Prima service en betrouwbaar

Maatwerk en prettig contact

Meedenkende professionals

Veel verstand van testamenten en kwamen met veel goede suggesties en aanwijzingen waar jezelf niet aan denkt. Prettige ontvangst in een mooi pand, en lekker dichtbij..

Positief

Alles wat je met het kantoor van Mantel en Voors bespreek en afspreek komt op het tijdstip van afspraak altijd goed ze komen naar mijn idee altijd alles na. dus geen negatieve ervaringen.

Professionelle Unterstützung!

Es war unser erster Hauskauf in den Niederlanden. Die Abwicklung war kompetent und in netter Atmosphäre. Herzlichen Dank dafür.

goed gevoel bij binnenkomst

Mevr Sandra Voors helemaal perfect

Bijna tevreden

Ik vond het jammer dat er op het moment van tekenen bleek dat de fout, waarover ik gemaild en gebeld had, nog niet aangepast was. Ik zou het persoonlijk ook fijn vinden om na het versturen van een mail een bevestiging te krijgen dat het in goede orde ontvangen is. Verder was het gesprek met de notaris fijn en duidelijk.

Aad Overtoom is mijn neef en de positieve ervaringen met hem en de medewerkers van het kantoor zijn voor de reden om steeds weer terug te komen

Aangenaam

Een fijne en prettig gevoel bij de gesprekken die zijn gevoerd. En vooral alle punten begrijpelijk uitgelegd.

duidelijke uitleg

prettig ontvangst en goei uitleg

Betrokken en professioneel

Wij hebben onze tijd bij uw bedrijf als heel prettig ervaren. Het gevoel dat je krijgt is heel fijn dat alles uit handen wordt genomen qua juridisch rompslomp en dat je weet dat je goed geholpen zal worden. Wij wensen jullie fijne dagen en heel veel succes met jullie bedrijf. Groet Antonie /Maria Dcosta

Wordt goed naar je geluisterdt

wordt met je meegedacht naar een oplossing

Geeft goed advies, heldere uitleg en vriendelijke sfeer

Je wordt op een goede, rustige en vriendelijke manier geholpen. Je hebt echt het gevoel dat er met je wordt meegedacht en krijgt goede uitleg en advies in de soms toch wel moeilijke materie. Ze zitten er voor de klant. Wat ons betreft een aanrader.

Positieve ervaring.

Denken actief mee en wijzigingen en aanpassingen worden adequaat en soepel opgelost en uitgevoerd.

Goed ontvangen en te woord gestaan

Prima geholpen

Goed begeleid duidelijk alles werd goed uigelegd.

De zaken zijn netjes afgehandeld

De zaken zijn op een prettige manier besproken en afgehandeld. Kennelijk vanwege drukte werd er niet vlot gereageerd op vragen per e-mail.

persoonlijk en correct plus vakkundig...ook erf aardig...

Goede communicatie in aanloop naar overdracht. Overdracht ter kantore zakelijk maar ook charmant en met ruimte voor een persoonlijk gesprek door mevrouw Mantel.

Keurig geholpen, voor de rest geen op of aanmerkingen

Super ,snel handelen

Klantgericht en een fijn persoonlijk contact.

op tijd, efficient en toch persoonlijke betrokkenheid

zie boven

Prima geholpen

Vriendelijke en goede notarissen.

Wij zijn tevreden met het advies en de verdere afhandeling

Klantvriendelijk

Uitleg koopakte was goed en de koffie was ook goed.

Klantgericht en deskundig

Mevr Mantel denkt mee en begrijpt de wensen. Deskundig, prettig in de omgang.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk