Goede monteur

Onze bestelling voor de horschuifdeur had intern een behoorlijke vertraging opgelopen, wij kregen 10% korting op het totaal bedrag. De levering heeft 4,5 maand gekost, ipv 6 weken. Omdat het herfst en winter was, was het nog te overzien. Roger, de monteur heeft heel goed werk geleverd. Kortom we zijn tevreden!

slecht ingemeten

Monteurs heben het goed opgelost

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Prima werk geleverd! We zijn dik tevreden

Zie hierboven.

Goede snelle service

Heel ons huis hangt vol met rolluiken van outdoor. Goede service en snelle levering ook het personeel is netjes en professioneel

perfekte service

Snelle reactie en perfekt geholpen

Goed.

Komen afspraken netjes na

Snel, vriendelijk, vakkundig

"s morgens om 9.30 uur knapte de band van ons rolluik voor de achterdeur. Wij konden dus niet meer naar buiten. Ander probleem: de deur van de achterom is van binnen met een grendel vergrendeld. Buren gevraagd in mijn tuin te komen om te ontgrendelen. Contact gehad met de serviceploeg Peter van Wanrooij. Die heeft actie ondernomen en via kantoor Dongen kreeg ik bericht, dat de monteurs tussen 12.00 en 14.00 uur zouden komen. Voor 12.00 uur belden ze aan en een half uur later was het gefikst. Gelijk ook het band van het andere rolluik laten vervangen. Moest wel gelijk afrekenen en dat was een aardig bedrag, maar top gheholpen.

vriendelijk en nette personen

goed gewerkt en netjes achter gelaten.

• Bezochte vestiging N.v.t.

Netjes gewerkt,en een goede ervaring in de winkel.

Top bedrijf

Ervaren wat oudere man met jonge hulp. Beide heel vriendelijk en verstand van zaken. IN-'N OUTDOOR mag blij zijn met zulke werknemers

• Bezochte vestiging N.v.t.

Stroomuitval gehad, maar zeer goed en snel opgelost

Ik dacht dat de Somfy-motor kapot zou zijn. Koen en Koen kwamen langs en binnen 1 minuut werkt het zonnescherm weer. Hij heeft hem gelijk het start en eind-punt ingesteld. De afstandsbediening doet zijn ding weer en wij zijn geholpen. Qua kosten is er rekening gehouden met de zeer minimale werkzaamheden. Kan dit bedrijf uit Dongen zeker aanbevelen.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

goed advies en nette uitvoering

Goed geholpen in de winkel. Ruim de tijd genomen en de mogelijkheden uitgelegd. Op tijd geleverd en snel gemonteerd. Aardige monteurs die net werk hebben geleverd.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Snel, accuraat en zeer correct

Heel correcte mensen die in overleg gaan over aan te leggen luxaflex.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Snelle reactie op vraag en juiste prijzen. Reparatie werd vlot ingepland.

Snelle reactie en juiste prijzen.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Zeer vriendelijk professioneel en beleefd met de installatie

Netjes nieuw doek geïnstalleerd

• Bezochte vestiging N.v.t.

Kwaliteit, mooi en super service!!

Dit is de tweede keer dat we besteld hebben bij jullie. Nu 3 elektrische luxaflex en 2 handmatige. 1. Het contact verliep geweldig van het maken van de afspraak tot en met het inmeten. 2. Het wachten duurde lang, doordat de feestdagen er tussen zaten. Dus het was logische en geen probleem, dat was ons van te voren duidelijk gemaakt. 3. ANDY!!!!! Geweldige vent, hij kwam het bij mijn 91 jarige moeder ophangen. Werkte keihard door, geen pauze, geen koffie maar alle tijd voor een duidelijke uitleg over hoe het allemaal werkte. Soms nog eens extra herhaald, geen moeite te veel!! Dacht ook in oplossingen, toen de vitrage eigenlijk in de weg hing. Bedankt voor alles Andy, het was gezellig terwijl je vakwerk levert. Al bij Al... ik zou In -n outdoor bij iedereen aan!!!!!!!!!!

uiteindelijk goed gekomen

Het inmeten door een van de medewerkers was blijkbaar niet ok. Want halverwege de montage.....klopt niet. En stopt de montage. gelukkig snel een vervolgafspraak gemaakt. een die werd prima uitgevoerd

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Heel netjes en vriendelijk, prima zo

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Door sneeuw platen losgekomen de volgende dag gelijk opgelost Topsevice

Kwaliteitslevering

Kwaliteitslevering van 4 plissé shades met powerview motor 1. Keurig opgemeten bij mij thuis 2. Conform afspraak geleverd, opgehangen en getest.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Het opmeten en nu het bevestigen is in 1 woord GEWELDIG.

Super gewerkt

Ze waren perfect in hun werk, alles opgeruimd en keurig afgewerkt Super!

Niet goed geplaatst,hersteld

Op de balkondeur scheef geplaatst. De lange lamellen niet op dezelfde hoogte Nu goed

Keurig gedaan!

Goede ervaring met bedrijf, nette mannen, afspraken klopten.

De Slof 8

5107 RJ Dongen