Voelde prettig vertrouwd aan.

Goede adviezen die slapelozen nachten hebben bespaard. "waarom dan `n negen plus gegeven ? een 10 dat staat zo overdreven "

Gezellig en vakkundig

Correct

Een vriendelijke ontvangst, een duidelijke uitleg, kortom, zoals het hoort.

mantel en overtoom kunnen we een ieder aanraden

we zijn prima geholpen. notaris heeft tot 2 maal toe genoeg tijd genomen om ons voor te lichten en ons geadviseerd welk testament voor ons het beste past bij onze huidige situatie. fam f heeremans

Goede uitleg, heel persoonlijk en er werd de tijd voor genomen.

Zie hierboven

Betrokken en goed bereikbaar wanneer dat nodig is.

Het ging om 3 zaken. Testament bij leven, afwikkeling van een nalatenschap en verkoop van de ouderlijke woning. Ondanks de verschillen op elk vlak goed geholpen, zoals je mag verwachten.

Alles sehr gut gelaufen

Wir können das Notariat empfehlen und waren sehr zufrieden.

alles snel en prima geregeld

Prettig en toegankelijk

Er werd ruim de tijd genomen om je op je gemak te voelen. Er was tijd en ruimte voor vragen. Alles werd goed uitgelegd. Ervaren als prettig.

op een bijzondere goede manier geholpen

Ik maak al meer dan 25 jaar gebruik van uw notaris kantoor en dat doet men niet als je niet tevreden bent.

Professioneel

Hartelijk ontvangen en goed geholpen

Heel goed

Goed geholpen. Duidelijke uitleg

Redelijk

Ik heb alleen op de dag van de overdracht van mijn huis echt contact gehad De rest is via internet of telefonisch verlopen . Dat contact vond ik ook redelijk.

Prettig en duidelijk geholpen

Prettige en gastvrije ontvangst. Duidelijke uitleg en geduldig bij vragen. Nemen de tijd, ik heb geen druk ervaren. Kortom prettig.

UISTEKEND

UISTEKEND

heel deskundig en grondig

Hoewel alle afspraken vis mijn oudste broer Jan liepen heb ik het contact met uw kantoor al professioneel ervaren

Vriendelijk, deskundig en gezellig

Alles wordt tot in de puntjes geregeld en er wordt zoveel mogelijk uit je handen genomen. Verder ervaar je in alles de deskundigheid hetgeen een vertrouwd gevoel geeft. Kan niets ter verbetering melden

prima geregeld, vlotte afwikkeling hypotheek

Prima alle aandacht. Goede uitleg

Prima alle aandacht. Goede uitleg

correct

Als er niets fout gaat is alles goed, toch?

Prima, word er goed geholpen.

Goede adviezen en snelle sevice

Lekkere koffie, wél een beetje prijzig

geweldig

vriendelijk ontspannen

Uitstekend verlopen. Goed overleg; snelle reactie.

Alles was goed voorbereid en volgens afspraak.

Deskundig en vriendelijk geholpen door Mantel & Voors notarissen

Het opstellen van een (levens)testament is een ingewikkelde materie, maar alles werd duidelijk uitgelegd. Er wordt tijd voor je genomen voor een goede uitleg en advies. Wij zijn zeer tevreden.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk