Redelijk

Ik werd niet terug gebeld .zelf 2x gebeld

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

Alles perfect geregeld

Zowel in de winkel als de mannen die het enorme zonnescherm met vollante (komt niet veel voor)hebben gemonteerd deden ontzettend hun best. En deze is perfect gemonteerd.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Goed bedrijf maar betere communicatie naar de klant

Een goed bedrijf met uitstekend personeel. Ondanks dat er verschillende dingen verkeerd geleverd waren, toch een oplossing gevonden. Jammer dat de afdeling planning mij nooit terugbelde. Dit werd iedere keer beloofd maar nooit nagekomen. Jammer.

super

fijn personeel en super geholpen . als er iets is zijn ze er mee echt meteen en lossen het op. ik zal zeker de mensen aanbevelen. top bedrijf.

Tevreden klant

Zonnescherm systeem haperde. Helaas uit de garantie. In Terheijden gekocht 5 jaar geleden. Blokje( geleider) stuk. Van de fabrikant gratis blokjes ontvangen. En door de monteur van in- en outdoor vervangen. Gratis als service!! Waar vind je dit nog tegenwoordig. Bedankt voor deze super service.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen, Sun Express Terheijden

Goede installatie van sunscreens

Goed advies voor het installeren van sunscreens op een lichtstraat. Tikje prijzig, wel goed product. Installeren verliep goed.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Al jarenlang een betrouwbare partner!

Wij zijn superblij met onze shutters!!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Afspraken nagekomen, op tijd geleverd en afgewerkt en werkplek schoon achtergelaten

Hele positieve ervaring met IN-'N Outdoor.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Zeer tevreden levering en plaatsing volgens afspraak en deskundig geplaatst

Super tevreden

Je bent er altijd welkom en ze zijn vriendelijk. Ook al zijn ze bezig met andere mensen komen ze je toch even te woord staan.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Zowel in de zaak als hier thuis vriendelijk en goed geholpen

Via internet jullie bedrijf gevonden. Ben langs gegaan, goed advies gekregen en binnen de afgesproken tijd hordeur en luxaflex geleverd en gemonteerd. Ondanks dat diegene die het zou doen, zuek was toch andere medewerker gevonden die op dezelfde dag kon komen. Voor hem wel wat moeilijk, omdat hij het niet opgemeten had en de bus niet van hem was. Maar alles top opgelost

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Materiaal goed, uitvoering kan echt beter

Besteld: 2 rolluiken tbv ramen in dakkapel. Vooropgesteld: In n Outdoor is, mede door het gebruikte materiaal, zeker niet de goedkoopste in de markt. Verkoper, monteurs en administratie zijn alleraardigste, hardwerkende mensen. Hoe jammer is het dan dat we over het eindresultaat best wel teleurgesteld zijn, anders had hier zeker meer dan "matig" gestaan. De uitvoering: het opmeten werd door een eigen medewerker verzorgd. Achteraf bleek dit 1 cm te kort op de lengte van de hoekstukken en geleiders. Gevolg: bij 1 raam sloten hoekstukken en geleiders niet aan op de kap, waardoor irritante lichtdoorlaat. Daarnaast werd geen kitrand aangebracht tussen geleiders en muur, hetgeen bij andere leveranciers gebruikelijk is. Monteurs hebben geprobeerd voor het andere raam langere hoekstukken en geleiders te regelen, maar die bleken niet op voorraad. Moesten derhalve besteld en nieuwe montageafspraak maken. Gesprek met verkoper over onze teleurstelling mbt 1e rolluik. Zijn reactie: "Wij lossen dit op". Monteur 2e rolluik bleek echter niet van afspraak met verkoper af te weten. Loste lichtdoorlatendheid 1e rolluik provisorisch op en monteerde 2e rolluik. Bleek echter geen afsluitdopjes tbv montagepunten bij zich te hebben, waarvoor dus opnieuw afspraak gemaakt moest worden. Kreeg ondertussen wel betalingsherinnering, terwijl product nog niet opgeleverd was. Iom administratie betaling on-hold gezet tot definitieve oplevering. Bij 3e bezoek werden aan 1 zijde keurig dopjes geplaatst, aan andere zijde echter niet. Kwamen we pas achter toen monteur alweer vertrokken was. Ons besluit: we gaan de afwerking verder zelf oplossen...

Prima.

Snel en vakkundig

Problematisch maar perfect opgelost

Na meerdere bezoeken, probleem perfect opgelost.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Super advies tijdens de verkoop door Jaco, Koen en Timo en ook monteurs heel vriendelijk en kundig

Monteur adviseerde nog om een apart apparaat aan te schaffen zodat het scherm bij harde wind automatisch dicht gaat. Goed verhaal en heeft hem verkocht. Het enige verbeterpunt, zorg dat je dan ook dat apparaat in de bus hebt liggen. Kan het gelijk gemonteerd en afgerekend worden.

Vakwerk

Gezellige werknemers. Goed gewerkt. Plaatsing naar wens. Van harte aanbevolen.

Altijd goed

Al vaker besteld bij dit bedrijf. Altijd perfekt geregeld!!!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Ondanks dat ze 2 uur vertraging hebben gehad, was snel door extra personeel gedaan. Zeer tevreden.

• Bezochte vestiging N.v.t.

Geweldige service en fijne kundige monteur Dion

Er was iets mis met de zonwering en de dag erop is dat direct keurig en snel opgelost. Mijn moeder was er heel blij mee.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Goede voorlichting en goede uitvoering

Zie boven

Heel goed geholpen!

Bij Bestosol een knikarmscherm besteld. We zijn goed geholpen aan huis met inmeten en daarna in de winkel nog het definitieve doek uitgekozen. Op de dag van levering en installatie kwamen er twee vakmannen alles installeren en dat deden ze super. Ze waren heel vriendelijk en alles is netjes achtergelaten. Heel blij mee!

geheel tevreden

Aan te bevelen

• Bezochte vestiging Tielemans Eindhoven

Perfect gewerkt.

Het was bloedheet en ik heb geen gejammer van ze gehoord . Ze hebben keurig gewerkt en alles netjes afgewerkt en opgeruimd.

Professioneel geholpen.

Polycarbonaat vertoonde een gat in de bovenste laag. De polycarbonaat is vakkundig en snel vervangen met behoud van de bestaande rubbers zodat het vervangen naar volle tevredenheid is verlopen.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Zeer tevreden en netjes gewerkt!!

Mijn ervaring is goed.....vroeger ong. 20 jaar ook een luifel laten hangen door Tielemans.

• Bezochte vestiging Tielemans Eindhoven

De Slof 8