zeer tevreden over behandeling en meedenken met de klant
Meer dan uitstekende voorlichting & begeleiding
Duidelijk en relaxed
Vriendelijk te woord gestaan. Prima produkt geleverd.
Tervreden
Correct, formeel en gastvrij. Goede informatie en duidelijke presentatie van kosten verbonden aan notarieel transport.
alles goed geregeld. goede gesprekken. prima adviezen. vind het prettig met een vrouw te werken, denk dat ze het beter invoelen.
het kan altijd beter acte niet volledig acte niet ontvangen voor overdracht dag van betaling nog een keer bellen op wat voor rekening
Zoals altijd prima service en zeer vriendelijke geholpen.
Ervaringen zijn tot nu toe zeer positief.
Correcte afhandeling.
Na wat telaat komst was het goed. Er was duidelijk vertelt dat ze niet naar kantoor kon komen
zeer goede ervaring en mooie korte lijnen prijs kwaliteit verhouding gewoon goed.
communicatie zeer goed. duidelijke afspraken .
Dokter dArnaudstraat 29
1619CW Andijk