straatkant een wat grotere / duidelijkere huis- nummering moeten zijn, het was even zoeken naar de ingang/showroom ....
Prima bedrijf, goede service, goed advies in het voortraject. Prima installatie
Zeer tevreden zowelover de showroom als de afwerking.
Een goed advies, fijn dat de verkoopsters meedenken. Wij komen zeker terug!
Goed, alleen nalatig in het terug communiceren.
Prima werk en volgens afspraak angelegd. Alles ziet er perfect uit, deskundige aanleg, vriendelijk monteurs en geen probleem dat ons grote scherm (6,5 meter bij een uitval van 4,5 meter) op het balkon geplaatst moest worden.
Betreft plaatsing/montage: eindresultaat is prima, niets op aan te merken. Echter vond ik de monteurs nogal rauwdouwers. Het is maar goed dat de tuin opnieuw aangelegd wordt anders was er wel een en ander vertrapt. Ook trof ik afvalmateriaal, ongebruikte moeren en bouten later terug aan onder de grond.
Een zes voor de nazorg, omdat de afspraak niet helder was en uiteindelijk via de tuin van de buren nog moest worden gewerkt. Resultaat is overigens ruim voldoende!
Ben niet bij u in de showroom geweest omdat wij collectief de screens hebben aangeschaft en gebonden zijn aan kleur. Ik ben tevreden over de manier waarop u gehandeld heeft. Wat voor mij erg belangrijk is dat de afspraken zijn nagekomen.
In mijn appartementencomplex hebben we centraal met een aantal huishoudens screens aan laten brengen. Ik heb zelf weinig contact gehad met Sun Expres, maar via contactpersoon is het allemaal netjes verlopen. De screens zelf zijn erg netjes aangebracht en werken naar behoren. Wel heeft Sun Expres (als extraatje?) een hele mooie bedrijfstrui achtergelaten.
Prachtig zonnescherm voor op onze overkapping, en vervanging van motor voor rolluik, vakkundige mensen, super tevreden
Prima geleverd en geinstalleerd,keurig personeel,en alles werkt na behoren