Laden reviews...
228 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consistente duidelijke communicatie tijdens het aankoop- en installatieproces. Het installatie-team wordt professioneel, stipt en vriendelijk beschreven. De producten worden als waardevol en betrouwbaar ervaren. Over het algemeen laat de service een positieve indruk achter.
Prima service en vakkundig personeel. Vijf jaar geleden shutters laten plaatsen en ditmaal een plissé hordeur. Wederom een goede ervaring met Bestosol / Hermes Tilburg!
25 June 2026
Miranda
Tilburg
Ze verkopen goede producten ,de mensen die het product komen plaatsen zijn kundig en beleefd. Het is alleen jammer dat er steeds verschillende mensen van te voren komen kijken naar de situatie.
18 June 2026
Albert
Oosterhout
Was mijn tweede ervaring met outdoor eerst rolluik nu hordeur en weer zeer goede uitleg gekregen hoe het gehangen moest worden. We zijn er zeer blij mee .Top monteur.
jane
Tilburg
De medewerkers van Bestosol hebben de screens keurig geïnstalleerd zonder problemen, leidingen keurig weggewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd.
Frank
Diessen
Nette service alleen door een foute meting van de vaste hor zou de hor binnen 3 weken er zijn helaas dus niet dat was niet zoals het hoort.
Berry Hoevenaars
Tilburg
We hebben een screen gekocht. Prima screen, maar de afwerking is niet mooi. Het screen is met tussenstukjes op het kozijn geplaatst (moet vanwege het kozijn). Daardoor kijk je er achter door, maar ook de wind kan er achter door. Je ziet ook de geplaatste rondjes zitten. Het ziet er niet mooi uit. Hier contact over gehad en daar kwam niet echt een oplossing voor. Ze wilden wel iets doen, maar daarmee bleef het wel open aan de achterkant en we moesten de kosten zelf betalen. Daarnaast zorgde die oplossing ervoor dat de wind er nog steeds doorheen kwam. Jammer dat een mooi afwerking niet bij de prijs hoort, die al behoorlijk is. Verder werkt het prima.
Lola
GOIRLE
Rolluik en hor geplaatst Alles volgens afspraak en netjes gemonteerd Vakkundige en vriendelijke monteurs.
Anita
Tilburg
Een hor gekocht en laten installeren. Helaas ging er iets kaduuk door foutief gebruikt, wij dachten dat het een dure reparatie zou worden maar In-'n Outdoor heeft het volledig kosteloos opgelost. Kan dit bedrijf dus alleen maar aanraden!
16 June 2026
Maurits
Tilburg
Vriendelijke monteurs en al het afval netjes afgevoerd.
16 June 2026
Mari
Tilburg
snelle hulp goed product en alles op afspraak
14 June 2026
frans Brankaert
Tilburg
Alles volgens afspraak en vakkundig gemonteerd
Patrick
Tilburg
Na montage was er een afdichtingsband los gekomen. Ff gebeld en ze kwamen het na werktijd ff oplossen
Fam gorter
Goede afwerking
Martin
Made
Motor van mijn zonnescherm vandaag vervangen. Snelle en perfecte afhandeling door prima monteurs.
Tielemans Eindhoven
10 June 2026
Sophie
Nuenen
Wij zijn zeer tevreden over IN-'N OUTDOOR. Vanaf het eerste contact kregen we deskundig en eerlijk advies, zonder opdringerige verkooppraatjes. Er werd goed meegedacht over de beste oplossing voor onze situatie en alle vragen werden duidelijk beantwoord. De levering van de rolluiken was snel en volgens afspraak. Ook de installatie verliep uitstekend. De monteurs werkten netjes, waren vriendelijk, dachten mee en leverden vakwerk af. Alles werd zorgvuldig gemonteerd en goed uitgelegd voordat ze vertrokken. Kortom: een professioneel bedrijf met klantgerichte medewerkers, scherpe adviezen en vakkundige installateurs. Wij kunnen IN-'N OUTDOOR van harte aanbevelen. ⭐⭐⭐⭐⭐ (10/10)
4 June 2026
B
G
We hebben een heel mooi product gekocht tegen een eerlijke prijs zonder afdingen. Dus andere klanten betalen hetzelfde, wel zo eerlijk. Er was ruimte voor advies tijdens de aankoop, het inmeten en montage dus er is goed geluisterd naar de klant en het product is volledig volgens afspraken en tijdsplanning geleverd en gemonteerd. Nu hopelijk lang van genieten
Joris
Rijen
Fijne ervaring. Fijne jongens, die duidelijk communiceren en netjes werken
Hans
Breda
De inklemhorren die ik bestelde zijn mooi maar aan de korte kant. Er bleef na plaatsing een klein spleetje aan de bovenkant open, merkte ik toen ik op een trapje stond. Naar boven schuiven kon niet omdat het raam dan niet meer goed sluit. Ik heb tochtband moeten plaatsen om dit op te lossen. Dus ofwel er is niet goed ingemeten ofwel er ging iets mis bij productie.
Klant
Tilburg
We hebben na goed en duidelijk advies een rolhordeur gekocht. Deze werd snel geleverd. En vakkundig gemonteerd. Dik tevreden over het hele proces
Cees
TILBURG
Zie titel
Bart
Oostelbeers
Vandaag zijn twee monteurs langs geweest voor een reparatie aan mijn overkapping. De werkzaamheden werden snel, netjes en vakkundig uitgevoerd. Ook waren de monteurs prettig in de omgang, beleefd en vriendelijk. Kortom 100% tevreden!! Anton
N.v.t.
22 May 2026
Anton de Klerk
Oosterhout
Prima advies gekregen. Prima montage. Goede prijs/kwaliteit.
21 May 2026
Willem
Tilburg
Alles heel vlot verlopen. Ziet er prima uit. Alles netjes achter gelaten. Slechts 1 klein puntje van aandacht. Als je handbediend plaatst zorg dan voor het mooie dat het trekkoord vertikaal recht naar beneden loopt. Maar OK kan gebeuren en ik zag het ook te laat. Nu zelf verplaatst. Wel meteen ook aanbevolen voor mijn buren. Die krijgen dezelfde.
N.v.t.
19 May 2026
Rob
Oudheusden
Alles prima geregeld.
19 May 2026
Yvonne
Tilburg
Klantvriendelijke monteurs komen en overleggen en in korte tijd hangen de rolluiken voor de ramen. Goede duidelijke uitleg over het gebruik van de afstandsbediening en de klus is geklaard. Mooie en degelijke rolluiken die passen bij de kleur van de onderliggende serre. Wat wil je nog meer?
18 May 2026
Piet