Deskundig en vlot levenstestament. Nu alles goed geregeld.

Deskundig en vlot levenstestament. Nu alles goed geregeld.

Vriendelijk geholpen.

Correct en deskundig.

Ik heb heel snel, zakelijk en toch vriendelijk contact gehad waarbij de medewerkers daadkrachtig en kundig optraden.

makkelijk afspraken maken en goede info

Prima gewerkt, volgens verwachting

Gek dat het tekenen onhandig in een wachtkamer moest waar ook andere wachtenden zitten.

Onproffesioneel

Goede en duidelijke uitleg

Na het overlijden van mijn moeder kwamen wij er achter hoe belangrijk het is om alles geregeld te hebben.

De afronding was prima, het voortraject kan veel beter

De afronding was prima, het voortraject kan veel beter: na 4 jaar geen contact te hebben gehad, wilden wij wel weer van de diensten van de notaris gebruik maken. De laatste e-mail opgezocht en als antwoord met een verzoek om contact verzonden. Echter Cindy Aker was niet meer in dienst, maar het automatisch doorzetten naar een opvolger en/of collega geschieden niet. Wij kregen ook geen foutmelding. Zelf weer actie moeten ondernemen. Na contact echt moeten vragen wanneer wij nu een afspraak hebben, was niet gecommuniceerd naar ons. Goed puntje ter verbetering dus.

Rommelig

Bij de behandeling van de stukken kwam het geheel heel rommelig over.

deskundig

Mevr. Voors nam de tijd, was vriendelijk, dacht mee en legde uit.

We werden vriendelijk behandeld

De uitleg was duidelijk

Goed advies en uitwerking

Onze wensen zijn God verwoord in het testament

Vriendelijk ontvangen Wat wij wilden weten werd goed uitgelegd Zeer tevreden

Alles duidelijk uitgelegd, ben heel tevreden.

Professioneel en vriendelijk.

Goede ervaringen met dit notaris kantoor.

Duidelijke uitleg.

Wij vonden het gesprek met de pas beedigde notaris prima. Alles verliep vlot en vriendelijk, met duidelijke uitleg. Zoiets is altijd een beetje beladen als het om het passeren van een testament gaat. Deze notaris is zeker aan te bevelen. Helemaal niet moeilijk.

Goed advies. Duidelijke uitleg.

Eerste kennismaking zeer positief. Naar aanleiding daarvan gekozen voor testament in combinatie met levenstestament. Afhandeling en uitleg over de mogelijkheden en uiteindelijke keuze, duidelijk en naar volle tevredenheid ingevuld.

Prettige ongedwongen sfeer

Goede ervaringen, alleen enkele verbeterpunten reeds telef. doorgegeven.

We hebben het heel professioneel ervaren.

Duidelijke uitleg, voldoende tijd om vragen te stellen.

Goed,

Prettig, persoonlijk doch professioneel (zakelijk) contact.

Voldoende

Het is toch Mantel & Voors ? Gebrekkige Communicatie rondom overname Mantel overtoom naar Mantel Voors tijdens een lopende zaak. Wel de zaak correct gedaan

Duidelijk

Heel toegankelijk

Vriendelijk en korrekt

Tevreden over bezoek en uitleg overdracht

Prima afwerking.

Duidelijk

Alles netjes, duidelijk, snel en goed gereg

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk