Goede ontvangst ondanks corona. Zowel bij het intake gesprek als mede het gesprek waar alle stukken worden overhandigd wordt er een goed uitleg gegeven. Vooral omdat testamenten niet geschreven worden in Jip & Janneke taal . Leuke sfeer waarin je welkom voelt

Ervaring en de tijd nemen

Als het gesprek uitloopt wordt gewoon de tijd genomen. Alles moet duidelijk zijn voordat er getekend wordt. Het meedenken met de klant en verwoorden in duidelijke taal is voor mij een vereiste. Zelf jarenlang juridisch secretaresse geweest en weet wat dit betekent voor de klant. In een woord klasse.

Zoals gewend duidelijk, meerdere ervaringen positief

Hebben super met ons mee gedacht, fijne partij om zaken mee te doen.

alles prima geregeld

snel antwoord op de mails.

Het gesprek was prettig ,en duidelijk . Het kantoor was ons aanbevolen.

Heel goed

Alles snel en goed geregeld.

Wij gingen naar Mantel en Voors voor het tekenen van de nieuwe hypotheek. Alle stukken lagen al klaar en na een persoonlijk en inleidend woordje onder het genot van een kopje koffie en thee de stukken getekend en klaar. Dit alles was Corona proof geregeld.

goede medewerking goede service goede adviezen

prettige vriendelijke toegankelijke medewerkers meedenken met situatie

wij waren zeer tevreden

prima goed en snel geregeld

Fantastisch!!

Onverwacht een super snelle afhandeling. Erg bedankt, nogmaals

Alles was goed geregeld

Alles was snel en duidelijk.

Goed duidelijk uitgelegd

wij vonden dat het prima gegaan is

Heel fijn dat jullie aan huis komen

Fijne ontvangst en tijd voor ons

Niet handig

Op 30 dec passeren en op 31 dec op de rek storten is niet Oke nu zit ik met een extra belastingdruk van € 137.000 erg jammer het hoort 2 of 3 dagen op derden gelden gestald te worden zo vertelde de makelaar en dat is ook mijn ervaring

Heel goed

Er werd met klant meegedacht

Vriendelijk

Onze ervaring met Mantel & Voors is goed. Vriendelijk en hartelijk, open en eerlijk, belangstellend maar doelgericht.

Duidelijke uitleg, en in gewone taal

Tevreden, dat we deze stap hebben genomen.

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk

Prettig en netjes

Wij vonden het duidelijk, met een nette uitleg

Top, flexibel en accuraat

Snel en duidelijk

We waren een half uur te vroeg, gelukkig konden ze ons al gelijk helpen. Huiselijke sfeer maar toch professioneel. Alles goed, duidelijk en vlot geregeld!

Goede service.

Alles op tijd goed geregeld. Afspreken op dag/tijd naar keuze geen probleem, ook op zaterdag 2 januari.

toch snel gelukt tijdens de drukke decembermaand! top

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk