Perfekt

Ondanks late aanmelding in drukke tijden fantastisch geholpen, zeer tevreden.

Prima en correct!

Prima geholpen en wij werden goed op de hoogte gehouden.

goede ervaring

Snel en netjes geregeld er zijn nog wel wat verbeterpuntjes

Vakkundig

Prettige dienstverlening gehad.

was heel duidelijk en service aan huis perfect

kom niet veel bij een notaris maar ik heb een fijn gevoel overgehouden aan het onderhoud met Hr. Overtoom.

Vriendelijk, zakelijk en professioneel

Vriendelijke benadering en duidelijke uitleg zowel vooraf telefonisch als op kantoor. Aanleveren hypotheekstukken via internet werkt uitstekend en is overzichtelijk.

Goed en persoonlijk

Zeer tevreden over dit notaris kantoor.

werden verdacht van witwassen we hadden het geld giraal betaalt ?

vreemt dat mvr Mulder ampart werd geroepen wij sloegen allebei op tilt dat de afspraak 20 min was opgeschoven

Bedankt voor de snelle hulp op het laatste moment. Kwaliteit is altijd al Top

Goede uitleg

Wederom een goede ervaring met mw. Voors en het notarissenkantoor.

Tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Gemoedelijke vriendelijke sfeer.

Een leerzaam bezoek geweest

Alles duidelijk uitgelegd en goed geregeld

Betrokken en persoonlijk advies op maat

Vriendelijke en snelle communicatie, mantel en voors denkt mee en geeft een veilig en vertrouwd gevoel!

Een prettige ervaring

Het transport van ons nieuwe huis en passeren van de hypotheekakte ging op een duidelijke en prettige wijze waarbij ook ruimte was voor persoonlijk contact 'op niet-zakelijke wijze'.

Duidelijk

We hebben goede info gehad en alles werd in een redelijke tijd afgehandeld. Tijdens het ondertekenen kregen we wederom de uitleg wat de inhoud inhield en dat in begrijpelijke taal. Wij zijn heel tevreden.

snelle en concrete communicatie

zie bovenstaande

Prima ervaring

Vriendelijk geholpen op afstand

Altijd een correcte manier van werken, punctueel.

Ik ken het notaris kantoor al meer dan 20 jaar en heb mij er altijd prettig thuis gevoeld. Doe maar gewoon is het thema van Rinske. Een prettige manier van benaderen en een juiste uitleg ervaar ik als prettig en straalt vertrouwen uit .

correct, professioneel en toch heel persoonlijk

Bij overdracht woningalles tijdig en volledig ontvangen en is er ook actief contact gezocht met derde partijen (bijvoorbeeld de taxateur).

Snelle en duidelijke uitleg ontvangen met daarin voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Zie boven

Vriendelijk duidelijk en goed geholpen

Vriendelijke en ze nemen tijd voor je

Weinig woorden en krachtdadige aanpak.

Goede, heldere uitleg. Goed meegedacht. Vriendelijk en sociaal.

De notaris erg erg vriendelijke vrouw

De aankomst vond ik niet erg welkom. Geen gedag alleen heeft u een afspraak en u kunt daar gaan zitten. Ik vind de binnenkomst met een lach en een welkom al het halve werk Maar de notaris heeft het goed gemaakt hoor erg erg vriendelijk

Ik ben super tevreden over de persoonlijke benadering en vertrouw ze volledig met mijn zaken.

Ik kom van uit Medemblik naar Andijk voor al mijn notariele zaken en breng mijn zoon mee omdat ik daar als bekende word behandeld en zij mijn persoonlijke situatie kennen en onthouden en ik dus weet dat na mijn dood er ook goed voor mijn zaken en die van mijn zoon wordt gezorgd. Dit geeft rust en vertrouwen en hiervoor rijd ik graag wat verder.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk