Super goed geholpen!

We vonden dat alles vlekkeloos verliep. Vragen werden ook snel beantwoord.

bekwaam en klantvriendelijk

Prettig en duidelijk uitleg van zaken. Goede sfeer en correct afwikkeling

Duidelijke uitleg

We zijn tijdens 2 sessies vriendelijk en geduldig geholpen .

Correct

Áltijd allemaal correct

goede en duidelijke uitleg.

De uitleg en het tekenen was duidelijk. Tevens is het hele contract door gesproken voor er getekend werd.

Aandacht voor een passend ontwerp voor de klant

Alles ging prettig en snel

positief

vriendelijk,correct en netjes van dienst geweest.

Goed en prettig contact. Al onze wensen naar wens behandeld. Klein punt van aandacht. We hebben wat problemen gehad omtrent lopende afspraken. Agenda beheer. Maar zijn zeer tevreden. Met vriendelijke groet, Joop de Leeuw en Nell Polsma

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, behulpzaam in extra uitdraaien van belastingformulieren etc. Echter niet de juiste informatie erbij gegeven en niet aan de juiste mensen rond de tafel mee gegeven. Hierdoor ontstaaf twijfel over kennis en betrouwbaarheid. Beter om de extra hulp dan helemaal niet te bieden.

Vriendelijk en accuraat.

Vriendelijk en accuraat

kort, duidelijk en krachtig.

Prettige ervaring, duidelijk. Mocht iets meer focus gelegd worden op het gene wat wij kwamen doen.

Aanloop stroef, afhandeling soepel

De communicatie vooraf vond ik nogal dwingend. Alles moest snel en met spoed, anders krijg je direct een tweede sommatie, en dan blijft het weken stil. Wanneer de notaris weer in de lucht komt , dient ook alles weer snel te gebeuren. Dit kwam nogal arrogant over. De feitelijke afhandeling verliep soepel en professioneel.

perfect

Goed en duidelijk geholpen

goede uitleg

zeer positief

Prima persoonlijke benadering

Er heerst een gemoedelijke sfeer. Persoonlijke benadering en genoeg tijd om vragen stellen. Altijd een kopje koffie erbij. Kortom, dik tevreden.

Dik tevreden.

Heldere en begrijpende uitleg.

Vriendelijk en goed geholpen, we kregen op al onze vragen goed antwoord.

Plezierig contact.

Wij hadden echter meer tijd nodig voor een goede uitleg. De notaris heeft dat goed opgelost

Door notaris Mantel goed en duidelijk te woord gestaan

Al meerdere keren bij Notaris Mantel geweest. Ook voor deze zaak weer gekozen voor dezelfde notaris.

een notaris niet om aan te bevelen

de ontvangt met 5 personen in een zeer armoedig kamertje , De uitleg was duidelijk , maar de omgeving is hard aan een opknapbeurt toe. Maar achteraf was er toch nog een recertificatie nodig omdat de berekening niet klopte. eigenlijk een kwalijke zaak voor een notaris

prettige en goede voorlichting over ons testament

Goede voorlichting en er wordt de tijd genomen om dingen door te spreken. P

Jullie Notariskantoor heeft een goede indruk achtergelaten.

Ik had weinig kennis van de materie maar daar werd netjes uitleg en aandacht aan besteed. Daarbij was de persoonlijke benadering prettig.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk