Wij zijn zeer goed tevreden met de luifel echt een aanrader 👍👌

Gedegen advies en uitleg. Het inmeten met timmermansoog door meneer Twan. Perfecte montage van de screens en rolluiken. Professioneel en klantvriendelijk gaan hand in hand.

Fantastisch

2 maanden geleden buitenjalouzieen laten monteren. Dit was het advies van Margriet die mij zeer vriendelijk heeft geholpen. Bij het in meten ook een fijn gesprek gehad hoe het gemonteerd werd Nu de producten er hangen, veel positieve reacties uit de buurt. Dus Sun Express bedankt

Gewoon top!

Ik heb verschillende producten gekocht (screens, horren en duettes) heb het nu een maand in gebruik en ben erg tevreden! zeker een aanrader.

Prettig met veel kennis

Wij zijn prettig geholpen in de showroom daarna goed advies op locatie door de betreffende man. Na bestelling kwamen de monteurs en deze hebben het zeer professioneel en netjes gemonteerd. All met al een fijn bedrijf

Onprofessioneel, werken slordig en zijn boers

1 ster. Omdat mijn ervaring niet prettig is verlopen. Er zijn gaten in de muur geboord waarbij (logisch misschien) stucwerk is uitgebroken. Dit is vervolgens met een flinke dot plamuur aangesmeerd en wat gemompel van de monteur dat het een oud huis is. De aansluiting waggelt nu. Het andere gat moest op de stijl en dit brak af toen het rolluik gemonteerd was. Men heeft dit zo goed als gerepareerd maar ik werd aangesproken dat de latten niet breed genoeg waren eigenlijk (deze monteur heeft zelf ingemeten bij de 1e afspraak) Daarnaast werd ongevraagd mijn stofzuiger die toevallig in de kamer stond gepakt en al het gruis mee opgezogen. Toen alles hing en ik ben gaan kijken bleken de geleiders van 1 rolluik te lang, men heeft deze gewoon opgehangen en niets gezegd. Steken nu zo'n 15cm onder vensterbank uit. Een van de monteurs stond regelmatig te roken buiten wat op zich geen probleem is, ik vond het in combinatie met alles wat al misgegaan een irritatie. Tweede monteur duwde de achterdeur open met de trap ipv zijn handen. Hadden harde muziek aangezet (tja kan hoor, maar in dit geval toch niet erg wenselijk) Al met al, weinig gevoel voor netjes afwerken. Bij goed lezen zie je meer soortgelijke klachten. Ik raad dit bedrijf af.

Super bedrijf

Nadat Sun Express de service van vorige leverancier perfect had overgenomen was het voor ons geen twijfel dat onze nieuwe screen voor onze serre door hun geleverd moest worden. Klantvriendelijkheid en service staan bij hun met stipt op de eerste plaats , direct gevolgd door deskundigheid, dit allemaal voor een marktconforme prijs maakt dit een topbedrijf waar we heel gelukkig van worden.

Service is heel goed prima uitleg hoe de afstandsbediening werkt

Zeer vriendelijk personeel werken keurig netjes !!!

Duidelijke communicatie en prima service.

Duidelijke communicatie, prima service en snelle levering.

snel en vakkundig

nieuw rolluik geplaatst

Rolluik geplaats

Goede service.

We zijn netjes geholpen en jullie hebben een zeer goede service.

Goed advies, goede planning, goede montage, goed product. In 1 x Goed! zo hoort het, Dankjewel! We vertrouwen erop dat als we SunExpress nodig hebben voor onderhoud of storing dat dit ook prima zal verlopen.

Prima service en klantvriendelijk

Voor ons appartement met breedte van 15 meter heeft sunexpress een prima oplossing bedacht. Wij kunnen vier schermen onafhankelijk van elkaar bedienen zodat wij optimaal kunnen genieten van het terras.

Duidelijke prijsafspraak, korte levertijd.

Goede informatie, vriendelijk en 1 prijs voor alles. Geen verrassingen achteraf.

Goed personeel. Geen bla-bla-gedoe.

Zowel de verkoper (Bram) als de monteurs: Toppie!

Vakkundige service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, kennis van zaken en snelle levering

• Totaal oordeel
  • Inrichting showroom N.v.t.
  • Plaatsing / montage / levering
  • Garantie / nazorg N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima zeer klantvriendelijk, professioneel bedrijf. alleen de nazorg/garantie is niet of nog niet aan de orde geweest. Ze verdienen een 10 maar perfectie bestaat immers niet dus een dikke 9

• Plaatsing / montage / levering
  • Garantie / nazorg N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele proces is zeer bevredigend verlopen. Van voorlichting tot montage. Een fijn, betrouwbaar bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend bedrijf, goed en snel geholpen. Kleine hickup in de levertijd door foutje bij de leverancier, maar direct actie ondernomen. Hele nette en aardige monteurs, alles netjes afgeleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van het begin tot het eind heel goed geholpen. Toen bleek dat de hordeur niet goed afsloot is er gelijk iemand komen kijken. En het wordt direct opgelost.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer duidelijk advies en zeer vriendelijke monteurs die de overkapping hebben geplaatst.

Tevreden Mooie spullen, goede kwaliteit Vriendelijk geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf, komt zijn afspraken goed na

• Totaal oordeel
  • Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.

De Slof 8