Laden reviews...
228 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consistente duidelijke communicatie tijdens het aankoop- en installatieproces. Het installatie-team wordt professioneel, stipt en vriendelijk beschreven. De producten worden als waardevol en betrouwbaar ervaren. Over het algemeen laat de service een positieve indruk achter.
21 April 2026
R j Hofman
Oosterhout nb
Bij het uitzoeken van ons zonnescherm fijn en heel goed geadviseerd. Verleden week werd hij geplaatst en we zijn heel tevreden ,werd nog eens verteld dat als er wat was wij gelijk konden bellen ,echt heel fijn ,en leuk vriendelijk personeel .
21 April 2026
Paula Schultink
Dongen
Montage was lastiger dan voorzien maar monteurs hebben met extra strips en kunst en vliegwerk toch alles netjes en goed gemonteerd. Schermen bevallen erg goed.
20 April 2026
Mark
Tilburg
Keurig optijd en snel geplaatst. Aardige mannen en gaven goede uitleg. Ziet er mooi uit.
20 April 2026
Tanya
Goed en vakkundig geplaatst
19 April 2026
Henny
Oosterhout
Snelle levering en correct uitgevoerd!
Anita van Galen
Sprang-Capelle
Nette monteurs ,alle verpakkingen meegenomen.
Jose
Tilburg
Beloftes waargemaakt, zowel bij het bestellen, opmeten en installeren.
Hans
Tilburg
jammer dat de afwerking niet meer is zoals het was extra strip en afkitten deden ze niet meer dus hebben we zelf gedaan
Cees
Tilburg
Prettige ervaring met opmeten, plaatsen en eerder in huis dan verwacht. Raad deze firma aan.
Esther
Oosterhout
Prettige communicatie en er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Ze hebben vakkundig personeel in dienst.
Gemma
Goirle
Van beselling tot montage geen problemen gewoon goed bedrijf
Henk
Tilburg
Ontvangst in showroom en opmeten etc prima. Montage ploeg erg luidruchtig en niet meedenkend over deurklink. Veel misverstanden. Uiteindelijk goed opgelost door man ook had opgemeten. Dat bij montage zonder enig overleg drie van de vier afstandsbedieningen werden ‘ingepikt’ maakte ook geen goede indruk. Na nodige aandringen hebben we er nu toch twee.
Beveelt niet aan
Theo
Oisterwijk
Na een turbulente ervaring vorige week, hebben we de service weer mogen ontvangen zoals eerder ervaren. De kwestie is professioneel opgepakt en een keurige dienstverlening werd geboden. We genieten van de buitenlamellen en voor de nabije toekomst worden de laatste ramen voorzien van. Want we blijven een tevreden klant!
3 April 2026
Hans van Brakel
Tilburg
Helemaal tevreden over de manier waarop twee spontane, sympathieke werknemers van uw bedrijf onze screens hebben vervangen. Onderling was er een uitstekende samenwerking, goede sfeer, ze bleken als 'team' altijd samen te functioneren en dat was duidelijk waarneembaar. 'Ónze' onderlinge samenwerking was zelfs bijzonder/ uitstekend te noemen; de onderdelen, die na 25 jaar aan een sopje toewaren werden keurig klaargelegd, zodat ik ze allen goed kon schoonmaken. De screens zijn uitstekend gemonteerd, níets verder op- of aan te merken. Enorm blij met de kleurkeuze, mooi nieuw verfrissend, laat het ☀️netje maar komen. Eerder deden we met jullie al zaken, horren, in de schuifpui een rolgordijn, groot zonbescherm aan de achtergevel, alles naar tevredenheid uitgevoerd. Uitstekende benadering én prima service.
29 March 2026
Mirjam Kerkhofs
Tilburg
We zijn goed geholpen en de montage liep vlot. Aardige behulpzame monteurs, goede uitleg. Helemaal top!
27 March 2026
Marion
21 March 2026
Henk
smits
The staff is friendly and always willing to think along with you. I ordered top-down bottom-up electric window coverings; they work perfectly and look great. Everything was carefully measured and installed by a skilled professional. Great products are definitely a plus, but in the end, it’s all about the service and that is certainly present here.
18 March 2026
Kevin
Tilburg
Snelle en goede montage. Vriendelijke monteurs.
N.v.t.
Lucy
Tilburg
Mooie screens gemonteerd en goed geadviseerd!
N.v.t.
Daniel
Zundert
Wij hebben een fijne ervaring gehad met de plaatsing van de duetten en de hordeur van Luxaflex door In & Outdoor van Steenoven Dongen. De monteurs waren vriendelijk, legden alles duidelijk uit en dachten goed mee. Ze werkten oplossingsgericht en keken vooruit naar wat het beste voor ons zou werken, ook in de showroom zijn we fijn geholpen. Zeker een aanrader!
Krijnen van der Veer
Snel en vakkundig gemonteerd
John Verbiesen
Tilburg
Zeer snel en netjes gewerkt. In 2 uur tijd 2 rolluiken opgehangen en de oude meegenomen. Plus alles netjes opgeruimd.
Ron
Tilburg
snel geleverd en hele vriendelijke monteurs die wisten wat ze deden . keurig snel en netjes rolluik geplaatst.super
jane
Tilburg
Maandag gebeld. Dinsdag is er iemand komen kijken . En maandag is de motor al vervangen.
Jos
De Slof 8