Goed maar duur!

Alles ging naar wens

Het was weer fantastisch

WEER GEZELLIG EN ALLES IN ORDE

Goede ontvangst,perfecte uitleg en een goed luisterend oor.

De mailwisseling en de afspraken en het contact met de makelaar waren perfect. Wij waren en zijn nog steeds heel blij zoals alles gegaan is.En dan zeg ik altijd,wat is het leven dan toch mooi. Gr, Kees en Carine Sijm.

We werden prima geholpen ,want het is toch een heel moeilijk gedoe, een huis verkopen en de financiën die er bij komen kijken.

erg goed

Warm en vriendelijk waarbij alles duidelijk en begrijpelijk werd door genomen

Alles snel en goed geregeld

We zijn er goed ontvangen met een kop koffie De omschrijving wat we wilden is goed bij ons overgekomen.

keurig en netjes geholpen

Wij waren bij Mantel &Overtoom voor hypotheek,zijn keurig geholpen We hebben direct weer een nieuwe afspraak gemaakt voor een erfenis te regelen.

In 1 woord: super

Zie boven.

Ik heb het als goed ervaren

duidelijk

goede voorbereiding van medewerkers

Niet goed

Notaris legde zo onze afrekening op tafel waar de kopers bij waren...vond ik echt niet kunnen en daar was ik echt wel boos om...geen privacy voor ons...beetje treurig eigenlijk !!!

Lange aanloop met uiteindelijk een goed resultaat

Voor ons relatief een eenvoudige situatie die complexer was met de nodige zijstappen die toch belangrijk waren.

Een goede en duidelijke uitleg

In het verleden genoeg keer zaken gedaan en tot heden goed bevallen, bereikbaarheid is ook heel belangrijk.

Goed en duidelijk

Wij zijn goed geholpen

Prima geregeld

Duidelijke uitleg

Er werd voldoende tijd voor ons beschikbaak gemaakt om alles goed uit te leggen wat we als prettig hebben ervaren. Het enigste min punt was dat we na 5 weken nog geen bijlages hebben ontvangen als aanvulling op ons levenstestament. Na telefonische contact is ons beloofd dat dat goed zou komen.

Betrokken. Laagdrempelig

Prettige samenwerking.

Doelgericht en klantvriendelijk!

Netjes en doelgericht. Het liep niet gesmeerd maar dat lag aan de geldverstrekker.

Er is een taxatie verricht

Om eerlijk te zijn er zijn nogal wat haperingen geweest.

zoals een notaris moet zijn.

aan te bevelen.

Zeer goed ervaren

In het verleden al meerdere keren In contact geweest met het Notariaat

goed met een minpuntje

Intake gesprek ging heel gemoedelijk. Blijft moeilijk te begrijpen materie, zou fijn zijn als er (nog) meer in "Jip en Janneke" taal zou worden toegelicht en uitgelegd. Jammer dat ik nog eens naar kantoor moest komen ( met ophaal afspraak) om kopiëen voor de bank en arts op te halen. Had dat liever in 1 keer gehad. Nu moest ik nog eens heen en toen bleek dat de kopiëen niet eens klaar lagen voor mij en ik dus nog lang moest wachten.

Fijn gesprek gehad

Zeer positief.

Alles was goed geregeld. Duidelijke uitleg en relaxte afhandeling.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk