Laden reviews...
225 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consistente duidelijke communicatie tijdens het aankoop- en installatieproces. Het installatie-team wordt professioneel, stipt en vriendelijk beschreven. De producten worden als waardevol en betrouwbaar ervaren. Over het algemeen laat de service een positieve indruk achter.
wordt goed uit gelegd wat ze gaan doen
gust
Goirle
Mooie hordeur, vakkundig geplaatst en bevalt goed.
Corry Kruijzen
Tilburg
We zijn heel goed geholpen en hebben nu mooie zonwering aan ons huis. Heel tevreden!
Jeroen
Tilburg
Binnen 15 minuten waren we eruit welk zonnescherm en welk doek. Keurige afspraak gemaakt voor montage en de twee monteurs (Patrick en Koen) werkte super georganiseerd, rustig en netjes. En nadat alles was opgehangen en opgeruimd een korte uitleg. Super ervaring
9 July 2026
TJ
Mulder
Goede kwaliteit geleverd. Netjes gewerkt.
Gerard
Udenhout
We hebben een erg goed en duidelijk advies aan huis gehad en meteen een nette offerte gekregen. De installatie van de door ons gekozen producten is professioneel uitgevoerd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Remco
Roosendaal
Sun Express Terheijden
Thérèse
Terheijden
Van bestellen tot plaatsen was top. Heb niet zo lang hoeven te wachten.
M. Bastings
Tilburg.
Vriendelijk geholpen. Alles is ook netjes opgeruimd
Kim
Tilburg
Snel klaar waren dat ik dacht
Johan lips
Tilburg
Jammer dat de opvulblokjes niet gelijktijdig met de screendoeken is geleverd. Wat ook in de offerte beschreven stond moesten er 20 opvulblokjes geleverd worden.
Beveelt niet aan
Peter
Tilburg
Afspraken maken gaat punctueel en men blijft je op de hoogte houden. De kwaliteit en de aftersales zijn uitstekend. Men is vriendelijk en bereid alles uit te leggen.
N.v.t.
Jos van Gerven
Tilburg
Het liep even anders dan gedacht De hordeur klopte in de eerste instantie niet 2 weken later geïnstalleerd door een ervaren vakman ben tevreden
Marleen
BREDA
Monteur ziek gemeld jammer genoeg. We l gelijk een nieuwe afspraak gekregen donderdag as Super geregeld!
Jacqueline Van Gils
Prinsenbeek
2 jaar geleden nieuwe elektrisch bedienbare rolluiken laten plaatsen, heden ochtend kon ik ons bedrijf niet in omdat de rolluiken niet opengingen. Even naar In-'N outdoor gereden en monteur mocht meteen met ons mee. Na 30 minuten konden wij het pand betreden, oorzaak was dat door de hevige onweer er een groep was uitgevallen, sluiting/schroei veroorzaakt in stopcontact. Al met al top producten daar en super service!!!
Tielemans Eindhoven
29 June 2026
Trekhaak Automotive Center
Eindhoven
Prima service en vakkundig personeel. Vijf jaar geleden shutters laten plaatsen en ditmaal een plissé hordeur. Wederom een goede ervaring met Bestosol / Hermes Tilburg!
25 June 2026
Miranda
Tilburg
Ze verkopen goede producten ,de mensen die het product komen plaatsen zijn kundig en beleefd. Het is alleen jammer dat er steeds verschillende mensen van te voren komen kijken naar de situatie.
18 June 2026
Albert
Oosterhout
Was mijn tweede ervaring met outdoor eerst rolluik nu hordeur en weer zeer goede uitleg gekregen hoe het gehangen moest worden. We zijn er zeer blij mee .Top monteur.
jane
Tilburg
De medewerkers van Bestosol hebben de screens keurig geïnstalleerd zonder problemen, leidingen keurig weggewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd.
Frank
Diessen
Nette service alleen door een foute meting van de vaste hor zou de hor binnen 3 weken er zijn helaas dus niet dat was niet zoals het hoort.
Berry Hoevenaars
Tilburg
We hebben een screen gekocht. Prima screen, maar de afwerking is niet mooi. Het screen is met tussenstukjes op het kozijn geplaatst (moet vanwege het kozijn). Daardoor kijk je er achter door, maar ook de wind kan er achter door. Je ziet ook de geplaatste rondjes zitten. Het ziet er niet mooi uit. Hier contact over gehad en daar kwam niet echt een oplossing voor. Ze wilden wel iets doen, maar daarmee bleef het wel open aan de achterkant en we moesten de kosten zelf betalen. Daarnaast zorgde die oplossing ervoor dat de wind er nog steeds doorheen kwam. Jammer dat een mooi afwerking niet bij de prijs hoort, die al behoorlijk is. Verder werkt het prima.
Lola
GOIRLE
Rolluik en hor geplaatst Alles volgens afspraak en netjes gemonteerd Vakkundige en vriendelijke monteurs.
Anita
Tilburg
Een hor gekocht en laten installeren. Helaas ging er iets kaduuk door foutief gebruikt, wij dachten dat het een dure reparatie zou worden maar In-'n Outdoor heeft het volledig kosteloos opgelost. Kan dit bedrijf dus alleen maar aanraden!
16 June 2026
Maurits
Tilburg
Vriendelijke monteurs en al het afval netjes afgevoerd.
16 June 2026
Mari
Tilburg
snelle hulp goed product en alles op afspraak
14 June 2026
frans Brankaert