Keurig voor elkaar

Net kantoor maar wel met de charme van het westfriese platteland. Hier begrijpt men elkaar en word mee gedacht met de klant.

Prettige samenwerking

Zeer positief, snel handelen en goed meedenken. Prettig en korte contactmomenten ook buiten kantooruren.

Uitstekende kennis en ondersteuning. Zowel zakelijk maar ook persoonlijk contact en aandacht. Ze denken met je mee.

Geprobeerd er voor beide partijen het beste uit te halen.

Goede samenwerking en een goede ervaring met de mensen van Mantel.

Ook goed

zeer tevreden

goed en prettig geholpen

goed en vakkundig geholpen

goed en vakkundig geholpen

Goede service en uitleg.

Dat heb ik eronder beschreven

We werden goed ohntvangen met een lekker kop koffie .Aandacht voor datgene waarvoor wij kwamen..Goed geregeld

uitstekende servivce

goed meegedacht en uitgewerkt

Vriendelijk,duidelijk en alles volgens afspraak.

Het afsluiten van een levenstestament geeft vooral rust. Vooral omdat het goed wordt uitgelegd. Het andere testament en hypotheek behandeling zijn correct en met een goede uitleg behandeld. Het is goed te weten dat alles is geregeld. Vr gr Chris de Jong.

Kan maar goed geregeld zijn.

Naar aanleiding van een info-avond een kennismakingsgesprek gepland. Dit voelde heel goed. We hebben samen overlegt hoe we het testament opgesteld willen hebben en na een paar prettige gesprekken, is het inmiddels klaar. Het geeft een goed gevoel en kan maar beter geregeld zijn. T'Lijkt wel reclame maar het is echt een deskundig bedrijf met fijne medewerkers.

Goed, gezellig en vertrouwd!

De afhandeling kon op korte termijn . Prettig!

Altijd duidelijke info

Ook mijn verdere notarieel werk laten doen hier , super betrouwbaar

Zo als altijd weer prima

Prima!

Notaris was niet goed voorbereid

Had iets meer van de a.s. Notaris verwacht moest heel veel keren iets opzoeken mijn inziens had ze zich niet goed voorbereid

Top geregeld

Al onze wensen duidelijk op papier kunnen laten zetten.

Prettige behandeling, duidelijke uitleg en prima advies

Zie hierboven

Alles oké,zoals het hoort te gaan

Heerlijk gemoedelijk.Op z’n westfries

Goede service met persoonlijke aandacht

Het project waar wij ons hebben aangekocht, is verbonden met notariskantoor Mantel en Overtoom locatie Benningbroek. Ter plaatse was er naar ons gevoel alle tijd voor ons. De notaris gaf veel uitleg en na afloop was er ook nog tijd voor familiaire zaken, waarbij we vrijblijvend advies kregen en vragen konden stellen. Wij waren zeer tevreden!

UITSTEKEND

Duidelijke taal. Ontspannen sfeer. Zaken goed geregeld. Lekkere koffie....

Ik voelde mij meteen thuis in Andijk

Op zoek gegaan naar een woning die goed aanvoelde, met een rustige omgeving en een vriendelijke uitstraling. Komende vanuit de stad met veel verkeersdrukte en lawaai van onophoudelijk vliegverkeer is Andijk voor mij een verademing. Als dan alles voor de overdracht van de woning gereed is, is het bijzonder prettig dat afhandeling van alle notariële verplichtingen begeleid wordt door een notaris die alles zorgvuldig maar ook met veel persoonlijke aandacht afhandelt. Deze aandacht weerspiegelt volgens mij ook de houding van de bewoners in Andijk. Mijn welgemeende dank hiervoor.

Ik ben heel goed te woord gestaan , en werdt goed naar de wensen geluisterd

Netjes geholpen

Wel vaak wat wachten omdat er doorverbonden moest worden. Maar wel dat jullie je aan de afspraak hielden als er teruggebeld moest worden. Wel netjes geholpen en vriendelijk te woord gestaan

zeer goed

ga af en toe ,eens om een koppie"of alles nog klopt, en of de wet ,niet is veranderd, zou zo maar eens kunnen!.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk