Heel tevreden

Nette hardwerkende jongens

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Een monteur met ervaring.

zeer tevreden.

Wij hadden een zonnescherm boven onze overkapping en deze piepte bij het naar beneden gaan en weer terug. Het bedrijf wist ons te vertellen dat het nog onder de garantie viel en de klacht is naar volle tevredenheid opgelost.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Van verkoop tot plaatsen, helemaal top!

We werden zeer vriendelijk ontvangen in de showroom en kregen duidelijke uitleg. De levertijd klopte met wat ze vooraf aangegeven hadden. Er kwam een aardige man alles opmeten thuis en alles is netjes gemonteerd. Het werkt allemaal goed! Helaas heeft de zon niet meer geschenen maar dat komt vast ook nog goed, wij zijn er klaar voor!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Deels tevreden en deels beetje tegengevallen

2 raam horren geplaatst. de ene perfect opgemeten. De 2e niet. Deze moest terug en duurde best lang eer hij was aangepast. Bij plaatsen kwam de monteur nog een obstakel tegen maar dat heeft hij erg goed en netjes opgelost. Monteur was correct en deskundig!

• Bezochte vestiging N.v.t.

Goede communicatie, duidelijke afspraken, vakkundig

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Dik tevreden over plaatsingen ervan. Zeer vakkundig en netjes gewerkt.

Super service

Ondanks dat ze eigenlijk afgewerktwaren zijn ze vriendelijkgebleven.Keurig werk geleverd en nog netjes gestofzuigd.Keurig nette werkers.

Redelijk, restschulden blijft zichtbaar

Ondanks de garantie is wordt er toch startbedrag van €95,- in rekening gebracht. Daarnaast wordt niet de gehele schade vervangen maar zodanig hersteld dat restschulden zichtbaar blijft.

Fantastisch

Ik heb een zonnescherm besteld bij Bestosol, het was geen gemakkelijke klus omdat mijn tuin iets gedraaid van mijn huis staat. Frens, en Rogier hebben dit samen met hun technische tekenaar Gijs tot in de puntjes voorbereid en getekend en gisteren geïnstalleerd. Mannen het was vakwerk!!! Wij zijn superblij met het resultaat, er moeten nog wat kleine dingen afgewerkt worden maar na zo'n lange dag gisteren heb ik er alle vertrouwen in dat dit op dezelfde kwalitatieve manier zal worden opgelost.

Prima screen

De enige opmerking is: de levering was bijna 8 weken terwijl er aangegeven was 4 tot 6 weken

Super!

Super goede en vriendelijke service

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Ons probleem werd supersnel en adequaat opgelost.

Het zonnescherm ging niet meer terug. Op maandagmorgen meteen in het rooster toegevoegd en het probleem was snel verholpen. Kregen ook nog tips om het in het vervolg zelf te verhelpen.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Fijn bedrijf. Klantgericht. Denken mee.

Fijn bedrijf. Klantgericht. Denken mee.

Vriendelijk

Reparatie naar wens uitgevoerd

Meer dan geweldig

De platen voor de overkapping binnen 6 weken besteld en geplaatst op een professionele manier. Mensen met verstand van zaken.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Goede service en vriendelijk personeel.

Al jaren goede ervaringen mee.

Uitstekend!

Goede en snelle installatie!

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

Fantastisch gedaan,helemaal blij mee.

Fantastisch gedaan, helemaal blij mee. Goede service.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

De monteurs doen er alles aan om het probleem op te lossen. Daarbij leggen ze uit waarom ze de reparatie op die manier moeten uitvoeren, en daar waren wij heel blij mee want eenvoudig was dit niet!

• Bezochte vestiging N.v.t.

Prettig team, mooie producten.

Goed advies, prettig contact en vakmanschap bij installatie!

Geweldige service

Van inmeten tot ophangen: uitstekende service. Vakmannen!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Goed en mooi werk geleverd.

Zowel op de afgesproken tijdsduur als levering van het zonnescherm mooi werk geleverd. De monteurs waren netjes en beleefd. Hebben alle verpakkingsmaterialen meegenomen en het "werkgebied" netjes achtergelaten.

Heel erg mooi scherm

Mooi binnen de tijd geplaatst.

snelle en deskundige service

In telefonisch kontakt vriendelijk en snel geholpen met een snelle afspraak. Die is in volle tevredenheid uitgevoerd.

De Slof 8

5107 RJ Dongen