Door jullie manier van werken kijken wij met grote tevredenheid terug op beide uitvaarten. Een goed gevoel helpt bij het verwerken van het verlies. Heel veel dank!
Prima geregeld, complimenten aan Daniela, Karel en Dineke. Bedankt voor alles.
Het was geweldig door jullie allemaal, top! Karel is geweldig
Er is goed meegedacht en Karel stond altijd voor ons klaar
Super begeleiding door Karel. Alles werd rustig uitgelegd. het zorgteam helemaal super en zo respectvol. We kijken er met een fijn en warm gevoel op terug. Echt een top team!
Karel van der Velde is top!
Alles Excellent! Veel dank!
Het geheel heb ik ervaren als eerlijk, betrouwbaar, warm en empathisch. Ook de keuze om thuis op bed op te baren heb ik als bijzonder ervaren, dank Karel!
Prima begeleiding, heel fijn!
Karel, bedankt voor alles. Verander niks, ga vooral zo verder want je bent echt geschikt voor je werk.
Ga zo door!
Dineke het was uitstekend, je bent top!
Het was allemaal super naar wens, bedankt daarvoor. een dikke 11!
Perfecte begeleiding, warm gevoel ondanks trieste omstandigheid