Goede duidelijke voorlichting!

Er werd rustig de tijd genomen om alles toe te lichten en dat waar nodig nogmaals te herhalen. We zijn vriendelijk te woord gestaan!

Prettig

Ondanks de Corona, toch mogelijk om langs te komen.

Prima dienstverlening, fijne samenwerking

prettige samenwerking, aanbeveling voor andere

Gewoon zijn en zorgvuldig de werkzaamheden verrichten

Wij zijn goed geinformeerd en netjes geholpen

Onze eerst kennismaking was vriendelijk en duidelijk in gewone mensen taal dat beviel ons perfect. We hebben opdracht gegeven een gewoon Testament en een levens Testament Toen dat klaar lag konden we dat ophalen. Toen werd alle tijd genomen om de zaak nog een keer helemaal uit te leggen,en dat beviel ons erg goed. Op verjaardagen komt de naam Mantel en Voors zeker ter sprake Mvg Henk en Ans

goed geadviseerd en afgewerkt

keurig geholpen en geadviseerd

Akte tekenen met daarbij een juiste duidelijke uitleg.

Duidelijk uitleg bij de akte die we moesten tekenen. We ontdekten een foutje dit is gelijk ter plekke veranderd en opnieuw uitgedraaid.

Ben te vreden over de uitleg door Mevrouw Voors

Van af het eerste gratis voorlichting gesprek had ik het gevoel wat ik me had voor gesteld van het onderhoud. Ik kon me zelf zijn en Mevrouw Voors had alle geduld om me goed onderbouwd , betreffen de de voorlichting de testamenten naar huis te laten gaan. Waarna ik had besloten om verder te gaan met Mevrouw Voors tot het op maken van een Levenstestament en een testament. Ook werden mijn 3 kinderen op de hoogte gebracht van de testamenten, en de Vragen van hen werden nogmaals door Mevrouw Voors uit gelegd en door mij aan de kinderen met een mail doorgestuurd.Al met al heb ik een goed gevoel aan overgehouden.

Toppers

Ik kom al heel wat jaren bij Mantel & Voors het maakt niet uit waar voor maar wij zijn altijd goed geholpen en hebben duidelijk antwoord gekregen op al onze vragen. Wij raden dan ook zeker dit kantoor aan .

Super!

Snel, betrouwbaar en vakkundig.

Correcte afhandeling en adviezen met betrekking tot testament

Al jaren een goede ervaring met jullie als notarissen

Snelle afhandeling, duidelijk en al jaren mijn zaken geregeld, bedankt nogmaals

Duidelijk en rustig gesprek

prettig gesprek, duidelijke uitleg en rustig alles doorgenomen

Vriendelijk en netjes.

Ik heb het als vriendelijk ervaren en alles uitgebreid besproken en duidelijkheid gegeven .

Soepele makkelijke gang van zaken

Je voelt je er fijn en welkom, alles wordt heel duidelijk en transparant besproken.

Te zakenlijk

Slecht in terug melding van betaling

Alle tijd om zaken goed te regelen

Voor het aanpassen van onze testamenten zijn wij van intake tot handtekening 4x langsgeweest. Er is ruim de tijd genomen om wensen te bespreken en tekst & uitleg te geven. Los vd intake wel 3x met iemand anders om tafel gezeten. Op zich niet erg, maar vind het zelf prettig om dit van tevoren te weten. Verwachtingsmanagement. Dit kan simpelweg met een mail vooraf. Als jullie dit doen, gun ik jullie de 5e ster!

Vriendelijk, ter zake kundig, prettig in de omgang

Kundig advies, vriendelijk verwoord, adequaat uitgevoerd

Goed geregeld.

Prima geregeld, maar hadden een afspraak om half negen en werden op mijn verzoek om tien over half negen naar binnen geroepen. Ik vind tijd is tijd .

Voor we al te euforisch worden wachten we eerst de nota af . vr. gr.

Voor we al te euforisch worden wachten we eerst de nota af . vr. gr.

Goed gegaan allemaal.

Alles is goed gegaan.

duidelijk.

Een goede en duidelijke uitleg van alle punten en de vragen die langs gekomen geen dingen benoemen die eigenlijk niet voorkomen . En vooral de tijd nemen voor de uitleg. Bedankt daarvoor.

Prima zakelijk, maar ook persoonlijk.

Goed, zakelijk waar nodig zonder het persoonlijke uit t oog te verliezen.

Goede ontvangst, zeer goede uitleg, ze leefde met je mee Ze wisten ook waar ze het over hadden en verplaatsen zich in mijn leefsituatie. Ze hadden oor naar wat er zich bij ons afspeelde. Ik ben dan ook zeer tevreden

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk