Goedgeinformeerd

Duidelijke uitleg en goed advies.

goede ontvangst en waardevolle adviezen in een ontspannen sfeer

zie boven

betrouwbaar en prima geregeld, zoals iedere keer

betrouwbaar en prima geregeld, zoals iedere keer

Snelle en vrijwel goede afwikkeling

De invulling, was op een klein deeltje na goed. Dit deeltje werd ter plaatse aangepast en opnieuw uitgeprint. Het uitleggen van, was duidelijk en goed. Wij zijn zeer tevreden.

Goed notariskantoor om naar toe te gaan .

Vriendelijk , hartelijk , laagdrempelig . Goede uitleg . Allemaal redenen om terug te komen .

Hele prettige ervaring met Sandra.

Vanaf het begin tot het einde een dikke 10 voor Sandra voor alles.

Rommelig en slordig

Kwamen voor de finale tekening van onze testamenten maar waren de opmerking van het vorige gesprek niet verwerkt. ter plekke nieuwe versie gemaakt waar bij slecht een van de drie opmerkingen was verwerkt. En daarna nog een keer. Ik vind dit voor een notariskantoor toch slordig en niet verwacht.

prima ,dit zijn wij gewend

Het is ons weer prima bevallen Tot voor kort terug altijd met Aad, nu met Sandra dit is even wennen na jaren met Aad te hebben gesproken. Maar onze eerste ervaring was duidelijk en goed Het zegt overigens genoeg dat wij al zoveel jaren bij jullie klant zijn succes verders

Mij trof de persoonlijke benadering.

Ik heb verschillende ervaringen met notarissen. Ze zijn allemaal heel deskundig en hebben mij prima werk afgeleverd, maar...... Meestal ging het er nogal zakelijk aan toe. Bij het kantoor van Mantel en Voors ging dat toch anders. Wij werden allereerst ontvangen door een bijzonder attente medewerkster die ons het wachten veraangenaamde door een kop koffie /thee. De ambiance, de mooi onderhouden villa straalt ook een duidelijk welkom uit. Mevrouw Voors, die onze zaken behandelde, was ook geïnteresseerd in onze persoonlijke omstandigheden. Ook dat lijkt me belangrijk om een goed product te kunnen leveren. Kortom..... ik zal dit notariaat aan anderen aanbevelen, wanneer er zaken aan de orde komen die notarieel moeten worden vastgelegd.

Prima.

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De presentatie is volledig en ziet er perfect uit. In het begin had ik grote moeite met de prijs omdat in een eerder telefoongesprek andere bedragen werden genoemd.

Professioneel

Duidelijk en deskundige afhandeling van het hele gebeuren.

heel goed

er is goed geluisterd en meegedacht over wat mijn wensen waren.

Perfect!

Goede informatie en vriendelijke reacties van met name mw. Martine Verbeek.

heel, heel, heel slecht

2 jaar terug 2 kavels verkocht waarbij de heer Overtoon een aanpassing op de grens lijnen gemaakt heeft met de uitleg dat het met na meten van het kadaster het gecorrigeerd zal worden. in de plan kaartjes van de gemeente stond het ook zo als wij afgesproken hebben. na 2 jaar wil ik mijn woning verkopen en dan blijkt dat de lijnen die de heer Overtoon gezet heeft er nog steeds instaan, dit zou gecorrigeerd kunnen worden en een aanpassing op de grens lijnen de heer Overtoon weigerde dit want hij heeft geen fout gemaakt terwijl dit met de kopers en de Makelaar als getuigen kunnen bewijzen. het verhaal is nog veel uitgebreider met de bewaarder van het kadaster en de heer Overtoon die twee weken geen contact konden krijgen en met medewerksters van uw kantoor die keihard kunnen liegen dat er niet gebeld is met bepaalde mensen en als ik daar bewijs van laat merken zij ineens wel wist dat het contact geweest is. ik heb onder protest toch de rekening betaald om van dit hoofdpijn doseer af te zijn maar zal elke mogelijkheid aangrijpen om mijn familie, vrienden kennissen en mijn netwerk om niet in zee te gaan met uw kantoor,

Prima geholpen.

Op een duidelijke manier uitleg gekregen.

goed en netjes

Altijd goede ervaringen, of het nu voor een verkoop of aankoop van huis is of bij het opmaken van een testament. Er wordt meegedacht en deskundig advies gegeven. Bij het maken van een afspraak word rekening gehouden met je wensen. Gewoon goed dus.

Zeer prettig duidelijk en “warm”

Duidelijk uitleg en er word voldoende tijd voor genomen. Je voelt een persoon en geen nummer. Vandaar “warm”

Prima.

Al onze vragen werden correct beantwoord. Zelfs enige nuttige toevoegingen en suggesties werden nog gedaan m.b.t. tot het uitvoeren van het testament.

erg klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk en ook meedenkend. Mijn testament werd snel en goed geregeld!

Beetje slordig

Zou niet moeten dat afrekening en stukken slordigheden/fouten bevatten.

isgoed

is oed

Duidelijke taal spreken

Goede ervaring

Flexibel en vertrouwd

Ik zocht een notariskantoor die flexibel was in werktijden. Aangezien ik niet altijd zomaar weg kan lopen van mijn werk. Hier kan ik ook zaterdags terecht en eventueel s`avonds op afspraak. Dat komt voor mij goed uit. Bij aankomst word je goed ontvangen en het gesprek voelde al snel vertrouwd.

We werden goed geholpen en alles is prima uitgelegd.

Wij hebben goede ervaring met Mantel & Voors .

Snelle behandeling

Vriendelijke ontvangst Heldere uitleg, zelfs tot tweemaal toe

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk