Goede ervaring, fijne notaris

Onze ervaring met mw Mantel is erg goed. 2 jaar geleden is de koop van ons huis keurig verwerkt en nu kwamen we voor onze huwelijkse voorwaarden en testament. Mw Mantel is vriendelijk en legt in duidelijke taal uit wat er precies in de aktes staat. Ze heeft onze wensen goed vertaald naar de documenten.

Volledig, persoonlijk en klantgericht

RINSKE HEEFT RUIM DE TIJD GENOMEN IN CONTACTEN, ZICH GOED VERDIEPT IN ONS DOSSIER EN STOND OPEN VOOR VRAGEN EN AANPASSINGEN. HAAR ADVIEZEN WERDEN HELDER UITGELEGD, AFSPRAKEN WERDEN NAGEKOMEN HETGEEN VERTROUWEN GEEFT.

Degelijk en betrouwbaar

Zeer professioneel en betrouwbaar, komt alle afspraken na. Vriendelijke medewerkers. Het pand heeft weinig uitstraling - maar dat merk je pas wanneer je er bent. Overall: prima!

zeer goede begeleiding bij het opmaken van het testament.

Ruim de tijd en aandacht gekregen om een toekomstige erfenis met bezittingen in Nederland en het buitenland, èn kinderen uit twee huwelijken, èn legaten aan niet en wel erfgenamen goed te kunnen regelen.

Goede ervaring

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg eh heerlijk “gewoon”

We zijn netjes geholpen.

Alleen de volgende keer beter afspreken wie de rekening betaald. Het is dat ik contact op nam met de hypotheek verstrekker anders waren we voor niets gekomen bij jullie. Het is niet altijd vanzelf sprekend dat we zelf de rekening betalen want het is best wel duur om de notaris zelf te betalen.

prima service zeer klantvriendelijk echt een aanrader.

Was al bekend met deze .notaris via Alzheimer cafe voor mijn moeder, mijn man doet ook zaken met deze notaris. Zeer goed geholpen.

correcte communicatie

Het was een prettig samenzijn, waar we voor kwamen werd prima verzorgd. Wij zullen zeker alle benodigde papieren door U laten verzorgen en U aan te bevelen bij familie en vrienden , vriendelijk groeten andreM. Groes/ ellen c,m, Groes Vlaar

goed en correct

niet nodig. Jammer dat na een verhuizing allerlei diensten een beoordeling willen. Ben moe!!

Aardige notaris!

Was duidelijk, nam de tijd. Prettige dame.

Kom hier regelmatig. Altijd goed

Zowel in voor traject als afhandeling perfect.

Toller Service

Wir haben das Notariat schon öfters genutzt. Sehr guter Service, freundliche Mitarneiter.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal niets op aan te merken

Bij alle bezoeken aan Mantel en Voors in Andijk heb ik niets op aan te merken. Ontvangst is vriendelijk, zoals het hoort, en heel relaxed zit je even later aan de grote tafel voor de bespreking(en). Of het nu gaat om een testament, nalatenschap of verklaring van erfrecht etc., alles wordt rustig en secuur besproken. En na afloop heb ik dan een heel goed gevoel over, hoe alles is verlopen. Wim Meijer

Klantgericht en het uiterste doen onder tijdsdruk.

De koop- en hypotheekakte zijn na een hectische voorbereidingstijd gepasseerd op het afgesproken tijdstip. Door slordig werk van mijn financieel adviseur had dit veel voeten in het werk. Zonder morren heeft het kantoor dit tot een goed eind gebracht.

Zeer goed ontvangst, deskundig en persoonlijk

Mijn vrouw en ik hebben een zeer goed gevoel overgehouden als het gaat om ontvangst, deskundigheid en persoonlijke aandacht. De vragen werden ook op een duidelijke wijze beantwoord. Graag tor een volgende keer. Met vriendelijke groet, Wouter Fakkeldij

Een open ontspannen sfeer, en belangrijke dingen werden goed doorgenomen

Te straight in de leer?

Ivm verkoop recreatie bungalow contact gehad. Discussie over toestemmingsverklaring partners, meerdere partijen, gehad (extra kosten). Volgens ons, andere notaris en makelaarsorganisatie niet nodig. Uiteindelijk wel geëffectueerd. 'dankzij' corona nu lagere kosten. Transport verliep prima.

Wij werden vriendelijk en correct te woord gestaan en bovendien vakkundig.

Prima geholpen

Goed geluisterd daarna een passend advies

Kan niet beter!

Empatisch, vriendelijk, correct, duidelijke uitleg waarbij ondersteuning met tekeningen op papier, niet onnodig lang praten, goede kennis van zaken hebben.

Ze nemen alle tijd en zijn zeer deskundig.

Je kunt er met elke vraag terecht, en je wordt altijd netjes te woord gestaan. Weten ze je niet meteen te helpen, bellen ze altijd terug.

Op een begrijpende manier alle in en outs vertellen van en over het (levens) testament.

Op een aan de keukentafel wijze verduidelijken wat het (levens) testament inhoud. Wat er allemaal in kan staan en ook wat je er mee kan doen als er een van de partners er niet meer is. En ook bij het levenstestament wat wil je erin hebben en hoe hier mee om te gaan.

Helemaal tevreden

Erg blij met de samenvatting in gewoon begrijpelijke taal.

Voelde prettig vertrouwd aan.

Goede adviezen die slapelozen nachten hebben bespaard. "waarom dan `n negen plus gegeven ? een 10 dat staat zo overdreven "

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk