snelle en concrete communicatie

zie bovenstaande

Prima ervaring

Vriendelijk geholpen op afstand

Altijd een correcte manier van werken, punctueel.

Ik ken het notaris kantoor al meer dan 20 jaar en heb mij er altijd prettig thuis gevoeld. Doe maar gewoon is het thema van Rinske. Een prettige manier van benaderen en een juiste uitleg ervaar ik als prettig en straalt vertrouwen uit .

correct, professioneel en toch heel persoonlijk

Bij overdracht woningalles tijdig en volledig ontvangen en is er ook actief contact gezocht met derde partijen (bijvoorbeeld de taxateur).

Snelle en duidelijke uitleg ontvangen met daarin voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Zie boven

Vriendelijk duidelijk en goed geholpen

Vriendelijke en ze nemen tijd voor je

Weinig woorden en krachtdadige aanpak.

Goede, heldere uitleg. Goed meegedacht. Vriendelijk en sociaal.

De notaris erg erg vriendelijke vrouw

De aankomst vond ik niet erg welkom. Geen gedag alleen heeft u een afspraak en u kunt daar gaan zitten. Ik vind de binnenkomst met een lach en een welkom al het halve werk Maar de notaris heeft het goed gemaakt hoor erg erg vriendelijk

Ik ben super tevreden over de persoonlijke benadering en vertrouw ze volledig met mijn zaken.

Ik kom van uit Medemblik naar Andijk voor al mijn notariele zaken en breng mijn zoon mee omdat ik daar als bekende word behandeld en zij mijn persoonlijke situatie kennen en onthouden en ik dus weet dat na mijn dood er ook goed voor mijn zaken en die van mijn zoon wordt gezorgd. Dit geeft rust en vertrouwen en hiervoor rijd ik graag wat verder.

Kundig en ontspannen.

In een huiselijke sfeer, maar kundig en met kennis van zaken werd een erfenis afgewikkeld. Mooi om te zien dat de voorgestelde maatregelen van eerder, nu resulteren in 0% erfbelasting.

uitstekend

uitstekend

Prima. Net als altijd

Zie hierboven

Heel positief

Ivm corona komen jullie gewoon aan de deur voor het oversluiten van de hypotheek. Helemaal super

Goede, concrete advisering en dus een goed testament naar ons idee.

Goed meegedacht, heldere uiteenzetting. Mooi dat de “ambtelijke” taal in het testament voorzien wordt van een “toelichingenblad”. Dat maakt het makkelijker begrijpbaar.

Prettige en duidelijke uitleg

Alles weer goed geregeld met duidelijke uitleg.

Alles prima inorde

door de drukte en vakantie van Mevr. Voors maar ook de bijzondere vraag voor onze akte, heeft het iets langer geduurd dan anders. dit is ons vooral verteld. complimenten voor mevrouw Voors die ook contact gehad heeft met mevrouw Koopman van de Rabobank West Friesland

Klantvriendelijk en ook persoonlijk

De afhandeling van de erfenis van onze ouders is heel goed begeleid. Heel persoonlijk en zeer ter zake kundig.

prima geregeld

alles prima geregeld

Vriendelijk en goed advies

Vriendelijke mensen, leggen alles goed en duidelijk uit. Heel erg prettig geholpen.

Heel fijn geholpen.

Mijn ervaring is dat het begrijpelijk uitgelegd is en dat ik mij erg op mijn gemak heb gevoeld en dat vind ik belangrijk.

voor de 2 keer goed geholpen en goede info!

voor de 2 keer goed geadviseerd en fijne sfeer!

Goeie uitleg .maar nog geen post ontvangen

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk