gaf goed advies wat het beste voor ons is

ivm carona virus was het wat anders, maar verders zeer goed, alleen was de mail niet goed aangekomen, maar nadat we gebeld hadden is het goed gekomen.

Goed te woord gestaan. Was ook geen probleem om een ander notarieel onderwerp aan te kaarten dan waar wij eigenlijk voor kwamen. Werd duidelijk uitgelegd. (Koffie/thee/water werd helaas niet aangeboden.)

Duidelijke uitleg

Laagdrempelige notarissen

Goed en duidelijk !

Snel en duidelijk !

Een vriendelijk ontvangst bij Deskundige mensen

Daar mijn vrouw en ik beide voor de 2x getrouwd zijn en ook beide 2 kinderen uit ons vorige huwelijk hebben ,hadden wij veel vragen die de Heer Overtoom onder het genot van een kopje koffie heel duidelijk voor ons beide naar voren heeft gebracht

We zijn goed geholpen

We zijn een aantal keer geweest om te praten over ons testament. We zijn goed ingelicht en tevreden over het maken van het testament. Ed en Corina de Wit

Gewoon goed zoals ik had verwacht.

Omdat ik met deze materie geen ander vergelijk heb, denk ik dat ik een correcte behandeling heb gehad.

We werden vriendelijk ontvangen en kregen een duidelijk antwoord op de vragen. Vriendelijke groet, Mevr. Broers

Het vernieuwen van mijn testament is uitstekend begeleid door kantoor Benningbroek..

Mijn echtgenote en ik hebben onze testamenten laten actualiseren. In een eerste gesprek met medewerkster Wendy zijn we al goed voorgelicht. Bij de opstelling van de testamenten heeft Mevr. Voors ons verder uitstekend begeleid. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

Zeer goed en vakkundig geholpen.

Wij zijn aan de hand van ons verhaal zeer goed geholpen. Er is meegedacht en oplossingen geadviseerd. Alles is volgens afspraak afgehandeld, en ziet er heel netjes uit. Vr. Groet Marc & Ella van der Molen

Professioneel en invoelend.

Zowel voor testament als het levenstestament op deskundige wijze zijn wij door mevr. Voors op adequate wijze breed geïnformeerd. Dit heeft bijgedragen aan de keuzes die wij hebben gemaakt.

tevreden

Vriendelijke ontvangst, een goede begeleiding bij het opstellen van het testament en een snelle afhandeling.

Prima en snel afgehandeld.

Advies en behandeling was naar ons zin!

Veel oog voor de belangen van de klant.

Prettig contact. Alles steeds rustig en helder uitgelegd. Denkt mee met de klant. Top!

Een duidelijke uitleg van mogelijkheden.

Na duidelijke uitleg van verschillende mogelijkheden een rustig besluit kunnen nemen van onze keuze.

Goeie informatie, alles duidelijk uitgelegd .

Ondanks de Corona toestanden prima gegaan

Prima kantoor waar iedereen zich goed aan de Corona regels houd. Het is allemaal keurig verlopen en netjes gegaan.

Even op de koffie bij de notaris, testament laten opmaken alles goed uitgelegd. En een wilsverklaring oplaten stellen. Is allemaal goed door gesproken. Jammer met het ondertekenen dat de Corona Virus het allemaal een apart was . Geen handen schudden eind uit elkaar zitten .Blij dat we alles nu goed geregeld hebben.Dank zij de goede voorlichting ,van notaris Mantel.

Bij deze vindt ik de afhandeling tijdens de overdracht prima verlopen zoals ik verwacht had

Nvt

Ben prima geholpen

Alles is goed verlopen en heb verder geen suggestie ..

Degelijk, correct en meedenkend

Bij de aankoop van onze nieuwe woning kwamen wij voor het eerst in contact met dit notariskantoor. Het kwam op ons over als kundig en ook meedenkend. We hebben toen besloten dat wij ook een nieuw testament en levenstestament door hun wilden laten opstellen en dat verliep goed.

helder en overzichtelijk

veel kennis in huis over diverse onderwerpen

Wij zijn vriendelijk geholpen en er werd met ons mee gedacht

prima ervaring.

Alles helder en duidelijk uitgelegd.

Correcte en vriendelijke afhandeling.

zie boven.

Dokter dArnaudstraat 29